Hvem er Edward D. Hess – MBA-underviser på AVT Business School

Edward Hess er Professor i Business Administration på Darden School of Business, hvor han underviser på MBA-programmet i, hvordan en virksomhed skaber vækst. Det gør han i fagene The DNA of Growth, Challenges of Organic Growth og Management of Smaller Businesses. Han fører også et online kursus, der hedder Grow to Greatness.

Edward Hess har været i forretningsverdenen i mere en 20 år som senior executive hos blandt andet Warburg Paribas Becker og Boettcher & Company. Han kommer dermed med flere års hands-on erfaring, der supplerer hans teoretiske viden. Han er desuden J.D. (Juris Doctor) fra University of Virginia.

Edward Hess har skrevet hele 12 bøger og over 100 artikler. Han har blandt andet været med til at skrive ”The Physics of Business Growth – Mindsets, System and Processes”. Han giver læseren indsigt i, hvordan man skaber vækst i det nuværende forretningsmiljø.

Hør Edward Hess introducere sig selv i denne video.

Mød Edward D. Hess på AVT Business School

Du møder Edward Hess i faget Corporate Entrepreneurial Innovation, der er en del af modulet Strategic Leadership.

I faget Corporate Entrepreneurial Innovation lærer de kommende MBA’ere, hvordan man skaber plads til innovation i sin organisation. De lærer blandt andet vigtigheden af iterativ læring og at have en bedre tolerance overfor fejl.

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Finansiering af Executive CBA og MBA

Drømmer du om at læse en CBA>CBA>MBA hos AVT Business School? Det kan være en stor overvejelse at komme i gang. Hvor meget koster det at læse? Hvordan kan man bedst finansiere det? Kan man få noget hjælp? Leder du efter svar på netop disse spørgsmål, så læs med her hvor vi giver dig en række […]

Read more

En MBA fra AVT- En investering i din karriere

Der er ingen tvivl om, at en MBA er en stærk titel at have på sit CV. Det er en titel med potentiale til at skabe flere karrieremuligheder, enten ved en forfremmelse, et nyt job, eller ved muligheden for at starte sin egen virksomhed. Samtidig er det, i et hastigt foranderligt arbejdsmarked, vigtigt at få […]

Read more