Får du realiseret dine ambitioner?

Hos AVT Business School er vi dagligt i kontakt med dygtige ledere, som har store ambitioner. For nogle handler det om magt, høje lønninger og indflydelse, mens det for andre handler mere om at gøre verden til et bedre sted - og for mange er det en kombination heraf.
Men to spørgsmål går ofte igen: ”Bruger jeg mine kræfter rigtigt?” – eller ”Burde jeg fokusere anderledes?”

Oplever du 'Return on Ambition'?

Går du selv og overvejer, i hvilken grad du får levet dine ambitioner ud i livet? Så kan vi måske hjælpe dig til at blive mere afklaret. Fast Company Press har netop udgivet bogen ’Return on Ambition’ skrevet af McKinsey konsulent, Nicolai Chen Nielsen og McKinsey alumnus, Nicolai Tillisch.

Bogen indeholder et fantastisk framework til at få evalueret, om du anvender din tid og ressourcer korrekt, eller om dine ambitioner skal justeres.

Lad os hjælpe dig med et konkret værktøj

På AVT har vi mange års erfaring med diverse selvudviklings-værktøjer, men vi finder dette framework særligt anbefalelsesværdigt - og relevant i en tid som denne - da det tydeliggør, om der er balance mellem dine præstationer (achievement), din personlige udvikling (growth) og din personlig trivsel (well-being).

Hvis du er interesseret i en dialog omkring dine ambitioner og karrieretanker, vil vi meget gerne invitere dig til et personligt møde, hvor vi (gratis) introducerer dig til dette framework, som du let kan arbejde videre med selv og derved få stillet dig selv nogle helt essentielle spørgsmål.

Book et personligt og uforpligtende møde, når det passer dig:

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Ingen slingrekurs og fokus på fakta

Jørgen Lindegaard styrede Danmarks største virksomhed gennem finanskrisen. Hør hans vigtigste råd til erhvervsledere under en krise. Jørgen Lindegaard er en af Danmarks mest kendte erhvervsprofiler igennem de seneste fire årtier, og i dag er han bestyrelsesformand for og ejer af AVT Business School. Her giver han sine bedste råd til, hvordan man som leder kommer [...]
Read more

LIVE webinar med Carsten Dilling, Bestyrelsesformand, SAS

Du står i spidsen for en succesfuld virksomhed, der forventer rekordår. Overnight lukker Corona-pandemien luftfartsindustrien ned, og du skal pludselig til at udtænke scenarier for overlevelse i stedet. Hvad gør du?Mød Carsten Dilling – manden for bordenden i SAS’ bestyrelseslokale. Deltag i webinaret og hør Carsten fortælle om, hvordan han træffer strategiske beslutninger i så [...]
Read more