Digital, Leadership & Transformation

CBA - Digital, Leadership & Transformation

Overblik

Stigende digitalisering stiller konstant nye krav og nye måder at udvikle din virksomhed på. Med et særligt fokus på digitalisering, transformation og lederskab giver dette CBA-program dig mulighed for at forstå de aktuelle forhold og træffe strategiske beslutninger i en digital forretningskontekst. CBA-programmet løber over 8 måneder med håndplukkede undervisere fra nogle af verdens bedste business skoler.
Undervisningsgebyr: 114.500 DKK + moms.

Fag

Konsekvent vækst kræver en forpligtelse til strategi og innovation. Ledere, der har størst succes med at skabe vækst i deres organisationer, er bevidste, vedholdende og disciplinerede i den måde, de griber det an på. Men vækst bliver sværere i lyset af den nye markedsdynamik: stigende forbrugerforventninger, øget konkurrence og digital disruption. Det har gjort vækst til en kontaktsport, der belønner virksomheder, som kan spotte muligheder meget hurtigt og derefter gribe dem hurtigt. Lær, hvordan du spotter muligheder, driver innovation og udvikler en strategisk tankegang.

Book intro møde

Deadline på ansøgning

DECEMBER

18

Start dato

JANUAR

18

6 fag

CBA'en består af 6 fag; Digital Strategy, Leading Digital Transformation, Artificial Intelligence in Business, Leadership in a Digital Age, Customer Centricity, Influencing & Negotiation

12 dage

Hvert fag undervises over to dage med i alt 12 workshop dage, som forløber sig over 8 måneder, med et fakultet fra elite business skoler.

Harvard Cases

Alle kurser er praktisk orienterede. Du vil øve dele af din læring gennem Harvard Cases og skrive opgaver om din egen organisation.

Verdensklasse professorer

Du vil blive undervist af eksperter og professorer fra verdens førende business skoler som INSEAD, MIT og London Business School.

Du får et certifikat

At gennemføre Executive CBA-uddannelsen giver i alt 22 ECTS-point, og du vil til slut få overrakt et CBA-certifikat.

Merit

Executive CBA er et selvstændigt program. Desuden får du merit for at fortsætte på AVT's Executive MBA, hvis du ønsker at fortsætte din personlige rejse.

Mød vores professorer