Bliv cafémedarbejder hos AVT Business School

Hos AVT Business School søger vi en ny, sød kollega til vores café. Så hvis du står og mangler nogle supplerende timer til et andet job, er dette måske noget for dig?

Hvad indebærer jobbet?

Anrette og servere morgenmad fra kl. 07:00
Anrette frokost-buffet (som leveres fra Meyers)
Arrangere eftermiddagskage, fredagsbar mm.
Og generelt sørge for at cafe, køkken og fællesområder er pænt og ryddeligt hele dagen.

Arbejdstiden er i tidsrummet kl. 07:00-18:00 og er altid på hverdage. Du vil få omkring 20-30 timer om måneden med start fra primo september. Du bliver en del af et team med et par andre cafe-medarbejdere, så der er god mulighed for også at arbejde halve dage.

Om din profil forestiller vi os

At du pt. har et sabbat-år og derved er fleksibel ifht. vagter, hvor denne stilling kan være et supplement til et andet job. Det er afgørende for os, at du på nuværende tidspunkt ville kunne planlægge vagtskema fra september og resten af 2022.
Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt og have et godt overblik og generelt et blik for at anrette forplejning præsentabelt. Erfaring fra service-branchen er et plus. Men vigtigst er et naturligt servicegen og en imødekommende personlighed, der sætter en ære i god kundeservice.

Hvem er AVT Business School?

AVT er en privat business school, der tilbyder Executive Education. Vi træner og udvikler erfarne erhvervsledere bl.a. gennem forskellige uddannelser på MBA niveau og på skræddersyede virksomheds-programmer. AVT Business School anvender professorer fra verdens førende uddannelsesinstitutioner som Harvard, INSEAD, IMD, MIT, Kellogg og Berkeley. Vi holder til i eksklusive lokaler på Skt. Annæ Plads i hjertet af København, hvor vi både har vores daglige drift, vores undervisning og serviceringen af vores kunder.

Hvad kan AVT Business School tilbyde dig?

Du bliver en del af en skøn arbejdsplads i et super motiverende læringsmiljø omgivet af verdens sødeste kolleger. Du sætter selv dit præg på din rolle og på servicen i vores cafe. Udover et stærkt netværk blandt vores kunder, som alle er ambitiøse erhvervsledere, får du også en enestående mulighed for at møde nogle af verdens dygtigste undervisere inden for de forskellige business & leadership discipliner. What’s not to like 😊

Next step

Er dette noget for dig? Så kontakt Mette Amdi på ma@avt.dk eller ring på 2674 5815.
Du kan få en fornemmelse af vores set-up i denne lille promo-video nedenfor.
Vi glæder os til at høre fra dig!

You may also like

Hvem er Moray McLaren – MBA-underviser på AVT Business School

Moray McLaren er Associate professor på IE Business School I Madrid. Her underviser han MBA’ere i Lawyers Management Programmet. Selv har han en MBA i legal services. I 2017 startede han Lexington Consultants med en gruppe kollegaer. De specialiserer sig I at rådgive advokatfirmaer. Moray McLaren rådgiver nogle af de største advokatfirmaer på verdensplan i, hvordan de […]

Read more

Mød en AVT’er – Merete Søby

Merete SøbyExecutive Vice President i KMD ○ 46 år ○ Bor i Vedbæk ○ Var én af de første graduanter fra AVT i 2003 ○ Merete er ansvarlig for at drive fem af KMD’s softwarevirksomheder inden for energisektoren, lønsystemer, løsninger til digital sagshåndtering, konsulentvirksomhed inden for data og analyse samt et digitalt webbureau Om Merete [...]
Read more