Bruttolønsordning – En attraktiv mulighed for at finansiere din Executive uddannelse

De fleste virksomheder ønsker at investere i deres medarbejdere og går gerne i dialog omkring de forskellige finansieringsmuligheder, som findes for efteruddannelse. Mange organisationer betaler helt, og ligeså mange ønsker at lave forskellige split-løsninger, der tilgodeser både medarbejderen som arbejdspladsen.

Med en bruttolønsordning får du en meget attraktiv mulighed for at selvfinansiere helt eller delvist din executive uddannelse. Her aftaler du med din arbejdsplads at få en del af din løn i form af et gode. Bruttolønsordningen svarer til, at din egenbetaling foregår som et fradrag i din personlige indkomst. Den skattemæssige værdi vil være på helt op til 56%, hvilket betyder, at du sparer ca. halvdelen af uddannelsesudgiften.

Executive uddannelse er en investering i resten af dit arbejdsliv. De fleste af vores kandidater oplever, at karrieren tager spændende spring, når de står med diplomet i hånden: nye muligheder, stigning i løn, forfremmelse, et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre. Derfor er en bruttolønsordning en stærk løsning, hvis du drømmer om at uddanne og udvikle dig hos AVT Business School.

Læs mere om reglerne på SKAT.dk

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Big data bør have bestyrelsens bevågenhed

Big data er er et varmt emne på ledelsesgangene i disse år, og emnet har også fundet vej til bestyrelseslokalerne. Og de steder, hvor bestyrelserne ikke endnu har taget stilling til big data, bør det ske omgående, for ellers kan det få alvorlige konsekvenser, advarer Nils Randrup, der er Adjunct Professor ved University of California og […]

Read more