Et fundament for kyndig ledelse

En stilling som leder var ikke planen fra første arbejdsdag i Julie Henums karriere. Men efter hun fik en lederstilling i NNIT, fandt hun ud af, at det gav hende et fantastisk arbejdsliv.

”Da jeg blev leder, var det første gang, jeg oplevede at have et rigtigt fedt arbejdsliv. Det gav mig simpelthen energi at være her. Det er vigtigt for mig at udvikle folk og se et projekt få succes sammen med mine medarbejdere”, siger Julie Henum, der er Director for Corporate IT hos NNIT.

Netop derfor betyder det meget for hende at kunne udvikle sig som leder gennem en lederuddannelse. Da hun hørte om CBA’en (Certificate of Business Administration), gav uddannelsen mening, da hun har fået nye ansvarsområder i sin stilling.

Det, der vækkede min interesse for uddannelsen, var, at jeg har arbejdet som leder i mange år, men jeg har ikke nogen uddannelse inden for strategi og business management, som jeg er begyndt at arbejde med. Jeg manglede et fundament, og jeg begyndte at overveje om jeg skulle bruge noget viden til at underbygge det niveau jeg arbejder på”, siger Julie Henum, der har en baggrund som eksportingeniør.

Nysgerrighed som drivkraft

Julie Henum har en stor interesse i den udvikling man kan skabe for sit team. For hende er fundamentet for kyndig ledelse en nysgerrighed på andre mennesker.

”Du skal have en drivkraft, hvor du har lyst til at se andre mennesker få succes. Det er med den tilgang, jeg selv er startet som leder”, siger Julie Henum, som bruger denne nysgerrighed på andre mennesker som drivkraft i uddannelsen.

Teori på erfaringerne

For Julie Henum handler en CBA om at få belyst, hvorfor det hun gør i sit arbejde som leder virker. Ligesom størstedelen på en Executive CBA har Julie Henum en lang karriere som leder, hvor hun har høstet erfaring. Dét en CBA kan gøre er netop at sætte teori på hendes erfaringer: ”Jeg leder meget intuitivt, og jeg tror en CBA vil skabe en større bevidsthed om, hvad det egentlig er, jeg gør, og det håber jeg kan medvirke til, at jeg udvikler mig som leder”, siger Julie Henum, der samtidig ser frem til at lære helt nye ting om forretningsledelse.

”Den del af CBA’en, der handler om strategi og business management, er jeg relativt lav i viden på, så der vil den viden, jeg får, løfte mig markant i forhold til det, jeg kan i forvejen”, siger Julie Henum, der får fag som Competitive & Global Strategy, Strategy Execution, Corportate Entreprenuership og Disruptive Innovation.

Julie Henum begyndte på CBA’en i efteråret 2017 på AVT Business School.

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

En MBA fra AVT- En investering i din karriere

Der er ingen tvivl om, at en MBA er en stærk titel at have på sit CV. Det er en titel med potentiale til at skabe flere karrieremuligheder, enten ved en forfremmelse, et nyt job, eller ved muligheden for at starte sin egen virksomhed. Samtidig er det, i et hastigt foranderligt arbejdsmarked, vigtigt at få […]

Read more

CBA in Strategic Leadership

8 måneders international strategic leadership uddannelse på MBA niveau Det er kun på AVT du får en international strategic leadership uddannelse, hvor professorerne kommer fra verdens bedste MBA skoler, herunder bl.a. fra Harvard Business School, London Business School og INSEAD.   CBA in Strategic Leadership uddannelsen består af 8 fag – i alt 16 dage […]

Read more