Fakultet i verdensklasse

Lær af de bedste
- i København

Fakultet i verdensklasse på AVT Business School

Kvaliteten af en uddannelsesinstitution er i høj grad påvirket af fakultetets kaliber. På AVT Business School er vi stolte af at have et fakultet, der består af nogle af de mest anerkendte og dygtige undervisere i verden. Vores fakultet kommer fra globalt anerkendte institutioner som Harvard, INSEAD, MIT og London Business School og er ikke bare lærere, men også industriledere, banebrydende forskere og indflydelsesrige tænkere. De bringer et væld af erfaring og viden til AVT og tilbyder dig en læringsoplevelse, der virkelig er i verdensklasse.

På AVT Business School skaber kombinationen af vores fakultet i verdensklasse og vores forpligtelse til at levere en enestående læringsoplevelse et miljø, hvor dit potentiale kan realiseres fuldt ud. Det handler ikke kun om at tilegne sig viden; det handler om at forme ledere, innovatører og visionære. Slut dig til os på AVT, hvor din uddannelse vil være i hænderne på nogle af de bedste hjerner i erhvervslivet, og hvor din rejse mod ekspertise er vores primære mission.

Læs mere om:

The quality of an educational institution is profoundly influenced by the caliber of its faculty. At AVT Business School, we pride ourselves on a faculty comprising some of the most esteemed and accomplished educators in the world. Drawn from globally renowned institutions such as Harvard, INSEAD, MIT, and London Business School, our faculty members are not just teachers, but industry leaders, pioneering researchers, and influential thinkers. They bring a wealth of experience and knowledge to AVT, offering you a learning experience that is truly world-class.

At AVT Business School, the combination of our world-class faculty and our commitment to providing an exceptional learning experience creates an environment where your potential can be fully realized. It’s not just about acquiring knowledge; it’s about shaping leaders, innovators, and visionaries. Join us at AVT, where your education will be in the hands of some of the best minds in the business world, and where your journey towards excellence is our primary mission.

Et bredt spektrum af ekspertise

Vores fakultets mangfoldighed i ekspertise og erfaring er en hjørnesten i læringsmiljøet på AVT Business School. Med baggrunde, der spænder over afgørende forretningsområder, fra banebrydende teknologi og innovation til strategisk management og ledelse, tilbyder de indsigt, der er både bred og dyb. Denne mangfoldighed sikrer, at uanset dit interesseområde eller din specialisering vil du blive vejledt af en leder inden for området, en person, der ikke kun har studeret teorierne, men også har anvendt dem med succes i den virkelige verden.

Interaktiv og engagerende læringsoplevelse

Fakultetet på AVT Business School er dedikeret til at skabe et interaktivt og engagerende læringsmiljø. De formidler ikke bare viden; de inspirerer, udfordrer og opmuntrer de studerende til at tænke kritisk og kreativt. Ved hjælp af en blanding af casestudier, interaktive forelæsninger og gruppediskussioner sikrer vores undervisere, at læringsoplevelsen ikke kun er intellektuelt stimulerende, men også praktisk relevant.

Personlig opmærksomhed til professionel vækst

Vores fakultet forstår hver enkelt studerendes unikke behov og mål og giver personlig opmærksomhed og vejledning. Denne individualiserede tilgang sikrer, at din læringsrejse er i overensstemmelse med dine personlige og professionelle ambitioner. Uanset om det er gennem en-til-en-diskussioner, skræddersyet feedback eller vejledning om projekter i den virkelige verden, er vores fakultet engageret i din vækst og succes.

Mød AVT-fakultetet

8Prcb5Ym-removebg-preview 1

Tim Calkins

Marketing

Tim Calkins er en fremtrædende professor i marketing ved Kellogg School of Management. Med en produktiv karriere har han skrevet fem bøger, flere casestudier studier og modtaget adskillige priser for sin fremragende undervisning og publikationer.

Hans seneste kundeportefølje kan fremvise kendte navne som Moderna, Eli Lilly, Caterpillar og AbbVie. Tim begyndte sin professionelle rejse hos det anerkendte konsulentfirma Booz Allen og Hamilton. Efterfølgende skiftede han i 1991 til Kraft Foods, hvor han tilbragte næsten 11 år.

I løbet af sin tid hos Kraft havde han ledende roller med ansvar for mærker som Miracle Whip, Taco Bell, Parkay og DiGiorno, og spillede en central rolle i lanceringen af over to dusin nye produkter. Tim har en BA fra Yale University og en MBA fra Harvard University.

AVT_220210_441-kopi-min-scaled

Susan Lynch

Strategy

Adjunkt professor i strategi ved INSEAD. Susan Lynch har en ph.d. i strategisk og international ledelse fra London Business School og underviser i strategi og strategiimplementering for MBA’er og ledere.

Hendes forskning ligger i krydsfeltet mellem strategiimplementering og organisatorisk forandring. Før hun påbegyndte sin ph.d., arbejdede professor Lynch i over 7 år som ledelseskonsulent hos McKinsey & Company i New York og Sydney, hvor hun rådgav multinationale virksomheder.

image 41

Ruth Wageman

Building Leadership Teams

Gæsteforsker ved Harvard University. Ruth er en af de førende forskere og fagfolk, der studerer og arbejder med teams, især lederteams. Kernen i Ruths forskning har været fokuseret på de forhold, der har indflydelse på fremragende teampræstationer, hvilket har resulteret i de 6 teambetingelser.

Ruths nuværende arbejde fokuserer på at opbygge samarbejdsorienteret ledelseskapacitet i og på tværs af organisationer ved at studere og arbejde med teams, hvis formål er at løse komplekse problemer og lede systemtransformation.

Ruth har været professor på Columbia, Dartmouth og Harvard og har en ph.d. fra Harvard University.

image-84-2.png

Michelle Rogan

Corporate Entrepreneurship

Professor i strategi og entrepenørskab ved Imperial College London. Fra 2006 til 2017 arbejdede Michelle Rogan som lærer på INSEAD. Rogan har en ph.d. i strategi fra London Business School. I 2013 var hun gæsteforsker ved Stanford Graduate School of Business.

Michelle arbejdede i flere år som ledelseskonsulent hos Accenture i San Francisco, hvor hun var involveret i implementeringen af store forandringsinitiativer, herunder iværksætteri i globale teknologivirksomheder.

image-78-2.png

Kevin McTigue

Customer Centricity

Professor ved Kellogg
School of Management. Kevin McTigue er professor i marketing på Northwestern University’s Kellogg School of Management og underviser i flere klasser på MBA-programmet og Executive Education. Hans karriere strækker sig over 20 år inden for undervisning, rådgivning, brand management og reklame.

Før sin fuldtidsansættelse ledede Kevin Strategy & Consulting i den centrale region i USA for det globale digitale bureau SapientRazorfish. Fra marketingstrategier til køreplaner for digital transformation til oprettelse af helt nye virksomheder.

image-81-1.png

Simon Lancaster

The Language of Leadership

Gæsteforelæser og speechwriter ved Cambridge University. Simon Lancaster er en af verdens bedste taleskrivere. Han blev først taleskriver i slutningen af 1990’erne, hvor han skrev for medlemmer af Tony Blairs kabinet. Siden har han skrevet taler for de administrerende direktører i mange af verdens største virksomheder, bl.a. Unilever, HSBC, Intercontinental Hotels, Rio Tinto, Nokia og Nestle.

Lancaster er forfatter til bestsellerne Speechwriting: “The Expert Guide og Winning Minds: Secrets from the Language of Leadership”. Han er gæsteforelæser på Cambridge University og optræder jævnligt på BBC News.

image-85-2.png

Raina Brands

Leading People & Organizations

Professor i organisatorisk adfærd ved UCL School of Management. Raina Brands er professor i organisationsadfærd ved UCL School of Management. Hun har tidligere været en del af fakultetet ved Cambridge University og London Business School.

Professor Brands studier fokuserer på kønsdiskriminering i organisationer gennem sociale netværk. Hun undersøger, hvordan kvinders karrierer og omdømme hjælpes og hindres af uformelle sociale netværk af venskab og rådgivning, og hendes arbejde er udgivet i adskillige publikationer. Hun har en ph.d. fra Cambridge University og en bachelor i psykologisk videnskab fra Queensland University.

image-75-1.png

Don Kieffer

Dynamic Work Design

Seniorlektor i driftsledelse på MIT Sloan School. Don Kieffer er Senior Lecturer i Operations Management på MIT Sloan School of Management, MIT Faculty Program Director og Managing Partner i Milwaukee Consulting Group, hvor han implementerer bæredygtige forbedringer gennem executive coaching.

Kieffer var vicepræsident hos Harley-Davidson i 15 år og senior vicepræsident hos Intermatic. Han er ekspert i Toyota-metoder og tilbyder rådgivning om store forbedringskampagner og specifikke projekter. Han har også en BSc i elektroteknik fra University of Pittsburgh.

ro1NcMcF

Loannis Loannou

Sustainability in Business

Professor ved London Business School Ioannou er en førende strategiforsker, hvis forskning fokuserer på bæredygtighed og virksomhedernes sociale ansvar (CSR).

Hans prisbelønnede akademiske arbejde udvikler sig omkring to hovedtemaer: a) at forstå, hvordan det bredere investeringssamfund opfatter, evaluerer og reagerer på virksomheders engagement i og integration af miljømæssige og sociale spørgsmål i strategien, og b) at forstå de mange faktorer på flere niveauer, der kan påvirke virksomheders beslutning om at vedtage miljømæssigt og socialt ansvarlige strategier.

Prof. Ioannou er uddannet magna cum laude fra Yale University med hovedfag i økonomi og matematik og har en ph.d. i erhvervsøkonomi fra Harvard University og Harvard Business School.

image-87-1.png

Moray McLaren

Influencing & Negotiating

Professor ved IE Business School. Moray dimitterede fra University of Wales med en BA i statskundskab i 1988, før han fik en MA i økonomi fra University of London (London School of Economics). Derefter gennemførte han de professionelle eksamener som advokat ved College
of Law i Guildford, før han fik et diplom i konfliktløsning ved London School of Economics (1999).

Moray studerede først forhandling som en del af sine juridiske studier og fortsatte med at uddanne advokater i forhandlingsevner ved International Development Law Organisation (IDLO) i Rom.

image-86-1.png

Gabrielle Adams

Leading Organizational Change

Adjunkt i offentlig politik og psykologi ved University of Virginia. Gabrielle underviser i ledelse, magt og organisationspolitik samt interpersonel og gruppedynamik. Hun har også undervist i executive education-programmer for topledelser i både den offentlige og den private sektor.

I 2014 blev hun hædret som en af Poets & Quants’ 40 bedste business school-professorer under 40 år. På UVA underviser hun i faget Foundations of Behavioral Science og er kursusleder for Battens første executive education-program.

image-83-2.png

Giampiero Favato

Financial Management

Professor, leder af Accounting & Finance, Kingston Business School. Giampiero Favato begyndte sin karriere i medicinalindustrien, hvor han arbejdede sig op gennem afdelingerne for virksomhedsfinansiering, økonomi og forretningsudvikling hos Eli Lilly. I 1998 skiftede han til Schering-Plough som direktør for deres Primary Care Business Unit og afsluttede en MBA på University of Chicago.

Da Schering-Plough indgik et joint venture med Merck Sharp & Dohme (MSD) i 2001, fik professor Favato en ledende rolle. Det faldt sammen med, at han påbegyndte en DBA.

Professor i erhvervsøkonomi ved Darden School of Business. Gennem professor Wicks undervisning og forskning opfordrer han os til at stille spørgsmål om, hvordan vi lever og opererer i verden – som individer, som organisationer og som samfund.

Som etiker med en baggrund i religionsvidenskab undersøger han både de teoretiske og praktiske implikationer af etik gennem tankevækkende øvelser.
Wicks er ekspert i at integrere etik på tværs af organisationen og på tværs af akademiske discipliner og fungerer også som adjungeret professor på Frank Batten School of Leadership and Public Policy.

image-80-2.png

Anat Lechner

Artificial Intelligence in Business

Professor i ledelse og organisationer på NYU Stern. Anat er lektor i ledelse og organisationer ved NYU Stern. Lechner fik sin ph.d. i organisationsledelse fra Rutgers University i 2000.

Professor Lechner er også involveret i Management Consulting og Senior Executive Action Learning. Hun er tidligere Research Fellow hos McKinsey & Co. og grundlægger af et boutique-managementkonsulentfirma,

Hendes kundeliste omfatter Fortune 500-firmaer inden for finanssektoren, medicinalindustrien, kemikalieindustrien, energisektoren, fødevaresektoren, high tech og detailhandel.

image 76

Curtis Lefrandt

The Innovator's DNA & Method

Bestsellerforfatter fra Harvard Business Publishing. Curtis Lefrandt har i sit konsulentfirma iDNA udviklet en række tilbud om innovationstræning og værktøjer, der er designet til at hjælpe organisationer med at opbygge en kultur og evne til innovation.

Lefrandt er en hyppig hovedtaler, facilitator og træner i innovation for en række brancher og Fortune 500-organisationer, herunder Johnson & Johnson, Cisco, Danaher og Caterpillar.

Før iDNA arbejdede Lefrandt som konsulent hos Innosight, med venturekapitalinvesteringer og som en del af iPod-teamet hos Apple.

Learn from the Best: World-Class Faculty at AVT Business School

The quality of an educational institution is profoundly influenced by the caliber of its faculty. At AVT Business School, we pride ourselves on a faculty comprising some of the most esteemed and accomplished educators in the world. Drawn from globally renowned institutions such as Harvard, INSEAD, MIT, and London Business School, our faculty members are not just teachers, but industry leaders, pioneering researchers, and influential thinkers. They bring a wealth of experience and knowledge to AVT, offering you a learning experience that is truly world-class.

A Diverse Spectrum of Expertise:

Our faculty’s diversity in expertise and experience is a cornerstone of the learning environment at AVT. With backgrounds spanning across vital areas of business, from cutting-edge technology and innovation to strategic management and leadership, they offer insights that are both broad and deep. This diversity ensures that no matter your area of interest or specialization, you will be guided by a leader in the field, someone who has not only studied the theories but has also applied them successfully in the real world.

Interactive and Engaging Learning Experiences:

The faculty at AVT Business School are dedicated to creating an interactive and engaging learning environment. They do not just disseminate knowledge; they inspire, challenge, and encourage students to think critically and creatively. Using a blend of case studies, interactive lectures, and group discussions, our educators ensure that the learning experience is not only intellectually stimulating but also practically relevant.

Personalized Attention for Professional Growth:

Understanding the unique needs and goals of each student, our faculty members provide personalized attention and mentorship. This individualized approach ensures that your learning journey is aligned with your personal and professional aspirations. Whether it’s through one-on-one discussions, tailored feedback, or guidance on real-world projects, our faculty are committed to your growth and success.

At AVT Business School, the combination of our world-class faculty and our commitment to providing an exceptional learning experience creates an environment where your potential can be fully realized. It’s not just about acquiring knowledge; it’s about shaping leaders, innovators, and visionaries. Join us at AVT, where your education will be in the hands of some of the best minds in the business world, and where your journey towards excellence is our primary mission.