Masteruddannelse – Hvorfor bør man læse en MBA

MBA er en forkortelse af Master of Business Administration og er den mest anerkendte lederuddannelse i verden. Uddannelsen er en generel lederuddannelse, der giver indblik i et bredt spektrum af emner og fagområder, så som strategi, marketing, økonomi, HR, produktionsstyring og ikke mindst personlig ledelse. MBA-uddannelsen blev skabt af Harvard Business School for mere end 100 år siden og har siden da bredt sig til skoler i hele verden.

Der er mange gode grunde til at begynde at læse en MBA, herunder muligheden for at tilegne sig ny viden, blive en bedre leder, booste sin karriere og meget mere. Gennem en Survey lavet af AVT Business School og sendt til tidligere og nuværende studerende, ses det at at 71,01 % af de studerende valgte at tage uddannelsen for at tilegne sig ny teoretisk viden.

Det er der en god grund til

Der er mange gode grunde til at læse en MBA hos AVT Business School. Herunder viste samme undersøgelse at 50 % af de studerende valgte AVT på grund af skolens fakultet, mens 46,69 % af de studerende valgte AVT på grund af skolens fag og pensum.

 

 

Det er naturligt, at disse to grunde er de største. En MBA hos AVT Business School er nemlig ikke bare en klassisk MBA. Vores fag tilrettelægges derimod efter de nye krav, der stilles til ledere, gennem fag som Managing Tech, Big Data & Information, Disruptive Innovation og Corporate Entrepreneurship. En MBA fra AVT Business School skal være brugbar fra første undervisningsgang. Derfor lærer du ikke kun nye teorier, men udfordres til at bruge dem praktisk ved at arbejde med aktuelle problemstillinger for dig og din organisation.

AVT’ Executive MBA’s pensum er krævende. Tankemæssig dybde og pres er fundamentet i det, vi gør, men udbyttet er stort. Det vil du mærke i din videre karriere. Vi presser dig til at tænke strategisk/praktisk, og vi presser hårdt. Resultatet er, at du udstyres med solide strategiske analyseværktøjer, som du fortsætter med at anvende, selvom management stil ændres med trends. Dine analyser funderes i egen organisation og forankres dybt, men vi forstår også, at beslutningstagning og vurderinger spiller en vigtig rolle i management.

Hos AVT skal du beherske både kvantitative og kvalitative analysemodeller, men det er kun en del af arbejdet. Vores pensum er intellektuelt krævende, men det er ikke et teoretisk studium uden jordforbindelse. Det er nemlig i høje grad funderet i den realitet, at globaliseringen af markeder fortsætter og konkurrencen intensiveres. Derfor knytter vi management teori til forretningsverdenen ved at kombinere fremadrettet forskning med virksomhedsledernes realiteter.

Du undervises samtidig af elite professorer fra de højest rankerede skoler verden over. Vi kigger på management situationer gennem cases, og vi fokuserer på fremtiden. Vi bruger vores analytiske værktøjer i undervisningen og i diskussioner, og vi giver dig tid til refleksion og interaktion i læringsteams. Vi baseret vores undervisning på fakta, erfaring og værdier, og vi lærer dig også at kigge på ledelsesverdenens udfordringer gennem adfærdsvidenskabens øjne. Det giver dig udvikling og personlig kompetence, og du får den bredeste vifte af værktøjer til analyser og problemløsning. Det stemmer nemlig overens med vores motto:

 

Learn from the Best

 

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

MBA – Hvordan ser den typiske Executive MBA-studerende ud?

Executive MBA-studerende repræsenterer en bred vifte af uddannelses- og arbejdsmæssige baggrunde. Hvad de deler er, at de er usædvanlige og erfarne folk, der både kan bidrage til og drage nytte af programmet. Profilen for ​​en typisk Executive MBA klasse* : Executive MBA Typisk klassestørrelse 30 Gennemsnitlig erhvervserfaring 15 år Range af erhvervserfaring 5-25 år Kvinder 25% […]

  • MBA
  • 03 September 2016
Read more

Efteruddannelse- Hvad er en efteruddannelse

En efteruddannelse er et kort uddannelsesforløb, hvor man har kurser, coachingsessions, foredrag og lignende aktiviteter for at blive opkvalificeret inden for et specifikt område. Uddannelsen foregår ofte på deltid sideløbende med et almindeligt arbejde. Det er en mulighed for at få nye færdigheder og ny faglig viden, der gør den studerende endnu bedre til at […]

Read more