Women Leadership Scholarship

Women Matter Greatly

Der foreligger rigeligt bevisførelse for at vi globalt ikke anvender talentmassen godt nok og McKinsey har gennemført utallige undersøgelser af effekten af en mere balanceret ’gender’ ledelse. Konklusionen er klar: organisationer med en bedre fordeling af kvinder og mænd præsterer bedre end hvis det er ensidet.

I Danmark består alene 9 % af virksomhedernes direktion af kvinder. Endvidere er kun 28 % af lederstillinger besat af kvinder. Dette medfører, at Danmark på nuværende tidspunkt ligger som nummer 63 på en liste ud af 126 lande. Problemet er globalt, men Danmark halter efter de lande, som vi normalt sammenligner os med.

Problemet er mangesidet, og AVT Business School er, blandet andet, en af de stiftende partnere af “The Danish Diversity Council”, hvor vi adresserer forskellige elementer af udfordringen.

Vores ansvar

AVT Business School kan selvfølgelig bedst hjælpe med et kompetenceløft, og derfor har vi skabt et særligt ’Executive CBA Women Leadership Scholarship’ til AVT Executive CBA (første del af AVT Executive MBA uddannelsen). Legatet skal hjælpe med at fylde ’the leadership pipeline’, ved at hjælpe dig godt på vej med en de landets stærkeste lederuddannelser.

Du kan ansøge om et legat på op til kr. 15.000. Dette vil være til stor gavn for kvinder, organisationer og ikke mindst samfundet.

Kriterier for ansøgning

For at komme i betragtning til et Executive CBA – Women Leadership Scholarship, skal du leve op til følgende kriterier:

  • Opbakning fra din organisation
  • Personlig profil og motivation
  • Lederpotentiale

Vi skal have flere kvinder i ledelsen på alle niveauer.

AVT samarbejder med HWC fonden, der tilbyder legater på kr. 50.000 til kommende executive studerende, som ikke modtager anden økonomisk støtte. Kontakt AVT for yderligere information .

Kontakt os på telefon 7020 8828 eller på info@avt.dk, til en uforpligtende samtale omkring din profil og karrieremæssige overvejelser.

Læs mere om AVT Business School på www.avt.dk

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Adam Altenburg – Back in Business

  Adam Altenburg har været ansat som henholdsvis Programme Director og Client Director hos Henley Business School. I 2017 blev han headhuntet til en stilling uden for MBA-verdenen, da han satte sig i stolen hos PWC som Director of Executive Education. Men efter lidt under et år vender Adam Altenburg nu tilbage til MBA-uddannelsen – […]

  • CEO
  • 16 May 2018
Read more