News and Blog

Førende Headhunter på MBA hos AVT Business School

Executive MBA

Førende Headhunter på MBA hos AVT Business School

Kenneth V. Mortensen er partner i en af Danmarks største headhunter-virksomheder, Amrop og har sammenlagt været i branchen i mere end 23 år, efter han færdiggjorde en finansiel uddannelse.
I dag er Kenneth V. Mortensen en del af både det danske og det internationale erhvervslivs absolutte elite, og i foråret var det blandt andet ham, der fik til opgave at finde en ny administrerende direktør til Dansk Industri, hvorefter valget fald på Lars Sandahl Sørensen.
Meritterne stråler som stjerner fra en klar nattehimmel, men Kenneth hviler ikke på laurbærrene. Han er tydeligt bevidst om, at vi mere end nogensinde før lever i en dynamisk verden, hvor det særligt inden for hans felt er et absolut must, at man opdaterer og ajourfører sine kompetencer og færdigheder for altid at stå skarpt i markedet og være vedvarende relevant for sine kunder.

»Jeg tjekkede ind på MBA-uddannelsen, fordi jeg havde et behov for at få adgang til den seneste viden og de nyeste teorier. Stort set alle markeder forandrer sig hele tiden – og særligt i vores digitale tidsalder – og blandt andet derfor føler jeg, at det er det helt rigtige for mig nu at læse en Executive MBA,« forklarer han.

Den store udfordring
Når Kenneth V. Mortensen engagerer sig i noget, dedikerer han sig 100 procent til opgaven – og det kan godt udgøre en udfordring i sig selv.

»Jeg har egentlig gået og taget tilløb til at begynde på en MBA-uddannelse igennem flere år, men det der har holdt mig tilbage, er ganske simpelt, at der kun er 24 timer i døgnet. Men nu skulle det altså være, og så må jeg gå på kompromis med min sparsomme fritid. Jeg har det nemlig altid sådan, at hvis jeg starter noget op, så går jeg all-in, og så må jeg jo bare finde timerne til det,« fastslår Kenneth V. Mortensen.

Det rette match
I forbindelse med jobbet som headhunter står grundig research altid øverst på agendaen. Hvis ikke du er grundig hver evigt eneste gang, du står med en opgave, så har du ingen eksistensberettigelse i markedet. Og det var også med udgangspunkt i den grundighed, at Kenneth V. Mortensen scannede markedet for uddannelser

»Som mine med-studerende også har gjort, så undersøgte jeg selvfølgelig markedet grundigt for MBA-udbydere, og jeg kunne hurtigt se, at AVT Business School var det bedste match for mig. Jeg overvejede også nogle af verdens mest berømte skoler som MIT, London Business School, Harvard og den slags, men det var ikke realistisk. Et forløb på en skole uden for Danmark ville nemlig være forbundet med en masse rejseaktivitet, og eftersom jeg i forvejen har en del rejseaktivitet i forbindelse med mit arbejde, så ville jeg ikke kunne få enderne til at hænge sammen. Men da jeg så opdagede, at AVT Business School flyver de bedste professorer ind fra netop disse skoler, så ophørte al min tvivl. For hvorfor skulle jeg rejse ud for at lære fra de dygtigste professorer, når jeg har mulighed for at opleve samme professorer på en skole her i landet og på den måde spare en masse dyrebare timer?« spørger Kenneth V. Mortensen.

Øjenåbner
Det var i foråret 2019, at Kenneth V Mortensen startede på studiet, og selv om det stadig varer noget tid, inden han kan sætte de tre bogstaver endegyldigt på CV’et, så føler han allerede, at han har fået en masse nyttig viden i bagagen.

»Jeg er virkelig blevet bekræftet i, hvor meget jeg faktisk kan bruge fra undervisningen – også i forhold til hele digitaliseringsdelen. Undervisningen er i høj grad case baseret og tidssvarende i forhold til de problemstillinger, man møder i erhvervslivet, og netop dette føler jeg allerede har været et stort aktiv for mig i mit daglige virke,« udtaler han.

Free Events

Masterclass

A Leadership Mindset to Connect Strategy and Purpose

Strategy professor at INSEAD, Susan Lynch

Keep yourself updated on the free events at AVT Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School

Free
Events

Keep Yourself Updated on the Free Events at Avt Business School