AVT’s MBA: En lederuddannelse der forbliver relevant

Erhvervslivet står aldrig stille, og det bør en MBA-uddannelse heller ikke gøre. Derfor optimerer vi løbende vores MBA, så den tilpasser sig erhvervslivets udfordringer her og nu.

Målet for AVT Business School er at køre en up-to-date lederuddannelse, hvor støvet ikke får lov til at sænke sig over Sankt Annæ Plads 11. Det sikrer vi ved at holde øje med erhvervslivet gennem vores CEO Advisory Board og tilpasse uddannelsen til, hvilke opgaver fremtidige ledere skal løse. Alumnerne skal forblive dygtige ledere uanset, hvordan vilkårene ændrer sig i fremtiden. Derfor bestræber vi os på, at en MBA fra AVT Business School giver værktøjer, der er anvendelige i mange forskellige situationer.

Den brede lederuddannelse

Vores ambition er at udvikle den individuelle leder som helhed. Det er ikke nok at lære teorier om kultur, entrepreneurship, innovation og technology. Selvom det er vigtige sider af ledelse, er det lige så vigtigt at bygge de personlige kompetencer op hos den enkelte.

Ledere skal blive klogere på, hvor deres styrker og svagheder ligger. Er de dygtige til at tale foran store forsamlinger? Er de dygtige til at skabe åbenhed i dialogen med medarbejdere?

De studerende arbejder med grundlæggende personlige og sociale kompetencer, der giver MBA’en et selvudviklende element. AVT’s Leadership Excellence Track sætter fokus på tre elementer hos en leder: Selvrefleksion, Performance og Acceleration.

 

En investering i fremtiden

En MBA vil være brugbar i resten af ens karriere. Den vil give en fordel, om end det er i ens nuværende organisation, eller i forbindelse med at man vælger at søge nye udfordringer i en anden virksomhed. Der er mere end 2000 alumner fra AVT Business School, og for størstedelen har uddannelsen betydet at deres karriere har nået nye højder. Nogle har endda startet egne virksomheder, efter der har taget en MBA hos AVT Business School. Uanset fremtidige planer, vil en MBA være et bevis på, at man har en bred  og anvendelig viden om ledelse.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

MBA’en gav værktøjerne til at redde firmaet

Firmaet var fanget i en nedadgående spiral og Flemming Bille følte at han stod magtesløs i forhold til at redde det for kollaps. Men MBA’en gav ham, til hans egen store overraskelse, de værktøjer, han skulle bruge for at redde firmaet. ”Jeg var den administrerende direktør for et firma, der var i seriøse problemer. Så […]

Read more