Financing Your Executive MBA

Drømmer du om at læse en International lederuddannelse på AVT Business School? Hvad enten det er Executive CBA eller Executive MBA, er der flere overvejelser du skal gøre dig.

Hvornår skal jeg i gang? Hvor meget tid og fleksibilitet har jeg behov for? Hvad koster det at læse, hvordan kan finansieringen arrangeres, og findes der funding og support muligheder?

Leder du efter svar på disse spørgsmål, så læs med her, hvor vi giver dig en række økonomiske råd, til hvordan du kommer i gang med at læse. Finder du ikke svar på alle dine spørgsmål, så kontakt os på 7020 8828.

Legater til din Executive CBA og MBA

Der er flere legatmuligheder til dig, der vil læse din Executive uddannelse på AVT Business School.

Women Leadership Scholarship

AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder for at støtte flere ambitiøse kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt en Executive CBA uddannelse med op til 15.000 DKK.

Læs mere om dette legat her

AVT Ambassador Scholarship

AVT Business School har oprettet et legat til den ambitiøse executive studerende, der gerne vil dele ud af sine oplevelser under uddannelsen. Du kan søge Ambassador legatet til Executive CBA op til 15.000 DKK eller hele Executive MBA med op til 35.000 DKK.

Som ambassadør for AVT, vil du løbende opdatere dit netværk om uddannelsen, fortælle om ny viden og dit udbytte bl.a. via de sociale medier mm. Legatet gives fortrinsvis til executive studerende, der ikke får finansiel opbakning fra deres organisation, men kan søges af alle. Kontakt AVT for mere information om ans øgning og forventning til ambassadør-indsatsen.

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Legatets størrelse er normalt på 50-60.000 DKK, og der uddeles 10-12 legater årligt. Kontakt AVT for mere information om ansøgning senest 1. juni.

Det Maritime MBA Legat

Den Danske Maritime Fond er en privat og selvejende fond. Deres MBA legat er rettet mod medarbejdere i virksomheder i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark. Virksomhedernes støtte og opbakning er nødvendigt. Legatet dækker betaling af op til 50% af Tuition Fee og op til et maksimum på 175.000 DKK. Læs mere om legatet her.

 

Hvad koster en AVT Executive CBA og MBA?

Hos AVT koster den fulde Executive MBA uddannelse 327.500 DKK + moms. Betalingen falder i faste aftalte rater. Uddannelsen består af tre Executive CBA moduler, en afsluttende hovedopgave inklusiv alle materialer samt forplejning.

Ønsker du et mere fleksibelt forløb, hvor du kun bekræfter og betaler et Executive CBA modul af gangen, vil økonomien være:

Executive CBA in Strategic Leadership

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms

Executive CBA in Influential Leadership

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms

Executive CBA in Digital Leadership

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms

Afsluttende Integrated Master Project

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 50.000 DKK + moms

Denne samlede fleksible pris for AVT Executive MBA vil så være 348.000 DKK + moms.

Book et møde med os for at høre nærmere

 

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din Executive CBA og MBA

 

Det er ikke altid, at arbejdsgiverne har mulighed for at finansiere hele eller dele af din efteruddannelse. En ting er dog sikkert, udbyttet for dig og dermed virksomheden er stort både under og efter endt programforløb. Det løbende studiearbejde med strategiske analyser har som udgangspunkt din organisation samt ledelsesrolle som omdrejningspunkt, og dit strategiske bidrag tager altid afsæt i relevante udfordringer fra egen kontekst.

Er du i den situation, at din arbejdsgiver ikke kan dække alle Executive uddannelsensens omkostninger, kan du overveje en bruttolønsordning, hvor din del af efteruddannelses-omkostningen modregnes i din bruttoløn. Dette aftales med din arbejdsgiver. Bruttolønsordningen svarer til, at du får fradrag for egenbetalingen i din personlige indkomst, for mange vil det have en skatteværdi på over 50%.

En Executive uddannelse er en investering i resten af dit arbejdsliv – måske den bedste investering du kan gøre. De fleste Executive deltagere oplever, at karrieremulighederne bredes ud og tager nye spring når først diplomet er i hånden. Adgang til et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre, samt forfremmelse med tilsvarende stigning i løn er typiske resultater af den personlige og faglige udvikling man har gennemgået. Derfor er en bruttolønsordning en rigtig god løsning for dig, hvis drømmen går mod en AVT Executive uddannelse.

Læs reglerne for en bruttolønsordning her

Er du interesseret i, at høre mere om hvordan du kan finansiere din Executive CBA og MBA, så book et møde med AVT Business School

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og til at tage en uforpligtende samtale om dine drømme og overvejelser. Kontakt os på 7020 8828.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er Supply Chain Management? – AVT Business School

Supply Chain Management, forkortet som SCM, handler overordnet om, at håndtere en virksomheds vare- og materialestrømme helt fra råvareleverandør til slutforbruger. Man arbejder dermed med, at få samspillet mellem de forskellige aktører i virksomhedens værdiskabende aktiviteter til, at gå op i en højere enhed. Supply Chain Management – hvad skal det bruges til? Supply Chain […]

Read more

Hvem er Edward D. Hess – MBA-underviser på AVT Business School

Edward Hess er Professor i Business Administration på Darden School of Business, hvor han underviser på MBA-programmet i, hvordan en virksomhed skaber vækst. Det gør han i fagene The DNA of Growth, Challenges of Organic Growth og Management of Smaller Businesses. Han fører også et online kursus, der hedder Grow to Greatness. Edward Hess har […]

Read more