AVT Podcast

Voices of a Business School

Velkommen til Voices of a Business School

Dyk ned i en inspirerende, underholdende og lærerig podcast, hvor verdens førende professorer og inspirerende erhvervsledere er i hovedrollen. Med AVT Business School som vært vil du opleve velinformerede samtaler, der udforsker og udfordrer alt fra trends, tendenser og forhold inden for forretning, strategi og formål. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores podcastoplevelse

Der udgives én episode hver måned.

Product Launch Excellence I Sarah Rickwood

AVT-underviser og IQVIA-tænker, Sarah Rickwood, udforsker lanceringen af lægemidler efter pandemien og understreger regionale forskelle samt vigtigheden af forståelse for det lokale sundhedsvæsen.

Hun går ind for interaktivt engagement og introducerer de “Three Pillars of Post-Pandemic Launch Excellence” hvor patientcentrerede tilgange, strategiske partnerskaber i sundhedssystemet og integrerede evidensstrategier understreges. Tidlig lokal investering anbefales for at tackle systemudfordringer, hvor samarbejde anses for afgørende for succes.

Fremtidige udfordringer inkluderer stigende krav til sundhedsvæsener og komplekse terapier, hvilket kræver en holistisk lanceringstrategi midt i industrien.

Navigating the Life Sciences Market with Professor Tim Calkins 

Professor Tim Calkins har et dobbelt perspektiv på rollen som professor og praktiserende inden for life science-industrien, idet han kombinerer akademisk ekspertise med praktisk erfaring.

I AVT programmet prioriterer han marketingstrategier skræddersyet til de unikke overvejelser i life science-markedet. Det indebærer overholdelse af lovgivning, etiske overvejelser og de særlige udfordringer, der kendetegner denne industri.

Med udgangspunkt i sin erfaring understreger han vigtigheden af at indsamle kundeindsigt i life science-sektoren for at prioritere pipelines og forme strategier, der resonerer med uopfyldte markedsmæssige behov.

Leadership in Turbulent Times I Steve Hall

Der, på toppen af trappen, stod Nelson Mandela. Og jeg fik chancen for at stille ham et spørgsmål. Vil min fortid blive holdt imod mig i min fremtid? Han sagde, at du gjorde, hvad du gjorde med de oplysninger, du havde på det tidspunkt. Det vigtige er, hvad du vil gøre fra nu af.

På mange måder ændrede det mit liv fuldstændig. Jeg indså, at jeg havde en rolle at spille i ledelse. Jeg havde en rolle at spille i at ændre opfattelser, fordi mine opfattelser var blevet ændret så let.

Hvordan kan vi lede i en verden, der virker langt mere turbulent, og hvad vakte min interesse for mange år siden som dette begreb om menneskelig energi?

Blueprint for the future: Rethinking Work Design

At frigøre vejen til at løse virksomhedens udfordringer og øge effektiviteten kræver en nuanceret tilgang – en tilgang, hvor du som leder skal turde styre, designe, fikse og optimere arbejdsgangene i din organisation og gentænke de konventionelle landskaber af statiske omorganiseringer.

Nu spørger du måske dig selv: “Hvordan overvinder du sådanne arbejdsgange? Ifølge vores fremragende gæstetaler i dagens afsnit, kan svaret meget vel ligge i metoden Dynamic Work Design.

Coping with Financial Uncertainty I Prof. Giampiero Favato 

Mød professor Giampiero Favato fra AVT-fakultetet og få hans ekspertise om afvejningen mellem sikkerhed og usikkerhed samt hans bedste råd til at navigere i stressende tider og lære af dem.

Med mere end tyve års erfaring inden for corporate finance, finans og forretningsudvikling har Giampiero forsket i værdiansættelse under usikkerhed og håndtering af finansiel usikkerhed i over et årti.

Lyt med, hvis du vil høre mere om økonomisk usikkerhed og hvordan man tackler den

Forretningspotentiale i verdens højrisikoområder

Hvordan omsættes kompetencer fra det afghanske terræn til værdiskabende kvaliteter i spidsen for en virksomhed? Det fandt Mads Schmidt, tidligere chef for livvagterne ved de danske og norske diplomatiske repræsentationer i Afghanistan, en løsning på, da han vendte tilbage til Danmark og tog hul på et arbejdsliv i helt andre omgivelser.

Med sin ekspertviden lever Mads i dag af at rådgive virksomheder om, hvordan de kan drive forretning i nogle af verdens højrisikoområder. Og sideløbende med sin egen forretningsudvikling er han i gang med at opkvalificere sine kompetencer med en MBA-uddannelse her på AVT.

Fra Corporate til Grøn Startup I Michéle Marie Holm

Dette afsnit byder på Michèle Marie Holm, en initiativrig grøn iværksætter, der diskuterer klimaforandringer, etik, den grønne omstilling, ansvar og moral. Efter en lang karriere i den finansielle sektor var Michèle med til at stifte Undine, en grøn startup, der sejler mod bæredygtig udvikling.

Tag med os, når vi dykker ned i Michèles rejse fra at skrive introduktionsnoter om Undine på et AVT Design Thinking-kursus til at blive en grøn iværksætter. Lyt med, når AVT engagerer sig i en inspirerende samtale med Michèle om hendes overgang til grønt iværksætteri, erfaringer og råd til andre, der navigerer på lignende iværksætterstier.

An convered bias about women in business I Raina Brands

Vi dykker ned i emner som kønsbias, kvinder i erhvervslivet og metaforen “the glass cliff”.Ved at byde professor Raina Brands velkommen i studiet åbner vi op for en samtale om fænomenet “the glass cliff” på direktionsarbejdspladsen, og hvordan denne lidt oversete skævhed hænger sammen med begreber som diskrimination, ulighed og kvinder, der er sat op til at fejle.

Som en lille bonus fortæller professor Raina Brands om sin ekspertise og giver vores lyttere gode råd til, hvordan man kan gribe forebyggende ind, når man står over for et tilbud. Er du blevet nysgerrig på fænomenet? 

Return on Ambition I Nicolai Tillisch 

Hvad er dit afkast på dine ambitioner? Er prisen på dine drømme for høj? Eller skal man hæve ambitionsniveauet? I denne episode møder du ingen ringere end bestsellerforfatteren og coachen Nicolai Tillisch.

Ifølge Nicolai Tillisch og hans medforfatter Nicolai Chen Nielsen er det en såkaldt “treenighed”, der forstærker hinanden i søgen efter det ideelle afkast på dine ambitioner. Lyt med, når Nicolai åbner op om nøgleresultaterne i bestsellerbogen “Return on Ambition”.

Connecting Business to a greater Purpose I Andrew C. Wicks

Dagens gæst er professor Andrew C. Wicks, som er ekspert i strategi, etik og formål. Han accepterer spørgsmål om, hvordan vi som individer, som organisationer og som samfund fungerer i verden, og diskussionen kredser om etik i erhvervslivet, den større værdi af formålsdrevet ledelse og stakeholder-teori.

“Mit argument er, at enhver virksomhed har et formål. For mig er den virkelig store organisation den, der kan skabe disse dybere følelser af forbindelse, meningsfuldhed og værdi.

Lyt med her og få indsigtsfuld viden!

Speak like a leader I Simon Lancaster 

Denne måneds episode byder på ingen ringere end en af ​​de bedste taleskrivere i verden, Simon Lancaster.

Ud over at skrive taler for medlemmer af Tony Blairs kabinet og for administrerende direktører for store virksomheder som Nokia og Nestlé, er han også en bedst sælgende forfatter og TEDx-taler. 

Vidste du, at der er et hemmeligt sprog for ledelse? Lyder spændende, ikke? I denne episode beskriver Simon de teknikker, du kan bruge til at tale som en leder. 

Transitionen fra forsvaret til det civile erhvervsliv

Hermed præsenteres første afsnit af serien ‘Ledere’, hvor vi dykker ned i nogle af de mange inspirerende karrierehistorier, der findes blandt vores studerende.

I dette afsnit møder du Joachim Bruhn Jacobsen, tidligere jægersoldat, der en dag lagde militæruniformen på hylden og nu bruger sin erfaring som leder i det civile erhvervsliv. En vending i karrieren, som du måske kan finde inspiration i?

A Leadership Mindset to connect strategy & Purpose 

Voices of a Business Schools allerførste podcast-session byder på ingen ringere end strategiprofessor ved INSEAD, Susan Lynch.

Susan forklarer, hvordan virksomheder i stigende grad er afhængige af agile tilgange og formål, efterhånden som verden står over for konstant forandring. Lynch giver indsigt i hvilke kompetencer en virksomhed bør have indenfor strategi i en tid, hvor virksomheder hele tiden skal omstille sig.