MBA Overblik

Executive MBA

Overblik

AVT Executive MBA (EMBA) er et banebrydende, internationalt fokuseret program, der er udviklet til erfarne fagfolk. Vores mål er at forbedre din ledelseskompetence, strategiske tænkning og evne til at træffe beslutninger og dermed skabe vækst og succes i et dynamisk globalt forretningsmiljø. Prisen på vores Executive MBA uddannelse er
397.500 DKK + moms.

Højdepunkter i programmet

Fakultet i verdensklasse

Drag fordel af viden og ekspertise fra vores dygtige fakultet, som bringer førende indsigt fra både den akademiske verden og det globale forretningsområde.

Global og bæredygtig ledelse

Vores pensum er centreret omkring en omfattende, globalt orienteret tilgang til ledelse, der lægger vægt på bæredygtighed og etisk beslutningstagning.

Fleksibelt program

Vi tilbyder en fleksibel læringsramme, der er designet til at passe ind i dine professionelle forpligtelser, så du kan fortsætte din karriereudvikling, mens du tilegner dig nye færdigheder.

Praktisk anvendelse

Vores pensum lægger vægt på scenarier fra den virkelige verden, hvilket giver øjeblikkelig værdi for dit professionelle miljø. Opnå færdigheder, der er direkte anvendelige i din nuværende organisation.

Vi opbygger et netværk af ambitiøse ledere

Vores EMBA-studerende er drevne, internationalt fokuserede og ivrige efter hele tiden at udvikle sig selv. De søger en intensiv studieoplevelse, der udvider deres personlige og professionelle netværk og driver dem til at udforske nye muligheder. Med individuel opmærksomhed og et intensivt campusmiljø opfylder vores program behovet for en læringsoplevelse, der stimulerer sociale, akademiske og ledelsesmæssige færdigheder.

Vores EMBA-program giver dig mulighed for at træde ud af dine komfortzoner, udsætte dig selv for et utal af kulturer gennem programmets globale indhold og internationale fakultet, og tilbyder endda en valgfri studietur til Sydafrika. Du vil udvikle ledelseskompetencer, der styrker, inspirerer og hjælper med at opbygge stærke professionelle relationer.

Udvikle din professionelle rejse og personlige vækst

AVT EMBAs læringsresultater

Ved afslutningen af programmet vil du være i stand til at:

Banebrydende innovation

AVT EMBA-uddannelsen er på forkant med innovation og omfatter moderne emner som kunstig intelligens i erhvervslivet, digital strategi og ledelse af digital transformation. Et intensivt fokus på lederskab gennem individuelt skræddersyede kurser forstærker programmets innovative design yderligere.

En mangfoldig kohorte og personlig udvikling

Hos AVT er vi stolte af vores mangfoldige studentergruppe, som består af fagfolk fra forskellige forretningsbaggrunde og brancher, og med international erfaring. Lederskabsfokuset i vores program spiller en afgørende rolle for at skabe velafrundede individer, der er reflekterende i deres praksis og ikke bare generiske ledere.

Fleksibel studietid

Vores Executive MBA-program kan gennemføres på 24 måneder, med fleksibilitet til at tage en pause mellem hver del af EMBA'en. Studerende kan også vælge et midlertidigt CBA-certifikat, hvis de vælger ikke at gennemføre det fulde EMBA-program.

Er du klar til at tage et transformativt skridt mod globalt lederskab?

Begynd din AVT Executive MBA-rejse med os i dag.

Mød vores fakultet