Får du realiseret dine ambitioner?

Hos AVT Business School er vi dagligt i kontakt med dygtige ledere, som har store ambitioner. For nogle handler det om magt, høje lønninger og indflydelse, mens det for andre handler mere om at gøre verden til et bedre sted - og for mange er det en kombination heraf.
Men to spørgsmål går ofte igen: ”Bruger jeg mine kræfter rigtigt?” – eller ”Burde jeg fokusere anderledes?”

Oplever du 'Return on Ambition'?

Går du selv og overvejer, i hvilken grad du får levet dine ambitioner ud i livet? Så kan vi måske hjælpe dig til at blive mere afklaret. Fast Company Press har netop udgivet bogen ’Return on Ambition’ skrevet af McKinsey konsulent, Nicolai Chen Nielsen og McKinsey alumnus, Nicolai Tillisch.

Bogen indeholder et fantastisk framework til at få evalueret, om du anvender din tid og ressourcer korrekt, eller om dine ambitioner skal justeres.

Lad os hjælpe dig med et konkret værktøj

På AVT har vi mange års erfaring med diverse selvudviklings-værktøjer, men vi finder dette framework særligt anbefalelsesværdigt - og relevant i en tid som denne - da det tydeliggør, om der er balance mellem dine præstationer (achievement), din personlige udvikling (growth) og din personlig trivsel (well-being).

Hvis du er interesseret i en dialog omkring dine ambitioner og karrieretanker, vil vi meget gerne invitere dig til et personligt møde, hvor vi (gratis) introducerer dig til dette framework, som du let kan arbejde videre med selv og derved få stillet dig selv nogle helt essentielle spørgsmål.

Book et personligt og uforpligtende møde, når det passer dig:

You may also like

Building Leadership Teams – and what it takes to make them Great

LIVE Webinar - 15th June at 16:00-16:30The demands on those who occupy the top roles of organizations are rapidly out-distancing the capabilities of any single person - no matter how talented. That is why executives are turning to their direct reports for help in meeting the challenges they and their organization face. However, many stumble [...]
Read more

Strategiarbejdet er altafgørende for succes

Hvorfor har nogle virksomheder mere succes end andre? Det handler ofte om virksomhedernes strategi og om måden, vi arbejder med strategien på. Planlægning og eksekvering af strategien er afgørende for, om en virksomhed får succes. Du kan have et fantastisk produkt og befinde dig på et unikt marked, men fejler du i forhold til det […]

Read more