Hvordan kan en MBA hjælpe dig med at blive iværksætter

En MBA hos AVT Business School kan mere end at fremme din karriere inden for en virksomhed eller branche. Den kan hjælpe dig på vej mod drømmen om at blive iværksætter. Hvis du har en iværksætter i maven, så er en MBA hos AVT Business School den ideelle lederuddannelse for dig.

 

Et ideelt pensum

Mange af dem, der brænder for at starte deres egen virksomhed, har kreative og innovative ideer. Men mange mangler forretningsviden, som er essentiel for at kunne skabe en succesfuld start-up.

Som MBA-studerende hos AVT Business School får du skabt både den teoretiske- og praktiske ramme til at udvikle eller finpudse dine ideer. Du vil få fag som Corporate Entrepenurship, Disruptive Innovation, Digital Marketing og Disruptive Thinking, som vil give dig nye inputs, der får dig til at tænke ud af boksen og skabe rum for innovative ideer. Samtidig vil du få en bred viden inden for markedsanalyse og vurdering af product-market-fit. Du vil yderligere blive dygtiggjort i, hvordan du succesfuldt får lanceret din idé på markedet.

Finpudsning af dine evner som leder

For at blive en succesfuld iværksætter skal du kunne kommunikere effektivt og overbevisende. Men for mange kommer disse evner ikke naturligt.

En iværksætter er per definition en leder, og derfor vil du have brug for at udvikle dit personlige lederpotentiale.  Ledelse er en af AVT Business Schools kerneemner, hvor personlig lederudvikling for de studerende er en central og unik del af programmet. Gennem gruppearbejde og individuelle coachingsessioner, vil du få værktøjer til at viderebygge dine styrker og overkomme dine svagheder som leder. Gruppearbejdet vil samtidig lære dig at samarbejde konstruktivt og udvide dit professionelle netværk, som kan være en stor hjælp i din fremtid som iværksætter.

En iøjnefaldende præstation på CV’et

Da det bliver mere og mere populært at starte sin egen virksomhed, kan en MBA fra AVT Business School hjælpe dig til at skille dig ud fra mængden. Med en MBA-titel på CV’et viser du potentielle partnere og investorer, at du er seriøs omkring at skabe succes for dig selv og din virksomhed.

Undervisning med et fakultet i verdensklasse

Professorerne på AVT Business School er håndplukket fra verdens bedste universiteter og business schools, herunder Harvard Business School, INSEAD i Paris, MIT i Boston, IE Business School i Madrid, London Business School og Haas School of Management. De er internationale eksperter inden for deres felt og vil give dig et globalt perspektiv på erhvervslivet. Du vil blive bekendt med internationale problemstillinger og lære værktøjer til at håndtere potentielle udfordringer som iværksætter.

Professorerne kan også fungere som dine mentorer til at føre din iværksætterdrøm fra idé til succes.

En anderledens MBA

Det er ikke blot undervisningen på AVT Business School, der kan hjælpe dig til at udvikle dine evner som iværksætter. Ved ’CEO Fire Side Talks’ får de studerende en række private sessioner med CEOs fra store danske og internationale virksomheder. Her deles erfaring og personlige oplevelser, som giver indsigt i forretningsverdenen.

 

Mikael Klint er én af de elever, som efter at have læst en MBA har startet sin egen virksomhed. Læs hans historie på http://avt.dk/cba-et-springbraet-til-en-ny-forretning/

 

Vil du også have værktøjer til at gøre drømmen som iværksætter til virkelighed? så kontakt os på info@avt.dk eller ring 7020 8828

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er Business School Rankings

Når man overvejer at læse en MBA , er et af de parametre man skal tage stilling til, hvilken ranking et uddannelsessted har. Man vil jo gerne have en MBA af høj kvalitet. Men det kan være svært at afgøre kvaliteten af en MBA ud fra, hvad man kan læse på skolens hjemmeside. Udover at […]

Read more

Hvorfor vælge en Executive MBA?

Mange mennesker ønsker at fuldføre en MBA, men ønsker ikke at afbryde deres karriere. Executive MBA deltagere forbliver i fuldtidsarbejde, mens de studerer, samtidig fremme deres karriere og deres faglige og personlige udvikling. Executive MBA-studerende er i stand til straks at anvende viden fra klasseværelset og tilbage til deres arbejdspladser. Executive MBA kan være et […]

  • MBA
  • 02 September 2016
Read more