MBA Overblik

Executive MBA

Overblik

AVT Executive MBA (EMBA) er et banebrydende, internationalt fokuseret program, der er udviklet til erfarne fagfolk. Vores mål er at forbedre din ledelseskompetence, strategiske tænkning og evne til at træffe beslutninger og dermed skabe vækst og succes i et dynamisk globalt forretningsmiljø. Prisen på vores Executive MBA uddannelse er
397.500 DKK + moms.

Højdepunkter i programmet

Vi opbygger et netværk af ambitiøse ledere

Vores EMBA-studerende er drevne, internationalt fokuserede og ivrige efter hele tiden at udvikle sig selv. De søger en intensiv studieoplevelse, der udvider deres personlige og professionelle netværk og driver dem til at udforske nye muligheder. Med individuel opmærksomhed og et intensivt campusmiljø opfylder vores program behovet for en læringsoplevelse, der stimulerer sociale, akademiske og ledelsesmæssige færdigheder.

Vores EMBA-program giver dig mulighed for at træde ud af dine komfortzoner, udsætte dig selv for et utal af kulturer gennem programmets globale inhold og internationale fakultet, og vi tilbyder endda en valgfri studietur til Sydafrika. Du vil udvikle ledelseskompetencer, der styrker, inspirerer og hjælper med at opbygge stærke professionelle relationer.


Udvikle din professionelle rejse og personlige vækst

Discover Excellence at AVT Business School, Copenhagen. Transform Your Executive Journey

Welcome to AVT Business School, nestled in the vibrant heart of Copenhagen, Denmark—a city celebrated for its perfect blend of historical charm and innovative dynamism. This video offers you an exclusive glimpse into a world-class educational institution where the leaders of tomorrow are shaped today.

AVT EMBAs læringsresultater

Ved afslutningen af programmet vil du være i stand til at: 

Vil du have nogle af punkterne uddybet? Så kan du også her læse mere om fordelene ved en MBA

Banebrydende innovation

AVT EMBA-uddannelsen er på forkant med innovation og omfatter moderne emner som kunstig intelligens i erhvervslivet, digital strategi og ledelse af digital transformation. Et intensivt fokus på lederskab gennem individuelt skræddersyede kurser forstærker programmets innovative design yderligere. Se alle fag på MBA uddannelsen.

En mangfoldig kohorte og personlig udvikling

Hos AVT er vi stolte af vores mangfoldige studentergruppe, som består af fagfolk fra forskellige forretningsbaggrunde og brancher, og med international erfaring. Lederskabsfokuset i vores program spiller en afgørende rolle for at skabe velafrundede individer, der er reflekterende i deres praksis og ikke bare generiske ledere.

Fleksibel studietid

Vores Executive MBA-program kan gennemføres på 24 måneder, med fleksibilitet til at tage en pause mellem hver del af EMBA'en. Studerende kan også vælge et midlertidigt CBA-certifikat, hvis de vælger ikke at gennemføre det fulde EMBA-program.

Er du klar til at tage et transformativt skridt mod globalt lederskab?

Begynd din AVT Executive MBA-rejse med os i dag.

Har du flere spørgsmål til MBA uddannelsen?

Så har vi samlet en FAQ, så du kan få svar på dine spørgsmål til Executive MBA uddannelsen.


Mød vores fakultet