MBA adgangskrav

adgangskrav til MBA AVT

Adgangskravene til en MBA kan variere, alt efter hvilken Business School du gerne vil læse på. Langt de fleste MBA uddannelser har dog som krav, at man skal have en bachelorgrad og mellem 2 og 8 års erhvervserfaring. Hertil kommer det imidlertid også an på, om den pågældende skole tilbyder en MBA eller en Executive MBA.

En Executive MBA er et intensivt og udbytterigt program, der tages sideløbende med et fuldtidsjob.  Det er en generel lederuddannelse, der giver indsigt i mange forskellige aspekter af ledelse. På en Executive MBA bliver man en bedre leder både på det faglige og det personlige plan. Da en Executive MBA fokuserer på at udvikle lederevner hos den studerende, er det ofte et krav på disse studier at have flere års erhvervserfaring.

En “traditionel” MBA  er derimod et fuldtidsstudie. Det tager cirka et år at gennemføre MBA-programmet og her ligger minimumskravet på to års erhvervserfaring. Husk når du ser på adgangskrav for de forskellige skoler, også at holde med om skolen er akkrediteret.

Adgangskrav for AVT Business School

For at blive optaget på AVT Business School’s Executive MBA program, skal du opfylde følgende krav:

  • Minimum fem års relevant erfaring

  • En bachelorgrad

  • Et tilfredsstillende engelsk-niveau

Bemærk at ansøgere, der har omfattende forretnings- og ledelseserfaring, kan omgå kriteriet om en bachelorgrad.

Ansøgningsprocessen

Det første skridt for at blive optaget op MBA’en er at udfylde en ansøgningsformular. Derefter inviteres man ind til en samtale, der foregår på engelsk, som er en del af ansøgningsprocessen.

Samtalen vil handle om dine ambitioner, dit drive og om du er nysgerrig og læringsparat. For os er det nemlig vigtigt, at en studerende har den rigtige indstilling, der passer ind i gruppen af ligesindede ambitiøse studerende, der tager en MBA på AVT Business School.

Ansøgningen evalueres efterfølgende af AVT Business Schools ansøgningskomité.

Kontakt AVT Business School

Har du nogle spørgsmål til adgangskrav eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 8828 eller booke et møde med os her

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like
MBA Akkreditering med fokus på fagligheden

MBA akkreditering med fokus på fagligheden

AVT Business School er en officielt akkrediteret MBA-skole, der tilbyder videregående uddannelser til ambitiøse og visionære ledere. Mere end 2.000 ledere har indtil nu gennemført en uddannelse på AVT.   AVT’s MBA-uddannelse er akkrediteret af AMBA, The Association of MBA’s, der er et internationalt anerkendte akkrediteringsagentur. Akkrediteringen er et kvalitetsstempel for det faglige indhold i […]

Read more

Masteruddannelse – Hvorfor bør man læse en MBA

MBA er en forkortelse af Master of Business Administration og er den mest anerkendte lederuddannelse i verden. Uddannelsen er en generel lederuddannelse, der giver indblik i et bredt spektrum af emner og fagområder, så som strategi, marketing, økonomi, HR, produktionsstyring og ikke mindst personlig ledelse. MBA-uddannelsen blev skabt af Harvard Business School for mere end […]

Read more