Finansiering af Executive CBA og MBA

Drømmer du om at læse en CBA>CBA>MBA hos AVT Business School?

Det kan være en stor overvejelse at komme i gang. Hvor meget koster det at læse? Hvordan kan man bedst finansiere det? Kan man få noget hjælp?

Leder du efter svar på netop disse spørgsmål, så læs med her hvor vi giver dig en række økonomiske råd, til hvordan du kommer i gang med at læse.

Hvad koster en Executive MBA?

Hos AVT Business School koster Executive MBA-programmets tre moduler følgende:

Strategic Leadership

Undervisningsafgift: 107.000 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

Influential Leadership

Undervisningsafgift: 107.000 DKK
Inklusiv et dialogværktøj før og efter programmet

Disruptive Leadership

Undervisningsafgift: 185.000 DKK
Inklusiv studietur, et dialogværktøj før og efter programmet

Du kan tage en Executive CBA i Strategic Leadership og Influential Leadership. Disruptive Leadership modulet kan kun tages som det sidste modul på Executive MBA’en.

Alle priser er ekskl. moms.

Book et møde med os for at høre nærmere

Legater til din MBA

Der er tre legatmuligheder til dig, der vil læse din Executive CBA>CBA>MBA på AVT Business School.

Women Leadership Scholarship

 AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder for at støtte flere kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt Executive CBA’en for at hjælpe dig godt på vej med en lederuddannelse. Legatet er på. 25.000 kroner.

Læs mere om dette legat her

Lindegaard Scholarship

Formanden for AVT Business School, Jørgen Lindegaard, har oprettet et legat til den ambitiøse studerende. Du kan ansøge om et legat til Executive CBA’en på 15.000 kroner eller et legat til den fulde Executive MBA på 50.000 kroner.

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervslivLegatet er på 50.000og der uddeles 10 legater årligt.

Kontakt os for at høre nærmere om dine legatmuligheder, og få tilsendt en ansøgningsblanket.

 

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din MBA

En Executive MBA er en dyr efteruddannelse, og det er ikke altid at arbejdsgiver er villig til at betale for uddannelsen. Men udbyttet for medarbejderen – og dermed også virksomheden – er stort.

Hvis du er i den situation, at din arbejdsgiver ikke kan dække Executive MBA-uddannelsensens omkostninger, kan du overveje en såkaldt bruttolønsordning. Her aftaler du at få en del af din løn i form af en gode. Bruttolønsordningen svarer til, at du får fradrag i din personlige indkomst for egenbetalingen, og den har dermed en skatteværdi på op til 56%.

En Executive MBA er en investering i resten af dit arbejdsliv. De fleste Executive MBA’ere oplever at karrieren tager et spring, når de står med diplomet i hånden: stigning i løn, forfremmelse, et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre. Derfor er en bruttolønsordning en god løsning, hvis du drømmer om en Executive MBA og alle de efterfølgende fordele ved at have titlen.

Læs reglerne for en bruttolønsordning her

 

Er du interesseret i, at høre mere om hvordan du kan finansiere din Executive MBA, så book et møde med AVT Business School

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og til at tage en uforpligtende samtale om dine drømme og overvejelser.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

En MBA til den nysgerrige og læringsparate leder

Nysgerrighed er det, der driver os frem.  Man kan være sikker på, at nysgerrige og læringsparate  ledere efterspørges af et arbejdsmarked, der er i konstant forandring. Derfor kan det gøre en markant forskel for din karriere. Formår du at være omstillingsparat, at beholde glæden ved at lære, at være nysgerrig på ny viden og uprøvede muligheder, […]

Read more

Hvem er Moray McLaren – MBA-underviser på AVT Business School

Moray McLaren er Associate professor på IE Business School I Madrid. Her underviser han MBA’ere i Lawyers Management Programmet. Selv har han en MBA i legal services. I 2017 startede han Lexington Consultants med en gruppe kollegaer. De specialiserer sig I at rådgive advokatfirmaer. Moray McLaren rådgiver nogle af de største advokatfirmaer på verdensplan i, hvordan de […]

Read more