Hvem er Edward D. Hess – MBA-underviser på AVT Business School

Edward Hess er Professor i Business Administration på Darden School of Business, hvor han underviser på MBA-programmet i, hvordan en virksomhed skaber vækst. Det gør han i fagene The DNA of Growth, Challenges of Organic Growth og Management of Smaller Businesses. Han fører også et online kursus, der hedder Grow to Greatness.

Edward Hess har været i forretningsverdenen i mere en 20 år som senior executive hos blandt andet Warburg Paribas Becker og Boettcher & Company. Han kommer dermed med flere års hands-on erfaring, der supplerer hans teoretiske viden. Han er desuden J.D. (Juris Doctor) fra University of Virginia.

Edward Hess har skrevet hele 12 bøger og over 100 artikler. Han har blandt andet været med til at skrive ”The Physics of Business Growth – Mindsets, System and Processes”. Han giver læseren indsigt i, hvordan man skaber vækst i det nuværende forretningsmiljø.

Hør Edward Hess introducere sig selv i denne video.

Mød Edward D. Hess på AVT Business School

Du møder Edward Hess i faget Corporate Entrepreneurial Innovation, der er en del af modulet Strategic Leadership.

I faget Corporate Entrepreneurial Innovation lærer de kommende MBA’ere, hvordan man skaber plads til innovation i sin organisation. De lærer blandt andet vigtigheden af iterativ læring og at have en bedre tolerance overfor fejl.

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Masteruddannelse – Hvorfor bør man læse en MBA

MBA er en forkortelse af Master of Business Administration og er den mest anerkendte lederuddannelse i verden. Uddannelsen er en generel lederuddannelse, der giver indblik i et bredt spektrum af emner og fagområder, så som strategi, marketing, økonomi, HR, produktionsstyring og ikke mindst personlig ledelse. MBA-uddannelsen blev skabt af Harvard Business School for mere end […]

Read more

Hvad er en Business School

En Business School er en uddannelsesinsitution, der uddanner de studerende inden for business administration eller management. Uddannelserne foregår på et univisersitetsniveau, hvor studerende kan opnå grader som bachelor, master og PhD.  På en Business School omhandler fagene businessrelaterede emner som økonomi, stratetgi, administiration, entrepenørskab med mere. Business Schools tilbyder ofte efteruddannelse udover fuldstidsstudier på bachelor- og […]

Read more