CBA Digital, Leadership & Transformation – Programstruktur

CBA - Digital, Leadership & Transformation

Programstruktur

Lokation & Opstart

– København eller via LIVE-streaming, hvis du ikke kan komme
– Begynder i januar

Varighed

– 8 måneder, med mulighed for at holde pauser
– Kun 2 dage væk fra kontoret hver 5. uge

Pris & Finansering

– DKK 114.500 + MOMS
– Sådan finansierer du dit program

Giv dig selv viden til at lede i den digitale tidsalder

Executive CBA – Digital, Leadership & Transformation-programmet på AVT Business School tilbyder en transformativ uddannelsesrejse ledet af fakultet i verdensklasse fra verdens mest prestigefyldte institutioner, herunder Harvard, INSEAD og Kellogg School of Management. Dette program skiller sig ud ved sin forpligtelse til en global læringsoplevelse, der sikrer en mangfoldig og ekspansiv uddannelsesrejse af høj kvalitet, som forbereder deltagerne på den komplekse dynamik i moderne forretningslandskaber.

Deltagerne nyder godt af instruktører, der ikke kun har et væld af forretningsmæssig og akademisk erfaring fra den virkelige verden, men som også giver en dybtgående forståelse af både de teoretiske og praktiske aspekter af virksomhedsledelse og digital transformation. Denne blanding af ekspertise sikrer, at kandidaterne er veludrustede til at navigere og lede gennem de udfordringer og muligheder, som den digitale tidsalder byder på.

Læreplanens fleksibilitet giver deltagerne mulighed for at skræddersy deres uddannelse til at opfylde individuelle professionelle behov og ambitioner, hvilket gør læringsoplevelsen yderst relevant og direkte anvendelig til aktuelle forretningsudfordringer. Innovativt indhold, der behandler kritiske forretningsspørgsmål som digital disruption og AI, giver deltagerne mulighed for at lede effektivt i et forretningslandskab i hurtig udvikling.

Fakultet fra

 • Harvard Business School, USA
 • NYU – Stern School of Business, USA
 • INSEAD, Frankrig
 • Kellogg School of Management, USA
 • Harvard School of Law, USA
 • Author and Leadership Expert, SA

Hvert af de 6 kurser i en CBA indeholder tre elementer

Ofte stillede spørgsmål om CBA

Hvis du har spørgsmål, kan du måske finde svaret nedenfor - og hvis ikke, er du velkommen til at ringe til os.

Hvordan får jeg min arbejdsgiver til at støtte et CBA-program?

Det er ikke kun den studerende, der får værdi af en CBA. Organisationen drager også fordele i form af indsigter fra førende fagfolk der hjælper med opgaver, som den studerende udfører til gavn for organisationen. Den opnåede viden anvendes til at tackle specifikke udfordringer.

Ved forhandling med arbejdsgiveren om fordelene ved at investere i medarbejderens CBA-uddannelse, bør flere punkter overvejes.

Ud over den forventede forøgede tilfredshed og motivation hos den ansatte, er programmet designet til at levere praktisk værdi til arbejdsgiveren. Gennem CBA’en udfører den studerende en række opgaver baseret på reelle udfordringer eller muligheder i organisationen. Den studerende fungerer som intern konsulent, idet de belyser problemstillinger med de teorier og værktøjer, de har tilegnet sig i uddannelsen, og udarbejder anbefalinger til organisationen. I løbet af CBA-programmet vil den studerende udføre 5-6 små konsulentopgaver, der er direkte relevante for organisationen, og vil modtage feedback fra AVTs internationale fakultet bestående af professorer fra førende handelskoler og universiteter.

Derudover bliver den studerende en del af et omfattende netværk bestående af andre ledelsesprofiler fra forskellige organisationer i erhvervslivet, hvilket muliggør opbygning af værdifulde relationer til fremtidige kunder, medarbejdere og leverandører.

CBA-uddannelsen er yderst fleksibel, hvilket giver mulighed for at udføre en betydelig del af studiearbejdet i overensstemmelse med den studerendes tidsplan.

Så sammenfattende får virksomheden følgende værdi:

 • Fastholdelse af en nøglemedarbejder
 • Indsigt fra verdens førende handelshøjskoler og universiteter
 • Analyser relevante problemstillinger og foreslå løsninger
 • Værktøjer og rammer til direkte implementering i organisationen
 • Adgang til et stærkt netværk af erfarne ledere i dansk erhvervsliv
Hvor afholdes CBA-undervisningen på AVT Business School?

AVT tilbyder et smukt og behageligt læringsmiljø i hjertet af København.

Nogle siger, at det hele handler om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – og hvis det er tilfældet, er AVT Business School det helt rigtige sted at være.

I hjertet af København
Beliggende i hjertet af København – lige mellem Amalienborg Slot og Nyhavn med Skuespilhuset og havnefronten nede ad gaden – har AVT Business School fundet sit hjem midt på Sankt Annæ Plads.

Selve bygningen er et smukt hvidkalket hus fra 1801, som har været hjemsted for en række prominente personer og fredede bygninger i næsten et århundrede. Lokalerne er lyse og muntre med højt til loftet og ornamenterede vægge, der viser håndværket fra for 200 år siden.

Nyeste viden og opdateret casestudier
Undervisningen er baseret på den nyeste viden og opdaterede casestudier, hvilket giver de studerende relevant og nutidig viden, som de kan bruge med det samme. AVT Business School tilbyder en række programmer til individuelle studerende, der ønsker at øge deres forretningsforståelse og styrke deres lederegenskaber: Master of Business Administration (MBA), Certificate of Business Administration (CBA) og MBA Single Subject.

AVT tilbyder også skræddersyede træningsprogrammer til virksomheder, der ønsker at give deres ledelsesteam et kollektivt kompetenceløft og skabe en fælles forståelse af virksomhedens strategi.

Hvor meget tid skal jeg bruge per kursus?

I gennemsnit anslås fagene på AVT’s programmer at fylde 10-12 timer om ugen – alt inklusive.

En generel tommelfingerregel er, at man i gennemsnit skal bruge 10-12 timer om ugen på et MBA-program hos AVT. Denne gennemsnitlige timepris er en sammenlægning af både forberedelsestid før workshoppen med underviseren, deltagelse i selve undervisningen og skrivning af opgaver til din egen organisation efter workshopdagene.

Timetallet kan naturligvis variere afhængigt af dine ambitioner og faglighed, samt i hvor høj grad det pågældende emne smelter sammen med andre arbejdsopgaver, der står højt på din dagsorden. På samme måde kan timetallet også variere afhængigt af, om du er i læse- eller skrivefasen.

Ingen krav om faglig viden til området
Alle kurser er designet, så du kan deltage uden at have nogen faglig viden om området, før du starter på kurset. Du behøver f.eks. ingen færdigheder inden for økonomi og finans for at deltage i og lære en masse af kurset ‘Financial Management’. Det vigtigste er, at du gerne vil lære at tale og forstå »CFO’ens sprog«.

Alle workshops afholdes på 2-3 sammenhængende hverdage. Et kursus løber over en periode på ca. 2 måneder, fra du modtager dit forberedelsesmateriale, til du deltager i workshoppen, og videre derfra er der cirka 4 uger til rådighed til at færdiggøre den afsluttende opgave.

Hvilken erhvervserfaring skal man have for at læse CBA?

At studere en CBA på AVT kræver mindst tre års ledelseserfaring, da studierne er baseret på den antagelse, at du ved, hvad det vil sige at være i en lederstilling. Denne erfaring kan hentes fra alle typer erhverv og organisationer.

Optagelse på AVT’s Executive CBA kræver minimum tre års ledelseserfaring. Disse års erfaring kan være fra alle typer erhverv. Betegnelsen ‘Executive CBA’ indebærer, at du studerer på deltid sideløbende med en rolle som fungerende leder. I AVT’s Executive CBA-program er der ikke noget krav om erfaring fra bestemte typer erhverv. Det eneste krav er, at du skal have mindst tre års ledelseserfaring, da programmet er designet til erfarne individer, der ved, hvad det vil sige at have en lederrolle i deres organisation.

Ledelseserfaring er dog et bredt begreb, og du kan have ledelseserfaring fra at lede projekter, afdelinger, store budgetter, teams eller andet.

Hvis du er usikker på, om du opfylder kravet om tre års ledelseserfaring, så ring til os, så giver vi dig en individuel vurdering.

Hvad kræves der for at bestå CBA-programmet?

Ud over aktiv deltagelse i workshops kræves der et samlet B-gennemsnit for alle opgaver for at bestå hele CBA-programmet.

For at bestå AVT’s Executive CBA-program skal du have deltaget aktivt i alle programmets workshops. Derudover skal du have afleveret og bestået de skriftlige opgaver, der følger med hvert kursus, og have opnået en samlet gennemsnitskarakter på mindst B-.

AVT bruger den amerikanske karakterskala, som er visualiseret nedenfor:

Hvor meget tid skal jeg bruge på en CBA?

I gennemsnit vurderes det, at kurserne på AVT’s programmer tager omkring 10-12 timer om ugen – alt inkluderet.

Hvis du deltager i et CBA-program på et standard tidspunkt, bør du forvente at bruge i gennemsnit 10-12 timer om ugen. Denne gennemsnitlige timerate inkluderer både forberedelsestid før workshoppen med underviseren, deltagelse i den faktiske klasse og skriveopgaver til din egen organisation efter workshopdagene.

Selvfølgelig kan antallet af timer variere afhængigt af dine ambitioner og professionalisme, samt i hvilken grad emnet i spørgsmålet samler sig med andre arbejdsopgaver, der står højt på din dagsorden. På samme måde kan antallet af timer også variere afhængigt af, om du er i læse- eller skrivefasen.

Ingen professionel viden påkrævet.
Alle kurser er designet, så du kan deltage uden at have nogen professionel viden om feltet, før du starter kurset. For eksempel behøver du ikke nogen færdigheder inden for økonomi og finans for at deltage og lære meget på kurset ‘Financial Management’. Det vigtigste er, at du ønsker at lære at tale og forstå “CFO’ens sprog”.

Workshop varighed
Alle workshops afholdes på 2-3 sammenhængende hverdage. Et kursus løber over en periode på cirka 2 måneder fra det tidspunkt, du modtager dit forberedelsesmateriale, til det tidspunkt, hvor du har deltaget i workshoppen, til det tidspunkt, hvor du har cirka 4 uger til at skrive din endelige opgave. Skulle du have brug for en pause mellem kurserne, er alle AVT’s programmer designet til at være fleksible og give rig mulighed for dette.

Hvordan skriver man opgaver på en CBA?

Alle AVT-kurser afsluttes med en individuel skriftlig opgave, hvor du demonstrerer, hvordan det lærte materiale kan skabe værdi i en aktuel problemstilling i din organisation.

Alle 6 kurser i et af AVT’s CBA-programmer afsluttes og bestås med en lille skriftlig opgave, som du skriver individuelt. Du vil modtage feedback og en karakter fra kursusinstruktøren.

Da underviserne på AVT kommer fra forskellige skoler rundt om i verden, kan opgavens format også variere fra kursus til kursus. Men fælles for alle opgaver er formålet med at give dig mulighed for at anvende det, du har lært på kurset, på en aktuel problemstilling i din organisation. Dette understøtter AVT’s generelle praktiske tilgang til læring, hvor alt, hvad du lærer på skolen, skal omsættes til direkte handling og værdi i din organisatoriske kontekst.

Omfang af opgaven
Opgaverne er på 2000-3000 ord svarende til 6-8 sider og er generelt skrevet i et ‘Business Report Format’, som typisk består af følgende elementer:

 • Beskrivelse af udfordringen eller muligheden
 • Analyse af situationen
 • Forslag til en løsning, herunder anbefalinger ‘fremadrettet’
Hvad koster det at tage en CBA?

Prisen for en CBA på AVT er DKK 114.500 + moms. Studiemateriale og forplejning under workshops.

Denne pris inkluderer alle studiematerialer og fuld forplejning under workshops på skolen.

Betaling for et CBA-forløb kan ske på flere forskellige måder, afhængigt af den studerendes behov og præferencer. Du kan få din regning delt op i flere mindre rater – fordelt over flere regnskabsår – hvis det hjælper dig.

Hvis man selv skal finansiere sin uddannelse, kan man gøre brug af en bruttolønsordning, som mange AVT – studerende gør. Der er også mulighed for at søge stipendier.

Læs mere om bruttolønsordninger og stipendiemuligheder her.

Hvem underviser på en CBA?

For at sikre relevant og brugbar træning er det vigtigt, at underviserne er af høj kvalitet.

AVT Business School er kendt for at håndplukke undervisere fra nogle af verdens førende handelsskoler og universiteter, hvilket giver de studerende mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Don Kieffer er en af de instruktører, AVT har hentet ind fra MIT Sloan. Han er en erfaren underviser og forsker med fokus på ledelse, strategi og innovation. Han har skrevet adskillige artikler om disse emner og er blevet offentliggjort i anerkendte tidsskrifter som Harvard Business Review og MIT Sloan Management Review. Don Kieffer er tidligere COO for Harley Davidson og har derfor en praktisk tilgang til at anvende teori i det virkelige liv.

Hjemsted for et anerkendt fakultet
AVT Business School er hjemsted for mange andre erfarne og dygtige undervisere med en bred vifte af professionelle interesser og erfaringer. Deres undervisning er baseret på den nyeste forskning og praktiske erfaring, og de kan give de studerende værdifuld indsigt og rådgivning om deres karrieremuligheder.

AVT Business School er kendt for at have en meget personlig tilgang til undervisningen. Underviserne er tilgængelige for de studerende, og de arbejder tæt sammen med AVT’s programvejledere for at sikre, at de studerende får den viden og de færdigheder, de har brug for til at nå deres karrieremål.

Samlet set er AVT Business School et sted, hvor de studerende har mulighed for at lære af nogle af de bedste undervisere i verden. Fakultetets medlemmer er erfarne og kompetente, og de kan give de studerende værdifuld indsigt og råd om deres karrieremuligheder. 

Se AVT’s fakultetsmedlemmer her.

Bruttolønsordning - en mulighed for finansiering

Det er ikke altid, at arbejdsgiveren kan finansiere hele eller dele af din uddannelse. I den situation kan en bruttolønsordning være en fordelagtig økonomisk løsning for dig.

Bruttolønsordningen giver dig mulighed for at modregne dine studieudgifter, kørsel, kost og logi inkl. moms i din bruttoløn, dvs. før skattefradrag (Skat.dk – Arbejdsgiverbetalt uddannelse).

Vær opmærksom på, at det er virksomhedens skøn, om udgiften kan betragtes som arbejdsrelateret eller ej. Virksomheden skal således vurdere, om uddannelsen fremmer medarbejderens arbejde i virksomheden, eller om det mere er for at afdække et privat formål/medarbejderens eget ønske om at tilegne sig viden. Når det er virksomhedens ønske, at medarbejderen skal tilegne sig ny viden, må det betragtes som arbejdsrelateret og dermed fradragsberettiget. Situationen er den modsatte, hvis det udelukkende skyldes medarbejderens eget ønske om uddannelsen, hvorfor udgiften må betragtes som et privat anliggende.

Bruttolønsordningen giver et fradrag i den personlige indkomst, der ofte svarer til en skatteværdi på ca. 50 % og skal altid aftales med arbejdsgiveren.

En uddannelse på AVT udvikler dine ledelses- og beslutningskompetencer og styrker dig som et aktiv i virksomheden. Desuden tager de strategiske studieopgaver udgangspunkt i organisatoriske udfordringer og din lederrolle.

Tag det næste skridt

Deltag i et CBA-MBA-arrangement

Mød teamet under en Masterclass eller en online informationssession. AVT CBA-MBA-teamet ser frem til at tale med dig.

Student learning in a classroom
Fakultet i verdensklasse

Kvaliteten af en uddannelsesinstitution er i høj grad påvirket af kaliberen af dens fakultet.

Man and lady working on computers and smiling
AMBA - akkreditering

I over 50 år har Association of MBAs (AMBA) stået i spidsen for ekspertise og banebrydende innovation.