Et fundament for kyndig ledelse

En stilling som leder var ikke planen fra første arbejdsdag i Julie Henums karriere. Men efter hun fik en lederstilling i NNIT, fandt hun ud af, at det gav hende et fantastisk arbejdsliv.

”Da jeg blev leder, var det første gang, jeg oplevede at have et rigtigt fedt arbejdsliv. Det gav mig simpelthen energi at være her. Det er vigtigt for mig at udvikle folk og se et projekt få succes sammen med mine medarbejdere”, siger Julie Henum, der er Director for Corporate IT hos NNIT.

Netop derfor betyder det meget for hende at kunne udvikle sig som leder gennem en lederuddannelse. Da hun hørte om CBA’en (Certificate of Business Administration), gav uddannelsen mening, da hun har fået nye ansvarsområder i sin stilling.

Det, der vækkede min interesse for uddannelsen, var, at jeg har arbejdet som leder i mange år, men jeg har ikke nogen uddannelse inden for strategi og business management, som jeg er begyndt at arbejde med. Jeg manglede et fundament, og jeg begyndte at overveje om jeg skulle bruge noget viden til at underbygge det niveau jeg arbejder på”, siger Julie Henum, der har en baggrund som eksportingeniør.

Nysgerrighed som drivkraft

Julie Henum har en stor interesse i den udvikling man kan skabe for sit team. For hende er fundamentet for kyndig ledelse en nysgerrighed på andre mennesker.

”Du skal have en drivkraft, hvor du har lyst til at se andre mennesker få succes. Det er med den tilgang, jeg selv er startet som leder”, siger Julie Henum, som bruger denne nysgerrighed på andre mennesker som drivkraft i uddannelsen.

Teori på erfaringerne

For Julie Henum handler en CBA om at få belyst, hvorfor det hun gør i sit arbejde som leder virker. Ligesom størstedelen på en Executive CBA har Julie Henum en lang karriere som leder, hvor hun har høstet erfaring. Dét en CBA kan gøre er netop at sætte teori på hendes erfaringer: ”Jeg leder meget intuitivt, og jeg tror en CBA vil skabe en større bevidsthed om, hvad det egentlig er, jeg gør, og det håber jeg kan medvirke til, at jeg udvikler mig som leder”, siger Julie Henum, der samtidig ser frem til at lære helt nye ting om forretningsledelse.

”Den del af CBA’en, der handler om strategi og business management, er jeg relativt lav i viden på, så der vil den viden, jeg får, løfte mig markant i forhold til det, jeg kan i forvejen”, siger Julie Henum, der får fag som Competitive & Global Strategy, Strategy Execution, Corportate Entreprenuership og Disruptive Innovation.

Julie Henum begyndte på CBA’en i efteråret 2017 på AVT Business School.

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvem er Susan Lynch – MBA-underviser på AVT Business School

Når AVT Business School udvælger professorer til MBA’en, gør vi det med omhu. Vi vil  sikre, at de har relevante og nye perspektiver, der kan gavne fremtidige CBA’ere og MBA’ere. Susan Lynch er ingen undtagelse. som adjunkt professor hos INSEAD i Frankrig, er hun en af de dygtigste  inden for strategi og organisationsforandring. Susan Lynch […]

Read more

Top 5 rules for adapting your brand today

Live from Kellogg School of Management Webinar 3 June at 16:00-16:30 (CET)Is you brand still “getting the job done” for your customers?Meet Professor Kevin McTigue from one of the world’s leading schools within Marketing - Kellogg School of Management.Kevin will give you his top 5 rules for managing your brand in a crisis and share [...]
Read more