BRAINY FRIDAY

Tilmeld dig AVT’s nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om HBR bestseller ‘THE INNOVATOR’S SOLUTION’ 

Til januar er der opstart på AVT’s Executive CBA uddannelse ‘Strategic Leadership’.
Programmet skydes igang med faget ‘Disruptive Innovation’, som i øvrigt også kan læses som enkeltfag.

Grundbogen på faget er skrevet af ophavsmanden bag begrebet ‘Disruption’, amerikanske Clayton M. Christensen, som er mentor for fagets underviser, professor Rory McDonald fra Harvard Business School.

I den anledning udlodder vi 5 eksemplarer af denne bestselling bog ‘THE INNOVATOR’S SOLUTION’ til nye abbonnenter på vores nyhedsbrev.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev inden mandag d. 2. december kl. 12.
De 5 vindere vil få direkte besked på email.

Tilmeld dig AVT’s nyhedsbrev og deltag i konkurrencen ved at klikke her

Hvis du ønsker dig inspiration om disruptive innovation her og nu, kan du via linket her finde artiklen ‘What is Disruptive Innovation?’ skrevet af netop Clayton M. Christensen og Rory McDonald.

Klik på videoen herunder og hør Rory McDonald fortælle mere om faget “Disruptive Innovation”

Du kan stadig nå med på holdet til januar

Hvis du har fået mod på at lade dig undervise af en af verdens skarpeste hoveder inden for innovation, kan du opleve Rory, når han underviser på AVT Business School i København den d. 9-10 januar.
Faget ‘Disruptive Innovation’ er første del af CBA’en ‘Strategic Leadership’, som er en 8 mdr. international lederuddannelse med 6 fag fordelt på 12 workshops – pris DKK 99.500.
Du kan også studere ‘Disruptive Innovation’ som et enkeltfag over 2 mdr. – pris DKK 22.500.

Læs mere om CBA in Strategic Leadership

Læs mere om enkeltfag

Vi sidder klar til en dialog med dig på 7020 8828 eller email info@avt.dk

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Executive MBA – 5 års AMBA re-akkreditering

AVT Business School er en officielt akkrediteret MBA-skole, der tilbyder videregående uddannelser til ambitiøse og visionære ledere. AVT Business School har netop opnået en re-akkreditering på 5 år. AVT Business School har netop opnået en re-akkreditering på 5 år af AMBA –The Association of MBA’s, der er et internationalt anerkendt akkrediteringsagentur. Akkrediteringen er et kvalitetsstempel […]

Read more

Hvad er disruption?

Disruption er et begreb, der beskriver, hvordan en virksomhed, gennem innovative nye produkter, kan forstyrre eller nedbryde en branches forretningsmodeller.  Det skyldes især den stigende globalisering og den digitale udvikling. Der skrives ofte om disruption  i artikler, på de sociale medier og i forretningssammenhænge – Men hvad er det egentlig? Clayton M. Christensen, der er […]

  • MBA
  • 23 March 2017
Read more