Hvem er Anat Lechner – MBA-underviser på AVT Business School

Anat Lechner er en anerkendt associate professor i Management and Organizations på New York University, Stern School of Management. Hendes forskning fokuserer på, hvordan organisationer kan skabe rammerne for innovation.

Hun har en Ph.d. fra Rutgers Business School i Business Administration og Management. Hun har modtaget af GE Teaching Excellence Award og har vundet Professor of the Year for Stern NYU to gange. Hun er desuden medstifter og CEO af virksomheden HueGroup, der specialiserer sig i analyse og strategisk brug af farver.

Mød Anat Lechner på AVT Business School

På AVT Business School underviser hun I Disruptive Thinking , hvor hun lærer studerende at sikre sig mod disruption i deres branche. Samtidig underviser Anat Lechner i, hvordan man skaber en kultur for disruption.

Hvad skal der til for at skabe en disruptiv tankegang i organisationen og hvordan bliver man selv en disruptiv leder? Det handler om at skabe en kultur i organisationen, der genererer nye idéer. De studerende lærer at gentænke vaner der har gjort en succesfuld og udfordre industrimodeller og den konventionelle viden, som førhen har defineret en branche.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvem er Raina Brands – MBA-underviser på AVT Business School

Raina Brands er en af AVT’s dygtige undervisere på vores MBA. Hun forsker i adfærd i organisationer og er Assistant Professor hos London Business School. Hun har en PhD i Management Studies fra Judge Business School, University of Cambridge, en kandidat i organisationspsykologi og en bachelor i psykologi fra Queensland University. Raina Brands udgives i en række peer reviewed […]

Read more

Hvem er Moray McLaren – MBA-underviser på AVT Business School

Moray McLaren er Associate professor på IE Business School I Madrid. Her underviser han MBA’ere i Lawyers Management Programmet. Selv har han en MBA i legal services. I 2017 startede han Lexington Consultants med en gruppe kollegaer. De specialiserer sig I at rådgive advokatfirmaer. Moray McLaren rådgiver nogle af de største advokatfirmaer på verdensplan i, hvordan de […]

Read more