Finansiering: Start nu – Betal i 2021

Ny verden kræver ny viden

Behovet for klar ledelse, innovation og nye perspektiver på forretningsmodellen er vigtig som aldrig før. Hele Danmark arbejder benhårdt for at komme styrket igennem krisen og tiden kalder på ny indsigt og nye kompetencer.

Investering i uddannelse kan være en økonomisk udfordring i disse tider. Derfor har AVT valgt at tilbyde kommende studerende på samtlige CBA + MBA programmer samt alle MBA enkeltfag i 2020 at kunne udskyde betaling af uddannelse til næste år.

Der vil være et sign-up fee på 20%, hvorefter de resterende 80% betales efter aftale i 2021.

Hos AVT Business School er vores fornemmeste opgave at udvikle ledere til at kunne gøre en reel forskel i deres organisation og det omkringliggende samfund. Vi håber, at dette kan være en hjælp til dig, som ønsker at komme i gang.

Altid tryghed for dig og dit studie

Hos AVT er der altid uddannelses- og økonomisk tryghed, også i denne usikre Covid-19 tid. Bliver vi nødsaget til at ændre program eller datoer, sker det altid omkostningsfrit for deltagerne. Studerende kan altid pause eller udskyde deres uddannelse, hvis situationen kræver det og helt uden omkostninger. Der kan altid aftales en individuel betalingsløsning.

Har du spørgsmål, sidder vi klar til en personlig dialog på 7020 8828.

Hvad koster en AVT Executive uddannelse?

De fleste vælger at starte på et af vores internationale CBA programmer.
Ønsker du at gennemføre flere af uddannelserne bestemmer du selv rækkefølgen:

Executive CBA – Strategy, Innovation & Growth

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms

Executive CBA – Purpose, People & Performance

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms

Executive CBA – Digital, Leadership & Transformation

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms

Har du planer om at færdiggøre en fuld AVT Executive MBA uddannelse, skal du afslutte  med:

Integrated Master Project hovedopgaven

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 50.000 DKK + moms

Den samlede fleksible pris for AVT Executive MBA er 348.500 DKK + moms.

Tilmelder du dig hele MBA uddannelsen fra starten af, bliver prisen 327.500 DKK + moms, der betales aftalte rater.

Studietur

Er du tilmeldt AVT Executive MBA, har du mulighed for at deltage på den internationale studietur. Her er prisen 27.500 DKK + moms.

Legater til Executive uddannelse

Der findes flere attraktive legatmuligheder til dig, der vil læse din Executive uddannelse hos AVT Business School. Læs mere om legater her

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din Executive CBA og MBA

Det er ikke altid, at arbejdsgiverne har mulighed for at finansiere hele eller dele af din efteruddannelse. En ting er dog sikkert, udbyttet for dig og dermed virksomheden er stort både under og efter endt programforløb. Det løbende studiearbejde med strategiske analyser har som udgangspunkt din organisation samt ledelsesrolle som omdrejningspunkt, og dit strategiske bidrag tager altid afsæt i relevante udfordringer fra egen kontekst.

Er du i den situation, at din arbejdsgiver ikke kan dække alle Executive uddannelsensens omkostninger, kan du overveje en bruttolønsordning, hvor din del af efteruddannelses-omkostningen modregnes i din bruttoløn. Dette aftales med din arbejdsgiver. Bruttolønsordningen svarer til, at du får fradrag for egenbetalingen i din personlige indkomst, for mange vil det have en skatteværdi på over 50%.

En Executive uddannelse er en investering i resten af dit arbejdsliv – måske den bedste investering du kan gøre. De fleste Executive deltagere oplever, at karrieremulighederne bredes ud og tager nye spring når først diplomet er i hånden. Adgang til et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre, samt forfremmelse med tilsvarende stigning i løn er typiske resultater af den personlige og faglige udvikling man har gennemgået. Derfor er en bruttolønsordning en rigtig god løsning for dig, hvis drømmen går mod en AVT Executive uddannelse.

Pris på MBA og CBA

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan finansiere din Executive CBA og MBA, så book et møde med AVT Business School

Vi står altid klar til at hjælpe dig og til at tage en uforpligtende samtale om dine drømme og overvejelser. Kontakt os på 7020 8828.

You may also like

Mød en AVT’er – Kim Elmer

Kim ElmerNordisk Direktør i Auping ○ 43 år ○ Bor ved Sluseholmen ○ Er i gang med CBA på AVT Business School ○ Dyrker paddleboard og bruger det som daglig træning Hvis man færdes langs havnefronten ved Sluseholmen, er der stor sandsynlighed for at møde ham, når han padler rundt i Københavns havnebassin. Kim Elmer [...]
Read more