Bruttolønsordning – En attraktiv mulighed for at finansiere din Executive uddannelse

De fleste virksomheder ønsker at investere i deres medarbejdere og går gerne i dialog omkring de forskellige finansieringsmuligheder, som findes for efteruddannelse. Mange organisationer betaler helt, og ligeså mange ønsker at lave forskellige split-løsninger, der tilgodeser både medarbejderen som arbejdspladsen.

Med en bruttolønsordning får du en meget attraktiv mulighed for at selvfinansiere helt eller delvist din executive uddannelse. Her aftaler du med din arbejdsplads at få en del af din løn i form af et gode. Bruttolønsordningen svarer til, at din egenbetaling foregår som et fradrag i din personlige indkomst. Den skattemæssige værdi vil være på helt op til 56%, hvilket betyder, at du sparer ca. halvdelen af uddannelsesudgiften.

Executive uddannelse er en investering i resten af dit arbejdsliv. De fleste af vores kandidater oplever, at karrieren tager spændende spring, når de står med diplomet i hånden: nye muligheder, stigning i løn, forfremmelse, et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre. Derfor er en bruttolønsordning en stærk løsning, hvis du drømmer om at uddanne og udvikle dig hos AVT Business School.

Læs mere om reglerne på SKAT.dk

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Det koster at læse Executive MBA – men har du råd til at lade være?

Når vi snakker med erhvervsledere om deres karriere- og kompetenceudvikling, så er der ingen tvivl om at ønsket og behovet for videreudvikling er tilstede. Finansieringen er den største udfordring for erhvervslederne (tiden er også en udfordring, men det bliver nok ikke mindre fremadrettet alligevel, så det bliver et spørgsmål om prioritering).    Virksomhederne har i […]

Read more

Mette Phillips: Rustet til forandringer

Forandringer, i måden arbejdsmarkedet vurderer kandidaters kvalifikationer, er årsagen til, at Mette Phillips har valgt at søge ind på MBA-forløbet på AVT Business School. ”Arbejdsmarkedet kræver i højere grad end tidligere, at man er universitetsuddannet. Jeg har ikke en universitetsgrad, for da jeg var yngre, så ville jeg hellere ud og have praktisk viden”, siger […]

Read more