CBA – Digital, Leadership & Transformation

CBA - Digital, Leadership & Transformation

CBA er det anerkendte alternativ eller
vej til MBA

Lokation & Opstart

– København eller via LIVE-streaming, hvis du ikke kan komme
– Starter i januar

Varighed

– 8 måneder, men mulighed for at holde pauser
– Kun 2 dage væk fra kontoret hver 5. uge

Pris og Finansiering

– DKK 114,500 + VAT
– How to finance your programme

Løft din karriere med AVT’s
CBA - Digital, Leadership & Transformation

CBA – Digital, Leadership & Transformation-programmet på AVT Business School er en central del af vores MBA, omhyggeligt designet til at udstyre ledere med evnen til at lede i den digitale æra. Dette kursus tilbyder en dybtgående udforskning af kundecentrerede marketingstrategier, strategisk anvendelse af AI og avancerede teknikker til digital transformation. Deltagerne vil ikke kun mestre kunsten at bruge transformative teknologier til at opnå konkurrencefordele, men også forbedre deres lederskabs- og forhandlingsevner, som er afgørende for at styre innovative ændringer og fremme samarbejdsvillige, højtydende teams i ethvert dynamisk forretningsmiljø. Dette program sikrer, at ledere er eksperter i at integrere banebrydende teknologier og ledelsespraksisser for at skabe betydelig værdiskabelse og nå vigtige organisatoriske mål.

Fakultet i Verdensklasse driver Innovation og Strategisk Tænkning

Vores CBA-program undervises af fremtrædende fakultetet fra verdens mest anerkendte business schools og integrerer indsigt i den virkelige verden med akademisk ekspertise. Vores professorer er tankeledere, der har fingeren på pulsen i forhold til globale forretningstendenser, og de tilbyder en sjælden blanding af teoretiske og praktiske perspektiver.

En vej til ekspertise: Fra CBA til MBA

Dette program giver dig ikke kun øjeblikkelig, praktisk ekspertise, men baner også vejen for yderligere uddannelse, f.eks. en MBA. Det er en enestående mulighed for enkeltpersoner til at trives og udvide deres professionelle horisont.

Optagelseskriterier på en MBA uddannelse

1

Mestring af Strategier for Digital Transformation

Kandidater fra CBA - Digital, Leadership & Growth-programmet vil have en dyb forståelse af, hvordan man udarbejder og implementerer digitale strategier, der udnytter AI og kundecentreret markedsføring. Denne viden gør dem i stand til at forbedre forretningsdriften og konkurrenceevnen på en digital markedsplads i hurtig udvikling.

2

Avanceret Lederskab i en Digital Kontekst

Deltagerne vil udvikle vigtige ledelsesfærdigheder, der er skræddersyet til den digitale tidsalder, med fokus på at styre forandringer, stimulere innovation og lede forskellige teams mod at nå strategiske mål. Disse færdigheder er afgørende for at fremme et miljø med løbende forbedringer og tilpasningsevne i deres organisationer.

3

Forbedrede Forhandlings- og Kommunikationsevner

Programmet udruster ledere med evnen til at mestre forhandlingsteknikker og forfine deres kommunikationsstil, så den passer til forskellige sammenhænge og interessentgrupper. Disse færdigheder sikrer et effektivt lederskab, der er i stand til at navigere i komplekse forhandlinger og skabe konsensus blandt forskellige parter i det digitale forretningslandskab.

"Bedste fakultet og fleksible muligheder for at studere CBA" (på engelsk)

Executive-studerende fortæller, hvorfor de har besluttet at deltage i AVT CBA> MBA (på engelsk)

Afspil video

“Bedste fakultet og fleksible muligheder for at læse Executive MBA” (på dansk)

“Mit råd til andre – kom i gang” (på engelsk)

Afspil video

Oplev ekspertise på AVT Business School (på engelsk)

Afspil video

Fakultetets indblik i vores executive-studerende (på engelsk)

Er du klar til at lære mere om din potentielle næste transformation i dit lederskab?

Begynd din AVT Executive CBA>MBA-rejse med os i dag.

Hvem leder vi efter?

På AVT er vi stolte af vores mangfoldige studentergruppe, som består af fagfolk fra forskellige forretningsbaggrunde og brancher og dem med international erfaring. Lederskabsfokuset i vores program spiller en afgørende rolle i at fremme velafrundede individer, der er reflekterende i deres praksis og ikke bare generiske ledere.

Hør fakultetets betragtninger om vores executive-studerende i videoen.

Fakultet i verdensklasse på AVT Business School​

Kvaliteten af en uddannelsesinstitution er i høj grad påvirket af fakultetets kaliber. På AVT Business School er vi stolte af at have et fakultet, der består af nogle af de mest anerkendte og dygtige undervisere i verden. Vores fakultetsmedlemmer kommer fra globalt anerkendte institutioner som Harvard, INSEAD, MIT og London Business School og er ikke bare lærere, men også industriledere, banebrydende forskere og indflydelsesrige tænkere. De bringer et væld af erfaring og viden til AVT og tilbyder dig en læringsoplevelse, der i sandheden er i verdensklasse.

Du er velkommen på AVT, hvor din uddannelse vil være i hænderne på nogle af de bedste eksperter i erhvervslivet, og hvor din rejse mod topkvalitet er vores primære mission.

Mød din programdirektør: Jesper Nytoft Bergmann

Personlig og professionel vækst kræver ofte, at man omfavner det ukendte. På AVT Business School guider vi dig gennem denne rejse med uddannelse og støtte i verdensklasse.

Take your Next Step

Deltag i et CBA>MBA event

Mød teamet under en Masterclass eller en online infomøde. AVT CBA>MBA teamet ser frem til at tale med dig.

Læs mere om pensum

Find ud af, hvordan AVT strukturerer det moderne indhold til de komplekse krav i dit professionelle liv.

Fleksibel planlægning

Oplev, hvordan AVT’s Executive MBA-program tilbyder uovertruffen fleksibilitet til at integrere en førsteklasses uddannelse problemfrit i dit dynamiske professionelle landskab.

Lær os bedre at kende

Stil dine spørgsmål direkte til fakultetet, fortæl om dine karrieremål, og mød teamet personligt eller online.

Få de seneste AVT-nyheder i din indbakke