Women Leadership Scholarship

Women Matter Greatly

Der foreligger rigeligt bevisførelse for at vi globalt ikke anvender talentmassen godt nok og McKinsey har gennemført utallige undersøgelser af effekten af en mere balanceret ’gender’ ledelse. Konklusionen er klar: organisationer med en bedre fordeling af kvinder og mænd præsterer bedre end hvis det er ensidet.

I Danmark består alene 9 % af virksomhedernes direktion af kvinder. Endvidere er kun 28 % af lederstillinger besat af kvinder. Dette medfører, at Danmark på nuværende tidspunkt ligger som nummer 63 på en liste ud af 126 lande. Problemet er globalt, men Danmark halter efter de lande, som vi normalt sammenligner os med.

Problemet er mangesidet, og AVT Business School er, blandet andet, en af de stiftende partnere af “The Danish Diversity Council”, hvor vi adresserer forskellige elementer af udfordringen.

Vores ansvar

AVT Business School kan selvfølgelig bedst hjælpe med et kompetenceløft, og derfor har vi skabt et særligt ’Executive CBA Women Leadership Scholarship’ til AVT Executive CBA (første del af AVT Executive MBA uddannelsen). Legatet skal hjælpe med at fylde ’the leadership pipeline’, ved at hjælpe dig godt på vej med en de landets stærkeste lederuddannelser.

Du kan ansøge om et legat på op til kr. 15.000. Dette vil være til stor gavn for kvinder, organisationer og ikke mindst samfundet.

Kriterier for ansøgning

For at komme i betragtning til et Executive CBA – Women Leadership Scholarship, skal du leve op til følgende kriterier:

  • Opbakning fra din organisation
  • Personlig profil og motivation
  • Lederpotentiale

Vi skal have flere kvinder i ledelsen på alle niveauer.

AVT samarbejder med HWC fonden, der tilbyder legater på kr. 50.000 til kommende executive studerende, som ikke modtager anden økonomisk støtte. Kontakt AVT for yderligere information .

Kontakt os på telefon 7020 8828 eller på info@avt.dk, til en uforpligtende samtale omkring din profil og karrieremæssige overvejelser.

Læs mere om AVT Business School på www.avt.dk

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvem er Don Kieffer – MBA-Underviser på AVT Business School

Don Kieffer er lektor på MIT Sloan School of Management og står for et 2-dageskursus ”Implementing Improvement Strategies; Practical Tools and Methods”, der tilbydes gennem MIT Executive Education. Han startede allerede med at arbejde på fabrik som 17-årig, og har senere arbejdet i mere end 15 år for Harley- Davidson, hvor han stod i spidsen […]

Read more

MBA gjorde mig til en bedre leder

Carsten Christiansen er 40 år gammel. Han er oprindeligt uddannet inden for forsvaret og har efterfølgende færdiggjort en uddannelse som bygningskonstruktør. Og det var netop uddannelsen som bygningskonstruktør, der åbnede døren for en karriere i Københavns Lufthavn, hvor han i dag sidder som ansvarlig for udbygningen af lufthavnen med et dertilhørende ni-cifret budget. »For 12 […]

Read more