Finansiering af Executive CBA og MBA

Drømmer du om at læse en Executive MBA eller CBA hos AVT Business School?

Det kan være en stor overvejelse at komme i gang. Hvor meget koster det at læse? Hvordan kan man bedst finansiere det? Kan man få noget hjælp?

Leder du efter svar på netop disse spørgsmål, så læs med her hvor vi giver dig en række økonomiske råd, til hvordan du kommer i gang med at læse.

Hvad koster en Executive MBA?

Hos AVT koster Executive MBA-programmets tre moduler fra 348.000 DKK og betales i to faste rater.

De tre MBA moduler kan også betales løbende:

Strategic Leadership

Undervisningsafgift: 99.500 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

Influential Leadership

Undervisningsafgift: 99.500 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

Visionary Leadership

Undervisningsafgift: 189.000 DKK
Inklusiv international studietur, et dialogværktøj før og efter programmet

Den samlede pris ved denne betalingsform er 388.000 DKK.

Undervisningsafgiften er altid inkl. studiematerialer og forplejning men ekskl. moms.

Du kan tage Executive CBA i Strategic Leadership og Influential Leadership i vilkårlig rækkefølge. Visionary Leadership tages som sidste og afsluttende modul på Executive MBA.

Book et møde med os for at høre nærmere

Legater til din Executive MBA og CBA

Der er fire legatmuligheder til dig, der vil læse din Executive CBA>CBA>MBA på AVT Business School.

Women Leadership Scholarship

 AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder for at støtte flere kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt Executive CBA’en for at hjælpe dig godt på vej med en lederuddannelse. Legatet er på. 25.000 DKK.

Læs mere om dette legat her

Lindegaard Scholarship

Formanden for AVT Business School, Jørgen Lindegaard, har oprettet et legat til den ambitiøse studerende. Du kan ansøge om et legat til Executive CBA’en på 15.000 DKK eller et legat til den fulde Executive MBA på 50.000 DKK. Legatet gives fortrinsvis til kandidater, der ikke får finansiel opbakning fra deres organisation. Kontakt AVT for mere information om ansøgning.

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Legatet er på 50.000 DKK, og der uddeles 10 legater årligt. Kontakt AVT for mere information om ansøgning.

Det Maritime MBA Legat

Den Danske Maritime Fond er en privat og selvejende fond. Deres MBA legat er rettet mod medarbejdere i virksomheder i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark. Virksomhedernes støtte og opbakning er nødvendigt. Legatet dækker betaling af op til 50% af Tuition Fee og op til et maksimum på 175.000 DKK. Læs mere om legatet her.

 

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din MBA

En Executive MBA er en dyr efteruddannelse, og det er ikke altid at arbejdsgiver kan betale hele eller del af uddannelsen. Men investeringen for medarbejderen – og dermed også virksomheden – er stort.

Hvis du er i den situation, at din arbejdsgiver ikke kan dække Executive MBA-uddannelsensens omkostninger, kan du overveje en såkaldt bruttolønsordning. Her aftaler du at få din løn i form af en gode. Bruttolønsordningen svarer til, at du får fradrag i din personlige indkomst for egenbetalingen, og den har dermed en betragtelig skatteværdi, for de fleste op mod 56%.

En Executive MBA er en investering i resten af dit arbejdsliv. De fleste Executive MBA’ere oplever at karrieren tager et spring, når de står med diplomet i hånden: stigning i løn, forfremmelse, et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre. Derfor er en bruttolønsordning en god løsning, hvis du drømmer om en Executive MBA og alle de efterfølgende fordele ved at have titlen.

Læs reglerne for en bruttolønsordning her

 

Er du interesseret i, at høre mere om hvordan du kan finansiere din Executive MBA, så book et møde med AVT Business School

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og til at tage en uforpligtende samtale om dine drømme og overvejelser.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Thorkild Lykke fulgte MBA-drømmen og fik et nyt job

Da Thorkild Lykke blev fritstillet fra et tidligere job, så han det som en mulighed for at tage den MBA, som han længe havde ønsket sig. Uddannelsen har givet ham mulighed for at få kompetencerne på CV’et og førte til en stilling hos New Frontier Group. En MBA havde været noget Thorkild Lykke havde drømt […]

Read more