Hvem er Anat Lechner – MBA-underviser på AVT Business School

Anat Lechner er en anerkendt associate professor i Management and Organizations på New York University, Stern School of Management. Hendes forskning fokuserer på, hvordan organisationer kan skabe rammerne for innovation.

Hun har en Ph.d. fra Rutgers Business School i Business Administration og Management. Hun har modtaget af GE Teaching Excellence Award og har vundet Professor of the Year for Stern NYU to gange. Hun er desuden medstifter og CEO af virksomheden HueGroup, der specialiserer sig i analyse og strategisk brug af farver.

Mød Anat Lechner på AVT Business School

På AVT Business School underviser hun I Disruptive Thinking , hvor hun lærer studerende at sikre sig mod disruption i deres branche. Samtidig underviser Anat Lechner i, hvordan man skaber en kultur for disruption.

Hvad skal der til for at skabe en disruptiv tankegang i organisationen og hvordan bliver man selv en disruptiv leder? Det handler om at skabe en kultur i organisationen, der genererer nye idéer. De studerende lærer at gentænke vaner der har gjort en succesfuld og udfordre industrimodeller og den konventionelle viden, som førhen har defineret en branche.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

MBA pris – Hvad koster en MBA

    Priserne på MBA-uddannelser i Danmark varierer et sted mellem 140000 til 450.000. Tager man en Executive MBA, hvor man læser på deltid samtidig med, at man arbejder,  vil det ofte være virksomheden, der betaler dele af- eller hele uddannelsen. Dette aftales eksempelvis i lønforhandlingen. En fuldtids-MBA er ofte finansieret af den studerende selv.   […]

Read more

AVT’s MBA: En lederuddannelse der forbliver relevant

Erhvervslivet står aldrig stille, og det bør en MBA-uddannelse heller ikke gøre. Derfor optimerer vi løbende vores MBA, så den tilpasser sig erhvervslivets udfordringer her og nu. Målet for AVT Business School er at have en opdateret lederuddannelse, hvor støvet ikke sænker sig over pensum. Det sikrer vi ved at holde øje med erhvervslivet gennem vores CEO […]

Read more