Mød en AVT’er

En vigtig del af læringen på AVT er perspektiverne fra dine medstuderende, som repræsenterer alle typer organisationer, industrier og faglige baggrunde. Vi bringer her løbende en ny AVT profil, som giver dig et indblik i, hvad der personligt og ledelsesmæssigt optager vedkommende her og nu.

Joachim Bruhn

Afdelingschef i Jeudan

... Kaster sig over en Executive MBA-uddannelse

» Når man er i Forsvaret, så er alt meget strømlinet og tilrettelagt, og ens karrierespor er alt andet lige mere forudsigeligt, end det er i det civile erhvervsliv – særligt hvis jeg sammenligner mig med mine jævnaldrende der kastede sig ud i en uddannelse på eksempelvis CBS... (læs mere)

Jesper Sørensen

Fabrikschef hos Danish Crown

... Er i dag leder for 950 medarbejdere hos fabrikken i Sæby

» I dag har Danish Crowns AI-projekt i den grad fået luft under vingerne, og resultatet er nu, at man i Sæby som de første i verden bliver i stand til - ved hjælp af en algoritme og 2D-billeder - præcist at estimere tykkelsen på fedtlaget på en kamsteg. « (læs mere)

Merete Søby

Executive Vice President for Data Driven Solutions i KMD

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» At skabe vækst på tværs af mine forretninger, at øge det kommercielle fokus i kulturen. Vi har rigtig mange gode løsninger, og de indeholder et meget større potentiale end det, vi indfrier i dag. Det er en god og positiv udfordring, og vi rykker hele tiden fremad på den agenda… (læs mere)

Bjarke Finlov

Head of Strategy and Business Development, Danske Bank Growth

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» I 2015 introducerede Danske Bank ”Growth & Impact”, som en forretningsenhed der arbejder målrettet med startups. Mit fokus er Norden, og sammen med vores Growth Advisors rådgiver vi startups gennem hele deres livscyklus fra funding til IPO... « (læs mere)

Jytte Ryde

Direktør, Ryde Consulting

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Det at være selvstændig er en anden måde at arbejde på – og det har jeg naturligvis skulle vænne mig til i løbet af det forgangne år. Jeg er jo ved at bygge min forretning op, og det har jeg brugt rigtig meget tid på især i forhold til at dygtiggøre mig.… « (læs mere)

Jesper Wengel

Direktør i Frie

… Hvorfor valgte du i sin tid at tage en uddannelse hos AVT Business School?

» Jeg blev hurtigt inspireret af konceptet bag AVT med en høj grad af fleksibilitet i undervisningen. Derudover var der de dygtige internationale undervisere, som blev fløjet ind blandt andet fra USA med det formål at give os studerende den allerbedste og nyeste viden.... « (læs mere)

Mikael Bondo

Administrerende direktør, Sortimo

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Den første marts satte jeg mig i stolen som administrerende direktør hos Sortimo. Jeg havde kun været i virksomheden i to måneder, hvor jeg var blevet ansat som salgsdirektør i november efter en lang onboarding process digitalt og til dels i Tyskland.… « (læs mere)

Jørgen Lindegaard

Bestyrelsesformand, AVT

… Hvorfor valgte du i sin tid at engagere dig i AVT Business School?

» For at få succes som topleder er det afgørende, at man omgås med kompetente og dedikerede medarbejdere - og meget gerne mennesker, der er dygtigere end en selv. Når du vælger at kaste dig ud en executive-uddannelse.... « (læs mere)

Jakob Andersen

CIO i Velliv

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Omkring årsskiftet 2019-2020 overgik Velliv til at være 100% kundeejet efter udskillelsen fra Nordea. Så nu skal den nye strategi eksekveres, med fokus på at styrke egen udviklingsorganisation til at sætte fart på digitaliseringen… (læs mere)

Monika Juul

Adm. Direktør i Visma Enterprise

… Hvilken arbejdsopgave fylder mest på dit bord i øjeblikket?

» Det, der fylder mest i øjeblikket, er udviklingen af vores organisation, hvilket skal være med til at sikre den mest værdiskabende kundeoplevelse via kombinationen af viden, services og teknologi.... « (læs mere)

Maria Lindhoff Kjær

Head of Category Management & Supply Chain Development, Ørsted

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Strategiarbejde fylder rigtig meget i mit univers i øjeblikket og har gjort det i hele det seneste år. Vi er en virksomhed i kolossal vækst, og der sker rigtig meget i vores organisation. Når man sidder med supply chain i energisektoren, så arbejder man med projektudvikling fem, seks år ud i fremtiden… (læs mere)

Anne K. Jensen & Flemming E. Hansen

CEO og CFO i Entry Point North

… Stadig AVT-blod i årene

» Det er naturligvis lang tid siden, vi sluttede, men når vi diskuterer aktuelle problemstillinger eller forretningsudviklingsmuligheder, særligt inden for det strategiske felt, så bruger vi eller refererer vi faktisk ofte til tiden på skolebænken.... « (læs mere)

Niels J. Haaning

CEO i Bactoforce

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Som direktør for en SMV, så er der altid en del opgaver af varierende karakter på ens skrivebord. Men skal jeg fremhæve en enkelt, så er det vores ambition om at virksomhedens drift skal effektiviseres gennem digitalisering. Vi har i under Coronana… (læs mere)

Esben Keller

Head of Retails at Rains

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» 2020/21 har været et vanvittigt år både i forhold til, at jeg får afsluttet mit MBA-studie, i forhold til mit familieliv og med et jobskifte. Da 2020 begyndte - og før verden lukkede ned - lå det ikke lige i kortene, at året skulle indeholde et jobskifte for mig…
(læs mere)

Gitte S. Nikolajsen

Director of Communications and Community at DTU Science Park

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Her er corona jo svær at komme udenom. Udfordringer i forhold til det har fyldt rigtig meget, siden det hele brød ud, og landet blev lukket ned første gang. Lige nu handler det i høj grad om, hvordan vi kommer bedst muligt i gang, når pandemien er aftaget, og det… (læs mere)

Lilou Linnet

COO i Office Club

… Hvilke arbejdsopgaver fylder mest på dit bord lige nu?

» Vi har netop været en del af Copenhagen Light Festival, som virkelig satte sit præg på København i hele februar måned, så det har naturligvis fyldt rigtig meget. Vores regnskabsår løber forskudt af kalenderåret, så lige nu optager budgetter mig meget « (læs mere)

You may also like

Et fundament for kyndig ledelse

En stilling som leder var ikke planen fra første arbejdsdag i Julie Henums karriere. Men efter hun fik en lederstilling i NNIT, fandt hun ud af, at det gav hende et fantastisk arbejdsliv. ”Da jeg blev leder, var det første gang, jeg oplevede at have et rigtigt fedt arbejdsliv. Det gav mig simpelthen energi at […]

Read more

AVT Business School skaber den visionære leder

Når man tager en MBA på AVT Business School, bliver man klædt på til fremtidens erhvervsliv. Visionen for AVT er at skabe en uddannelse, der udvikler sig sideløbende med, at der kommer nye udfordringer for ledere. Derfor har de studerende nytænkende fag på skemaet, der undervises af nogle af de dygtigste professorer verden over. Kompetencer […]

Read more