Executive MBA in Life Sciences

Degree program

Executive MBA in Life Sciences

Lokation

– København eller via LIVE-streaming, hvis du ikke kan komme

Varighed

– 16-24 måneder, men mulighed for at holde pauser
– Kun 2 dage væk fra kontoret hver måned

Opstart

– 3 optagelser om året
– Januar, april og september

Executive MBA i Life Sciences – Deltag sammen med et fakultet i verdensklasse på din lederskabsrejse

Hos AVT er vores mission at være en ressource for den industri, vi betjener. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en Executive MBA-uddannelse dedikeret til denne unikke branche, da vi befinder os i et af de globale life science-knudepunkter med både pharma og medicinsk udstyr.

“The Executive MBA in Life Sciences” er en specialisering inden for vores generelle Executive MBA og er fuldt anerkendt og globalt akkrediteret af Association of MBAs (AMBA).

Som en del af din rejse på Executive MBA i Life Sciences vil du tilmelde dig Life Sciences Executive Diploma in Strategy and Innovation. Diplomet er specifikt for life science-industrien og omfatter erhvervsprofessorer med life science-ekspertise, life science-cases og life science-peers.

Programmet fokuserer på at udvikle, værdisætte og maksimere forretningsplaner for din virksomhed. Det indeholder anerkendte professorer i Life Sciences fra Harvard Business School, Kellogg School of Management og Kingston University London.

Derudover omfatter life science-forelæsninger;  strategi, markedsføring, innovation, opkøb, partnerskaber og forretningsudvikling.

1

Karrierefremgang

Når du dimitterer fra AVT's EMBA-program i biovidenskab, får du mere end bare en grad; det giver dig viden og færdigheder til at løfte din karriere, påtage dig nye lederroller og stå i spidsen for organisatorisk vækst inden for biovidenskab og andre områder.

2

Personlig udvikling

Programmet fremmer selvbevidsthed, kritisk tænkning og effektiv kommunikation og giver dig mulighed for at udvikle dig til en mere effektiv leder og beslutningstager.

3

Globalt Perspektiv

Fordyb dig i en bred vifte af perspektiver, kulturer og forretningsmetoder. Vores EMBA-program forbereder dig på succes i et sammenkoblet globalt landskab.

4

Banebrydende Innovation

AVT EMBA-uddannelsen står i spidsen for innovation og omfatter aktuelle emner som kunstig intelligens i erhvervslivet, digital strategi og ledelse af digital transformation.

Afspil video
"Den lægger et solidt fundament for systematisk at håndtere udfordrende ledelsessituationer"

Mød Kashifa Ahmad Wichmann, vicepræsident hos Ferring. Hør hende fortælle om værdien af en kommerciel uddannelse som farmaceut og STEM-professionel.

Afspil video

Global forretningsindsigt fra et top fakultetet | AVT Business School (på engelsk)

Afspil video

“Værdien af en kommerciel uddannelse for en STEM-leder” (på dansk)

Afspil video

Opdag ekspertise hos AVT Business School (på engelsk)

Afspil video

Fakultet indsigter fra AVT´s Executive Students (på engelsk)

Er du klar til at lære mere om din potentielle næste transformation i dit lederskab?

Begynd din AVT Executive MBA i Life Sciences rejse med os i dag.

Hvem leder vi efter?

På AVT er vi stolte af vores mangfoldige studentergruppe, som består af fagfolk fra forskellige forretningsbaggrunde og brancher og dem med international erfaring. Lederskabsfokuset i vores program spiller en afgørende rolle i at fremme velafrundede individer, der er reflekterende i deres praksis og ikke bare generiske ledere.

Hør fakultetets indsigt i vores executive-studerende i videoen.

Fakultet i verdensklasse på AVT Business School

Kvaliteten af en uddannelsesinstitution er i høj grad påvirket af fakultetets kaliber. På AVT Business School er vi stolte af at have et fakultet, der består af nogle af de mest anerkendte og dygtige undervisere i verden. Vores fakultetsmedlemmer kommer fra globalt anerkendte institutioner som Harvard, INSEAD, MIT og London Business School og er ikke bare lærere, men også industriledere, banebrydende forskere og indflydelsesrige tænkere. De bringer et væld af erfaring og viden til AVT og tilbyder dig en læringsoplevelse, der virkelig er i verdensklasse.

Slut dig til os på AVT, hvor din uddannelse vil være i hænderne på nogle af de bedste hjerner i erhvervslivet, og hvor din rejse mod ekspertise er vores primære mission.

Tag det næste skridt i karrieren

Deltag i et EMBA-arrangement

Mød teamet under en Masterclass eller en online informationssession. AVT EMBA-teamet ser frem til at tale med dig.

Student learning in a classroom
Læs mere om pensum

Find ud af, hvordan AVT strukturerer det aktuelle indhold til de komplekse krav i dit professionelle liv.

Man and lady working on computers and smiling
Fleksibel Skema

Opdag, hvordan AVT’s Executive MBA-program tilbyder uovertruffen fleksibilitet til at integrere førsteklasses uddannelse problemfrit i dit dynamiske professionelle landskab.

People having a meeting at AVT business school

Lær os bedre at kende

Stil dine spørgsmål direkte til fakultetet, fortæl om dine karrieremål, og mød teamet personligt eller online.

Få de seneste AVT nyheder - leveret til din indbakke