News and Blog

81-AVT_231027_GRADUATION_080_2-kopi-min

Hvad er en MBA?

En MBA er en af de mest eftertragtede og prestigefyldte universitetsuddannelser inden for forretningsadministration. En MBA-uddannelse tilbyder de studerende en dybdegående forståelse af forretningsverdenen og lederskabets kompleksiteter. Derfor er MBA-uddannelsen populær blandt professionelle, der ønsker at opgradere deres karrieremuligheder, og tage deres professionelle kompetencer til det næste niveau.

AVT Business School tilbyder en MBA-uddannelse bl.a. i samarbejde med Harvard og MIT der er kendt for sin verdensomspændende anerkendelse, og de højest mulige kurser i ledelse. Deres samarbejde giver de studerende mulighed for at opnå en internationalt anerkendt grad, der giver dem gode karriere- og videreuddannelsesmuligheder.

Læs en MBA på AVT Business School

AVTs MBA-uddannelse er en uddannelse på deltid, man selv bestemmer tempoet på, som giver kandidaterne en omfattende uddannelse inden for forretningsledelse. Programmet fokuserer på en bred vifte af emner herunder økonomi, markedsføring, human resource management, strategisk ledelse, finansiering og organisatorisk adfærd. Emner der er afgørende for at forstå forretningens fundament og udvikling. På AVT Business School lærer de studerende, hvordan anvender deres teoretiske viden på virkelige forretningsproblemer, og bruger ledelse i skiftende globale markeder.

AVT Business School tilbyder programmet til erfarne ledere der ønsker at opgradere deres viden og færdigheder på en fleksibel tidsplan. Executive MBA-programmet er designet til at tage hensyn til de tidskrævende ansvarsområder, som ledere har. Programmet giver de studerende mulighed for at lære fra erfarne ledere i branchen og få indsigt i aktuelle problemer og tendenser på det globale marked.

AVT Business School lægger vægt på at levere uddannelser, der er effektive og relevante for den globale forretningsverden. Skolen har et højt fagligt niveau og hyppigt samarbejde med førende virksomheder og organisationer. Undervisningen tager udgangspunkt i de nyeste trends og metoder, og er designet til at forberede de studerende på at lede virksomheder i en globaliseret verden.