Executive Certificate – læs 4 fag på 4 måneder

Få kompetence udvikling på Executive MBA niveau over 4 måneder

Drømmer du om lederudvikling og uddannelse i verdensklasse, men mangler ressourcerne til en fuld MBA?

Så har du nu mulighed for, at tage en bid af en Executive MBA med AVT Business School’s Executive Certificate. Her læser du 4 fag over 4 måneder, inden for netop det område du ønsker.

Læs fx: Leading People & Organizations, Business Analytics, The Language of Leadership samt Governance, Business Ethics & CSR, og opnå et Executive Certificate i Leading People & Organizations.

Hvert fag på vores Executive Certificates er undervist af professorer i verdensklasse, som vi flyver ind fra de bedste skoler både i Europa og USA.

Executive Certificates på AVT Business School er tiltænkt ledere, der ønsker et kortere uddannelsesforløb, inden de giver sig i kast med den fulde Executive MBA. Programmet giver deltagerne den aktuelle teoretisk viden og de praktiske redskaber, der er nødvendige for på sigt at blive succesfulde topledere. Executive Certificate er samtidig en sjettedel af Executive MBA på AVT Business School. Det betyder også, at du til hver en tid har mulighed for, at bygge videre på din Executive uddannelse, enten med enkeltfag eller flere Executive Certificates.

Du vælger helt selv det forløb du ønsker at følge. Vi har opstart hele 4 gange om året – januar, april, august og september. Nedenfor kan du se de seks forskellige forløb du kan følge.

Forløbet koster kun DKK 55.000 eks moms.

 

Book et møde

Uanset om du ønsker at læse et enkelt fag, et Executive Certificate eller den fulde MBA, står vi klar til at hjælpe dig. Sammen kan vi identificere, hvilke kompetencer og områder du ønsker at styrke, samt hvilket tempo du ønsker at læse i. Du kan læse meget mere om de forskellige fag og muligheder her.

Er du interesseret i, at høre mere eller tilmelde dig et fag, så kontakt os på telefon 7020 8828 eller book et møde her. Du kan aftale et personligt møde per telefon, et fysisk møde på Sankt Annæ Plads 11 eller via Skype.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvem er Giampiero Favato? – MBA-Underviser på AVT Business School

Professor Giampero Favato er afdelingsleder for Accounting and Finance på Kingston Business School. Han er Honorary Professor på UCL London og gæsteprofessor på Univeristetet Tor Vegata i Rom. Tidligere var han Associate professor på Henley Business School. Med over 20 års erfaring i Fortune 100 virksomheder har han et stort overblik over, hvordan teoretiske begreber […]

Read more