LIVE webinar med Carsten Dilling, Bestyrelsesformand, SAS

Du står i spidsen for en succesfuld virksomhed, der forventer rekordår. Overnight lukker Corona-pandemien luftfartsindustrien ned, og du skal pludselig til at udtænke scenarier for overlevelse i stedet. Hvad gør du?

Mød Carsten Dilling – manden for bordenden i SAS’ bestyrelseslokale. Deltag i webinaret og hør Carsten fortælle om, hvordan han træffer strategiske beslutninger i så kompliceret en situation. Få indsigt i, hvilke værktøjer ledelsen i SAS greb til, samt hvilke initiativer de har sat i gang for at re-kapitalisere virksomheden.

Få også Carstens syn på fremtiden for en industri, vi alle er afhængige af – og stil selv spørgsmål undervejs...

Sessionen foregår online på Zoom onsdag den 27. januar kl. 15:00-15:30.

Hvem er Carsten Dilling?

Carsten har siden 2014 været bestyrelsesformand i SAS, og sidder ligeledes på formandsposten i bl.a. NNIT og MT Højgaard. Carsten er tidligere CEO i TDC og er i øvrigt en del af AVT’s CEO Advisory Board.

Deltagelse er gratis.

Mere info: Hvis du har spørgsmål til sessionen, er du velkommen til at skrive til os på info@avt.dk

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Med en Executive MBA får Kristine titel som superwoman

  Et hurtigt kig på LinkedIn med en søgning på Kristine Færch, og man bliver mødt med en perlerække af imponerende meritter. 43-årige Kristine har både en master og en Ph.d. – og som om det ikke kunne være nok, så tiltrådte hun d. 1. januar i et professorat på Københavns Universitet, som hun skal […]

Read more

Executive MBA – 5 års AMBA re-akkreditering

AVT Business School er en officielt akkrediteret MBA-skole, der tilbyder videregående uddannelser til ambitiøse og visionære ledere. AVT Business School har netop opnået en re-akkreditering på 5 år. AVT Business School har netop opnået en re-akkreditering på 5 år af AMBA –The Association of MBA’s, der er et internationalt anerkendt akkrediteringsagentur. Akkrediteringen er et kvalitetsstempel […]

Read more