Finansiering af CBA og MBA

Drømmer du om at læse en CBA>BBA>MBA hos AVT Business School?

Det kan være en stor overvejelse at komme i gang. Hvor meget koster det at læse? Hvordan kan man bedst finansiere det? Kan man få noget hjælp?

Leder du efter svar på netop disse spørgsmål, så læs med her hvor vi giver dig en række økonomiske råd, til hvordan du kommer i gang med at læse.

Hvad koster en MBA?

Hos AVT Business School koster MBA-programmets tre moduler følgende:

Strategic Leadership

Undervisningsafgift: 107.000 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

Sustainable Leadership

Undervisningsafgift: 107.000 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

Disruptive Leadership

Undervisningsafgift: 185.000 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

En CBA kræver et enkelt modul, og en BBA kræver to. Disruptive Leadership modulet kan kun tages som det sidste modul i programmet.

Alle priser er ekskl. moms.

Book et møde med os for at høre nærmere

Legater til din MBA

Der er tre legatmuligheder til dig, der vil læse din CBA>BBA>MBA på AVT Business School.

Women Leadership Scholarship

 AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder for at støtte flere kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt CBAen for at hjælpe dig godt på vej med en lederuddannelse. Legatet er på. 25.000 kroner.

Læs mere om dette legat her

Lindegaard Scholarship

Formanden for AVT Business School, Jørgen Lindegaard, har oprettet et legat til den ambitiøse studerende. Du kan ansøge om et legat til CBAen på 15.000 kroner eller et legat til den fulde MBA på 50.000 kroner.

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervslivLegatet er på 50.000og der uddeles 10 legater årligt.

Kontakt os for at høre nærmere om dine legatmuligheder, og få tilsendt en ansøgningsblanket.

 

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din MBA

En MBA er en dyr efteruddannelse, og det er ikke altid at arbejdsgiver er villig til at betale for uddannelsen. Men udbyttet for medarbejderen – og dermed også virksomheden – er stort.

Hvis du er i den situation, at din arbejdsgiver ikke kan dække MBA-uddannelsensens omkostninger, kan du overveje en såkaldt bruttolønsordning. Her aftaler du at få en del af din løn i form af en gode. Bruttolønsordningen svarer til, at du får fradrag i din personlige indkomst for egenbetalingen, og den har dermed en skatteværdi på op til 56%.

En MBA er en investering i resten af dit arbejdsliv. De fleste MBA’ere oplever at karrieren tager et spring, når de står med diplomet i hånden: stigning i løn, forfremmelse, et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre. Derfor er en bruttolønsordning en god løsning, hvis du drømmer om en MBA og alle de efterfølgende fordele ved at have titlen.

Læs reglerne for en bruttolønsordning her

 

Er du interesseret i, at høre mere om hvordan du kan finansiere din MBA, så book et møde med AVT Business School

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og til at tage en uforpligtende samtale om dine drømme og overvejelser.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

CBA in Strategic Leadership

8 måneders international strategic leadership uddannelse på MBA niveau Det er kun på AVT du får en international strategic leadership uddannelse, hvor professorerne kommer fra verdens bedste MBA skoler, herunder bl.a. fra Harvard Business School, London Business School og INSEAD.   CBA in Strategic Leadership uddannelsen består af 8 fag – i alt 16 dage […]

Read more

Hvem er Giampiero Favato? – MBA-Underviser på AVT Business School

Professor Giampero Favato er afdelingsleder for Accounting and Finance på Kingston Business School. Han er Honorary Professor på UCL London og gæsteprofessor på Univeristetet Tor Vegata i Rom. Tidligere var han Associate professor på Henley Business School. Med over 20 års erfaring i Fortune 100 virksomheder har han et stort overblik over, hvordan teoretiske begreber […]

Read more