Bliv Content & Communications Manager hos AVT Business School

Hos AVT Business School søger vi en marketing- og kommunikations-profil, som kan stå i spidsen for vores samlede markedsaktiviteter. Dit primære ansvarsområde vil blive:
At planlægge og projektstyre AVT’s overordnede marketing- og kommunikations- aktiviteter. Herunder produktion af nyhedsbreve, håndtering af SoMe, koordinering af video-optagelser, vedligeholdelse af website mm. Den samlede kommunikationsindsats planlægges i samarbejde med ledende kollegaer samt vores eksterne bureau – men du får ansvaret for, at initiativerne kommer ud og leve på de forskellige platforme.

Om din faglighed forestiller vi os

- At du har et par års erfaring med at arbejde inden for marketing- og/eller kommunikationsfeltet, og at du generelt har et markedsorienteret mindset.
- At du er god til at arbejde projektorienteret, hvor det er dig, der styrer den overordnede projektplan og sikrer fremdriften på tværs af produkter og kollegaer.
- At du er stærk i din skriftlige kommunikation og har erfaring med at skrive og/eller udvikle content til et ”business segment”.
- At du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for markedsføring og/eller kommunikation, medie/journalistik eller lign. Har du arbejdet med platforme som WordPress og HubSpot er det en fordel - men ikke et must.

Om din personlighed er det afgørende for os

- At du trives i en mindre organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling.
- At du arbejder struktureret og har det godt med selv at sætte dine rammer og selvstændigt styre dine arbejdsopgaver.
- At du brænder for personlig udvikling og generelt motiveres ved at være i et læringsmiljø hvor fokus altid er på kvalitet i leverancen til kunderne.
- At du som person udstråler gå-på-mod og positiv energi til glæde for både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Hvem er AVT Business School?

AVT er en privat business school, der tilbyder Executive Education. Vi træner og udvikler erfarne erhvervsledere bl.a. gennem forskellige uddannelser på MBA niveau og på skræddersyede virksomheds-programmer. AVT Business School anvender professorer fra verdens førende uddannelsesinstitutioner som Harvard, INSEAD, IMD, MIT, Kellogg og Berkeley. Vi holder til i eksklusive lokaler på Skt. Annæ Plads i hjertet af København, hvor vi både har vores daglige drift og vores undervisning.

Hvad kan AVT Business School tilbyde dig?

Du bliver en del af en skøn arbejdsplads i et super motiverende læringsmiljø omgivet af verdens sødeste kolleger. Du sætter selv dit præg på din rolle og din personlige udvikling. Udover et stærkt netværk blandt vores kunder, som alle er ambitiøse erhvervsledere, får du også en enestående mulighed for at møde nogle af verdens dygtigste undervisere inden for de forskellige business & leadership discipliner. What’s not to like 😊

Stillingen er 37 timer om ugen med start hurtigst muligt.

Next step

Er det dig som skal være med til at løfte AVT’s fremtidige vækst? Så send din ansøgning og dit CV til Mette Amdi på ma@avt.dk - senest den 21. januar. Vi indkalder til samtaler løbende efter nytår.
Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at ringe til Mette på 2674 5815.
Du kan få en fornemmelse af vores set-up i denne lille promo-video: https://youtu.be/RzKpxlazy64
Vi glæder os til at høre fra dig!

You may also like

AVT Book Talk with Best-selling author, Nicolai Tillisch

How do you become highly successful while living a fulfilling life and growing as a person?Most ambitious people struggle in at least one of these areas, yet they feel they don’t have the tools to improve their situation. The book ‘Return on Ambition’ is the culmination of an ambitious effort to harness insights from recent [...]
Read more