Hvem er Edward D. Hess – MBA-underviser på AVT Business School

Edward Hess er Professor i Business Administration på Darden School of Business, hvor han underviser på MBA-programmet i, hvordan en virksomhed skaber vækst. Det gør han i fagene The DNA of Growth, Challenges of Organic Growth og Management of Smaller Businesses. Han fører også et online kursus, der hedder Grow to Greatness.

Edward Hess har været i forretningsverdenen i mere en 20 år som senior executive hos blandt andet Warburg Paribas Becker og Boettcher & Company. Han kommer dermed med flere års hands-on erfaring, der supplerer hans teoretiske viden. Han er desuden J.D. (Juris Doctor) fra University of Virginia.

Edward Hess har skrevet hele 12 bøger og over 100 artikler. Han har blandt andet været med til at skrive ”The Physics of Business Growth – Mindsets, System and Processes”. Han giver læseren indsigt i, hvordan man skaber vækst i det nuværende forretningsmiljø.

Hør Edward Hess introducere sig selv i denne video.

Mød Edward D. Hess på AVT Business School

Du møder Edward Hess i faget Corporate Entrepreneurial Innovation, der er en del af modulet Strategic Leadership.

I faget Corporate Entrepreneurial Innovation lærer de kommende MBA’ere, hvordan man skaber plads til innovation i sin organisation. De lærer blandt andet vigtigheden af iterativ læring og at have en bedre tolerance overfor fejl.

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er forandringsledelse – Change Management

Forandringsledelse handler om at lede en forandringsproces i en organisation fra start til slut. Ledelsen og den enkelte leder har fokus på at forandringsprocessen er vellykket ved for eksempel at opnå opbakning om processen. Det er især vigtigt at undgå for stor usikkerhed blandt medarbejderne. Det er vigtigt for ledere at kunne gennemføre en forandringsproces. […]

  • MBA
  • 19 March 2018
Read more

MBA’en gav værktøjerne til at redde firmaet

Firmaet var fanget i en nedadgående spiral og Flemming Bille følte at han stod magtesløs i forhold til at redde det for kollaps. Men MBA’en gav ham, til hans egen store overraskelse, de værktøjer, han skulle bruge for at redde firmaet. ”Jeg var den administrerende direktør for et firma, der var i seriøse problemer. Så […]

Read more