CEO Fireside Talk med Søren Laursen, Board member Mattel Inc.

  • CEO
  • 18 September 2019

Hos AVT Business School foregår undervisningen ikke kun i klasselokalerne, men også gennem vores Fireside Talks, hvor vores executive studerende får mulighed for, at få personlige historier og råd af CEO’s fra nogle af de største virksomheder i Danmark såvel som internationalt. AVT’s Fireside Talks er uformelle samtaler, hvor der bliver delt personlige erfaringer, oplevelser og udfordringer. Disse samtaler foregår foran pejsen i vores sofaområde på Sankt Annæ Plads, hvor deltagere har rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Den 7. november får vi besøg af Søren Torp Laursen, som er forhenværende direktør for LEGO Americas igennem næsten 30 år og stod i spidsen for virksomhedens markante ekspansion i USA. Søren har derudover været CEO i Top-Toy og er i dag bl.a. medlem af bestyrelsen af Mattel Inc. (US). Søren vil give deltagerne et spændende indblik i hans karrierevandring og hans vigtigste strategiske og personlige learnings undervejs.

Tid og sted
Torsdag den 7. november kl. 17:00-19:00
AVT Business School
Sankt Annæ Plads 11
1250 KBH. K.

AVT Executive studerende og Alumni kan tilmelde sig eventet via linket her

AVT Advisory Board
Søren Torp Laursen også en del af AVT Business School’s Advisory Board, som består af nogle af Danmarks førende ledere, som giver inputs til, hvad der sker i erhvervslivet, og dermed er med at sikre at AVT’s Executive programmer altid er opdaterede og aktuelle ifht. erhvervslivets efterspørgsel.
I dette Advisory Board sidder også Jeff Gravenhorst, Global CEO, ISS, Henrik Andersen, CEO, Vestas, Flemming Jensen, Adm. dir. DSB, Morten Felding, CEO, Atea og Jørgen Lindegaard, fhv. CEO, ISS og SAS.

AVT’s Fireside Talks er for alle studerende på vores Executive programmer – Executive EnkeltfagExecutive CBA samt Executive MBA.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

En MBA formet af ekspertise  

Hos AVT Business School ved vi hvor vigtigt det er jævnligt at få nye inputs fra inspirerende mennesker. Derfor har vi opbygget vores business school med hjælp fra en komité af dygtige forretningsfolk. De giver AVT Business School råd om, hvordan MBA’en bliver ved med at uddanne dygtige og visionære ledere Professorerne Fakultetet er et […]

Read more

Hvem er Susan Lynch – MBA-underviser på AVT Business School

Når AVT Business School udvælger professorer til MBA’en, gør vi det med omhu. Vi vil  sikre, at de har relevante og nye perspektiver, der kan gavne fremtidige CBA’ere og MBA’ere. Susan Lynch er ingen undtagelse. som adjunkt professor hos INSEAD i Frankrig, er hun en af de dygtigste  inden for strategi og organisationsforandring. Susan Lynch […]

Read more