Finansering

Finansiering og legater

Guide til ansøgning af Scholarships og info om dine finansieringsmuligheder

Finansiering af din efteruddannelse

Nej, rejsen til din CBA eller Executive MBA behøver ikke at skulle finansieres alene. Det er absolut muligt at søge stipendier til CBA og Executive MBA (Master of Business Administration). Der findes et mangfoldigt landskab af stipendier og finansieringsmuligheder, der er specielt skræddersyet til ambitiøse studerende som dig, der er ivrige efter at komme i gang med CBA- eller MBA-rejsen.

Det er yderst vigtigt at investere tid i at undersøge de mange stipendier, der er til rådighed. At identificere dem, der passer bedst til dine kvalifikationer og karrieremål, er nøglen til at lette din økonomiske vej mod en MBA. Nogle stipendier kan være branchespecifikke eller geografisk centrerede, mens andre måske søger personer med bestemte ledelseserfaringer.

Priser på uddannelser: 

  • MBA - 397.500 DKK + moms.
  • CBA - 114.500 DKK + moms.
  • MBA enkeltfag - 26.500 DKK + moms.

Finansiel støtte

Vi har forpligtet os til at gøre en uddannelse i verdensklasse overkommelig for alle.

Herluf Wolthers Christensens (HWC) Fund

Fonden uddeler stipendier på 50.000 DKK pr. studerende og uddeler otte stipendier om året.

AVT Ambassador Scholarship

AVT Ambassador Scholarship kan give op til 15.000 DKK til en Executive CBA.

Betal via din bruttoløn

Vi inviterer dig til at undersøge muligheden for at finansiere din EMBA gennem bruttolønsfradrag, også kaldet bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke.

Legat hos den danske maritime fond

Stipendiet dækker op til 50% af studieafgifterne, op til et maksimum på 175.000 DKK.
Læs mere om dine forskellige finansieringsmuligheder herunder:

Mulighederne for støtte

En god måde at finde stipendier på er ved at udforske de business schools, du overvejer at søge ind på. Nogle skoler, som vores, har deres egne stipendiefonde, der er designet til at hjælpe med at finansiere din CBA eller MBA. Desuden kan professionelle organisationer eller fagforeninger, der er relevante for din branche, også være en rig kilde til stipendium muligheder.

Glem ikke også at udforske den offentlige sektor. Der kan være legater til rådighed fra offentlige kilder, som kan bidrage væsentligt til finansieringen af din MBA.

Selvom jagten på legater kan være tidskrævende, er det et afgørende skridt i retning af at lette den økonomiske investering i en MBA. Vær opmærksom på ansøgningsfrister - mange stipendier og legater opererer med strenge tidsfrister, og det er vigtigt at planlægge din ansøgningsproces i god tid.

På AVT Business School ønsker vi at støtte dine ambitioner. Du kan ansøge om legater til din MBA-uddannelse. Hvert år uddeles der forskellige stipendier, du kan læse mere om dem længere nede på siden.

avt-406_optimized

Betal via din bruttoløn

At investere i din fremtid gennem en Executive MBA behøver ikke at være skræmmende, især ikke for dem, der i øjeblikket er ansat i Danmark. Vi inviterer dig til at undersøge muligheden for at finansiere din EMBA gennem bruttolønsfradrag, også kaldet bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke.

Med denne innovative ordning kan din rejse til en videregående uddannelse være et samarbejde med din arbejdsgiver. De vil i første omgang dække udgifterne til undervisningen, som derefter nemt trækkes fra din bruttoløn før skat, hvilket gør processen mere smidig og økonomisk overskuelig.

Denne ordning giver ikke kun en praktisk tilgang til finansiering af din uddannelse, men understreger også din arbejdsgivers engagement i din faglige udvikling. Det er et bevis på værdien af løbende læring og lederudvikling inden for det professionelle landskab. Hvis du vil vide mere om detaljerne i bruttolønsordningen, opfordrer vi dig til at besøge de danske skattemyndigheders hjemmeside.

Husk, at finansieringen af din EMBA ikke blot er en udgift, men en investering - en investering i dit potentiale, din karriere og den leder, du er på vej til at blive. Lad os navigere på denne transformationsrejse sammen og investere i viden, innovation og lederskab.
avt-70_optimized

Sådan vil AVT Business School støtte dig

Herluf Wolthers Christensens (HWC) fond

HWC-fonden er en uafhængig institution dedikeret til at styrke udviklingsaktiviteter inden for danske virksomheder. Fonden tildeler stipendier på 50.000 DKK pr. studerende og uddeler otte stipendier årligt. Disse stipendier er primært beregnet til ambitiøse ledere, der gerne vil forbedre deres evner med en CBA eller MBA fra AVT Business School (med studiestart i 2024), men som måske mangler den nødvendige økonomiske støtte fra deres organisation. Ansøgningsfristen for dette stipendium er den 7. juni 2024..

At ansøge om HWC-fonden stipendiet er enkelt. Alt hvad du behøver at gøre er at udfylde en motiveret ansøgning på én side og vedhæfte dit CV. For mere information, eller for at modtage ansøgningsformularen, bedes du kontakte AVT på 7020 8828 eller sende en e-mail til Jesper Nytoft Bergmann på [email protected]. Bemærk venligst, at det tildelte stipendium er skattepligtigt, da det tildeles den enkelte.
AVT-84

Legat hos den danske maritime fond

Medarbejderkrav

Følgende kriterier skal være opfyldt, for at en medarbejder kan komme i betragtning til et MBA-stipendium:  

  • Minimum 5 års relevant erhvervserfaring inden for maritim virksomhed
  • Minimum 5 års relevant erhvervserfaring i Danmark
  • Minimum 5 års erhvervserfaring med personaleansvar
  • Aktuelt ansat i en lederrolle med personaleansvar
  • Klar karriereprogression