Executive MBA Class of 2022: Graduation

Ron Tuninga giving a speech at AVT MBA Graduation 2022.

Fredag d. 28. oktober 2022 afholdte vi dette års Executive MBA Graduation på Hotel d’Angleterre i København. Her var der gjort klar med champagne, live band og lidt godt til ganen til graduanterne og deres gæster.

Graduates getting ready for graduation
Graduate getting ready for the ceremony

Det var en festdag, som graduanterne kunne fejre med deres familie og venner, som har støttet dem igennem hele deres uddannelse. Man kunne ikke undgå at se stoltheden i gæsternes blikke, da deres familiemedlem modtog sit bevis.

Graduates walking into the ceremony
Graduates walking into the ceremony

Undervejs i graduation var der taler fra AVT Business Schools direktør, Jesper Nytoft Bergmann, Honorary Dean Ron Tuninga, AVT’s Chairman Jørgen Lindegaard og dette års Valedictorian, Marie Louise Shee. Alle gav de inspirerende taler til graduanterne, som samtidig var reflekterende overfor denne tid, vi står i lige nu, og hvordan de med deres nye uddannelse kan bidrage positivt.

Director of AVT, Jesper Nytoft Bergmann, giving his speech at graduation.
AVTs Chairman, Jørgen Lindegaard, giving his speech at the ceremony.
Valedictorian, Marie Louise Shee, receiving flowers after her speech.

Endnu engang et kæmpe stort tillykke til hele Executive MBA Class of 2022 fra alle os hos AVT Business School. Vi ønsker jer alt det bedste på jeres videre færden.

Vil du igang med din MBA-uddannelse? Så kan du læse mere her.

You may also like

Få et uvurderligt netværk på AVT Business School

Når de studerende graduerer fra AVT Business School, står de tilbage med et diplom med den anerkendte titel som MBA. Men de står også tilbage med et netværk de vil kunne trække på lang tid efter, de har forladt AVT Business School . Et netværk af ambitiøse ledere Det der kendetegner de studerende på AVT Business […]

Read more

Strategiarbejdet er altafgørende for succes

Hvorfor har nogle virksomheder mere succes end andre? Det handler ofte om virksomhedernes strategi og om måden, vi arbejder med strategien på. Planlægning og eksekvering af strategien er afgørende for, om en virksomhed får succes. Du kan have et fantastisk produkt og befinde dig på et unikt marked, men fejler du i forhold til det […]

Read more