Strategy, Innovation & Growth

CBA - Strategy, Innovation & Growth

Overview

Vores hurtig foranderlige verden fordrer et konstant fokus på at tilpasse vores forretningsmodeller. Med fokus på strategi, innovation og vækst giver dette CBA-program dig mulighed for at gentænke din forretningsstrategi og udforske nye veje for at sikre fremtidig udvikling og vækst. CBA-programmet løber over 8 måneder med håndplukkede forelæsere fra nogle af verdens bedste business schools. Undervisningsgebyr: DKK 114.500 + moms.

Fag

Konsekvent vækst kræver en forpligtelse til strategi og innovation. Ledere, der har størst succes med at skabe vækst i deres organisationer, er bevidste, vedholdende og disciplinerede i den måde, de griber det an på. Men vækst bliver sværere i lyset af den nye markedsdynamik: Stigende forbrugerforventninger, øget konkurrence og digital disruption. Det har gjort vækst til en kontaktsport, der belønner virksomheder, som kan spotte muligheder meget hurtigt og derefter gribe dem i en fart. Lær, hvordan du spotter muligheder, driver innovation og udvikler en strategisk tankegang.

Book et intro møde

Deadline på ansøgning

AUGUST

9

Start dato

SEPTEMBER

26

6 fag

CBA består af 6 fag: Strategi, Leading Organizational Change, Disruptive Innovation, The Innovator's Method, Building Leadership Teams og Corporate Entrepreneurship.

12 dage

Hvert fag undervises over to dage med i alt 12 workshop dage i løbet af 8 måneder, med et fakultet fra elite businessskoler.

Harvard Cases

Alle fag er hands on. Du vil øve dele af det, du lærer, gennem Harvard Cases og skrive opgaver til din egen organisation.

Verdensklasse professorer

Du vil blive undervist af eksperter og professorer fra verdens førende business skoler som Harvard Business School, INSEAD og University of Virginia.

Du får et certifikat

At gennemføre Executive CBA-uddannelsen giver i alt 22 ECTS-point, og du vil til slut få overrakt et CBA-certifikat.

Merit

Executive CBA er et selvstændigt program. Desuden får du merit for at fortsætte på AVT's Executive MBA, hvis du ønsker at fortsætte din personlige rejse.

Mød vores professorer