Får du realiseret dine ambitioner?

Hos AVT Business School er vi dagligt i kontakt med dygtige ledere, som har store ambitioner. For nogle handler det om magt, høje lønninger og indflydelse, mens det for andre handler mere om at gøre verden til et bedre sted - og for mange er det en kombination heraf.
Men to spørgsmål går ofte igen: ”Bruger jeg mine kræfter rigtigt?” – eller ”Burde jeg fokusere anderledes?”

Oplever du 'Return on Ambition'?

Går du selv og overvejer, i hvilken grad du får levet dine ambitioner ud i livet? Så kan vi måske hjælpe dig til at blive mere afklaret. Fast Company Press har netop udgivet bogen ’Return on Ambition’ skrevet af McKinsey konsulent, Nicolai Chen Nielsen og McKinsey alumnus, Nicolai Tillisch.

Bogen indeholder et fantastisk framework til at få evalueret, om du anvender din tid og ressourcer korrekt, eller om dine ambitioner skal justeres.

Lad os hjælpe dig med et konkret værktøj

På AVT har vi mange års erfaring med diverse selvudviklings-værktøjer, men vi finder dette framework særligt anbefalelsesværdigt - og relevant i en tid som denne - da det tydeliggør, om der er balance mellem dine præstationer (achievement), din personlige udvikling (growth) og din personlig trivsel (well-being).

Hvis du er interesseret i en dialog omkring dine ambitioner og karrieretanker, vil vi meget gerne invitere dig til et personligt møde, hvor vi (gratis) introducerer dig til dette framework, som du let kan arbejde videre med selv og derved få stillet dig selv nogle helt essentielle spørgsmål.

Book et personligt og uforpligtende møde, når det passer dig:

You may also like

Mød en AVT’er

En vigtig del af læringen på AVT er perspektiverne fra dine medstuderende, som repræsenterer alle typer organisationer, industrier og faglige baggrunde. Vi bringer her løbende en ny AVT profil, som giver dig et indblik i, hvad der personligt og ledelsesmæssigt optager vedkommende her og nu. Joachim BruhnAfdelingschef i Jeudan ... Kaster sig over en Executive [...]
Read more

Resource Collection – AVT knowledge sharing

At AVT we do our outmost to share knowledge and insights with you. Therefore we have compiled a collection of resources that you may find inspirational. With Covid-19 changing our way of running businesses, a lot of the current content is focused on how to lead through a crisis and navigate going forward. For example [...]
Read more