Finansiering af efteruddannelse

Herunder finder du en oversigt over priserne på AVT’s åbne programmer. Vi ved, at der kan være mange forskellige ønsker til fakturering – så kontakt os for en drøftelse om lige netop dit behov. Herunder finder du også link til legatmuligheder.

Executive CBA – Strategy, Innovation & Growth

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 99.500 DKK + moms. OBS fra 1. oktober 2022 vil prisen være 109.500 DKK + moms

Executive CBA – Purpose, People & Performance

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms. OBS fra 1. oktober 2022 vil prisen være 109.500 DKK + moms

Executive CBA – Digital, Leadership & Transformation

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 99.500 DKK + moms. OBS fra 1. oktober 2022 vil prisen være 109.500 DKK + moms

Executive MBA

Pris for hele MBA uddannelsen er 327.500 DKK + moms. Prisen er inkl. studiematerialer og forplejning men excl. studietur til Sydafrika.
OBS fra 1. oktober 2022 vil prisen være 378.500 + moms inkl. alle materialer, forplejning OG studietur til Sydafrika.

Enkeltfag

Hos AVT Business School tilbyder vi dig 18 aktuelle management og ledelsesfag - alle på MBA niveau. Du kan vælge et eller flere fag, når det passer dig.

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 22.500 DDK + moms. (pris fra 1. okt. 25.000 + moms)

Certificate in
Strategy

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Certificate in
Digital Transformation

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Certificate in The
Innovator’s Method

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Certificate in
High Performance Leadership

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Legater til Executive uddannelse

Der findes flere attraktive legatmuligheder til dig, der vil læse din Executive uddannelse hos AVT Business School.

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din Executive CBA og MBA

Det er ikke altid, at arbejdsgiverne har mulighed for at finansiere hele eller dele af din efteruddannelse. En ting er dog sikkert, udbyttet for dig og dermed virksomheden er stort både under og efter endt programforløb. Det løbende studiearbejde med strategiske analyser har som udgangspunkt din organisation samt ledelsesrolle som omdrejningspunkt, og dit strategiske bidrag tager altid afsæt i relevante udfordringer fra egen kontekst.

Læs mere her..

Er du i den situation, at din arbejdsgiver ikke kan dække alle Executive uddannelsensens omkostninger, kan du overveje en bruttolønsordning, hvor din del af efteruddannelses-omkostningen modregnes i din bruttoløn. Dette aftales med din arbejdsgiver. Bruttolønsordningen svarer til, at du får fradrag for egenbetalingen i din personlige indkomst, for mange vil det have en skatteværdi på over 50%.

En Executive uddannelse er en investering i resten af dit arbejdsliv – måske den bedste investering du kan gøre. De fleste Executive deltagere oplever, at karrieremulighederne bredes ud og tager nye spring når først diplomet er i hånden. Adgang til et uvurderligt netværk, der kan åbne nye døre, samt forfremmelse med tilsvarende stigning i løn er typiske resultater af den personlige og faglige udvikling man har gennemgået. Derfor er en bruttolønsordning en rigtig god løsning for dig, hvis drømmen går mod en AVT Executive uddannelse. Kontakt os endelig for en uddybende forklaring af bruttolønsordningen og hvad det kunne betyde for dig.

Book et møde

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan finansiere din Executive CBA, MBA eller enkeltfag? Klik nedenfor og book et personligt møde med AVT Business School.

You may also like

AVT Business School skaber den visionære leder

Når man tager en MBA på AVT Business School, bliver man klædt på til fremtidens erhvervsliv. Visionen for AVT er at skabe en uddannelse, der udvikler sig sideløbende med, at der kommer nye udfordringer for ledere. Derfor har de studerende nytænkende fag på skemaet, der undervises af nogle af de dygtigste professorer verden over. Kompetencer […]

Read more