Finansiering af efteruddannelse

Herunder finder du en oversigt over priserne på AVT’s åbne programmer. Vi ved, at der kan være mange forskellige ønsker til fakturering – så kontakt os for en drøftelse om lige netop dit behov. Herunder finder du også link til legatmuligheder.

Executive CBA – Strategy, Innovation & Growth

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 109.500 DKK + moms

Executive CBA – Purpose, People & Performance

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 109.500 DKK + moms

Executive CBA – Digital, Leadership & Transformation

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 109.500 DKK + moms

Executive MBA

Pris for hele MBA uddannelsen er 378.500 DKK + moms. Prisen er inkl. studiematerialer og forplejning og studietur til Sydafrika.

Enkeltfag

Hos AVT Business School tilbyder vi dig 18 aktuelle management og ledelsesfag - alle på MBA niveau. Du kan vælge et eller flere fag, når det passer dig.

Undervisningsafgift inkl. studiematerialer og forplejning: 25.000 DKK + moms

Certificate in
Strategy

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Certificate in
Digital Transformation

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Certificate in The
Innovator’s Method

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Certificate in
High Performance Leadership

Undervisningsafgift inkl. studie- materialer og forplejning: 29.500 DKK + moms.

Legater til Executive uddannelse

Der findes flere attraktive legatmuligheder til dig, der vil læse din Executive uddannelse hos AVT Business School.

Bruttolønsordning – En mulighed for at finansiere din Executive CBA og MBA

Det er ikke altid, at arbejdsgiverne kan finansiere hele eller dele af din efteruddannelse. I den situation kan en bruttolønsordning være en fordelagtig økonomiske løsning for dig.

Bruttolønsordningen giver mulighed for at modregne studieudgiften, kørsel, kost og logi inkl. moms i din bruttoløn dvs. inden skattetræk (Skat.dk – Arbejdsgiverbetalt uddannelse).

Bemærk, det er virksomhedens skøn over omkostningen, hvorvidt omkostningen kan anses for arbejdsrelateret eller ej. Virksomheden skal således vurdere, hvorvidt uddannelsen fremmer medarbejderens arbejde i virksomheden eller det mere er for at afdække et privat formål / medarbejderes eget ønske om tillæring af viden.

Når der er tale om virksomhedens ønske for, at medarbejderen tillærer sig ny viden, må det anses for arbejdsrelateret og således mulighed for fradrag. Omvendt er situationen, hvis det alene beror på medarbejderens eget ønske om uddannelsen, hvorfor omkostningen således må anses for privat anliggende.

Bruttolønsordningen giver et fradrag i din personlige indkomst, der ofte svarer til en skattemæssig værdi på ca. 50%, og skal altid aftales med arbejdsgiver.

En uddannelse hos AVT udvikler dine ledelses- og beslutningskompetencer samt styrker dig som aktiv i forretningen. Desuden tager de strategiske studieopgaver afsæt i organisations udfordringer samt din lederrolle.

Kontakt os endelig for en uddybende snak om bruttolønsordningen og hvad det kunne betyde for dig.

Book et møde

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan finansiere din Executive CBA, MBA eller enkeltfag? Klik nedenfor og book et personligt møde med AVT Business School.

You may also like

Efteruddannelse- Hvad er en efteruddannelse

En efteruddannelse er et kort uddannelsesforløb, hvor man har kurser, coachingsessions, foredrag og lignende aktiviteter for at blive opkvalificeret inden for et specifikt område. Uddannelsen foregår ofte på deltid sideløbende med et almindeligt arbejde. Det er en mulighed for at få nye færdigheder og ny faglig viden, der gør den studerende endnu bedre til at […]

Read more

MBA-uddannelsen er et stort aktiv for mig

Michael Klöcker er 44 år og partner i et af landets største advokathuse – DLA Piper. Han er specialiseret sig inden for konkurrenceret og afsluttede sin Executive MBA-uddannelse hos AVT Business School i efteråret 2018. For Michael Klöcker gav det rigtig god mening at gå advokatvejen og derefter supplere denne med en Executive MBA-uddannelse. »Jeg har […]

Read more