Hvad er god ledelse og hvordan bliver man en god leder?

hvordan bliver man en god leder AVT

God ledelse er det alle ledere stræber efter. Men hvad er opskriften på god ledelse?

Det kan være svært, at definere hvad en god leder er. Lederevner kommer i mange former og størrelser, og der kan nogle gange være helt uforudsete faktorer involveret.

Hos AVT Business School har vi imidlertid de bedste professorer, som hver dag beskæftiger sig med forskellige emner inden for ledelse, såsom strategi, organisationspsykologi og forandringsledelse.

I søgen efter god ledelse, har vi derfor valgt netop, at spørge 3 af vores professorer, hvad de personligt mener skaber en god leder, samt hvor de ser den største udfordring inden for ledelse i fremtiden.

 

Raina Brands – London Business School

“God ledelse er, at kunne lade andre være sig selv”

“Gode ledere skaber et inkluderende miljø, som tillader alle på arbejdspladsen, at være helt sig selv.

Den største udfordring der møder ledere i fremtiden er, at fralægge sig alle de populære men ineffektive praktiser, og istedet fokusere på bevis-baseret ledelse. ”

 

David J. Vogel, Berkeley – Haas School of Business

 “God ledelse, er en klar vision”

“En god leder, er en som har en klar vision af organisationens mål, strategien for at opnå dem, og hvordan succesen kan afmåles. En god leder anerkender vigtigheden af kommunikation og gennemsigtighed. Hun eller han bør repræsentere en rollemodel for de værdier, som organisationen stræber efter.

Jeg ser det som en vigtig udfording indenfor ledelse, at ballancere de individuelle behov og værdier med opnåelsen af organisationens mål”.

 

 

Edward D. Hess, Darden School of Business

”En god leder, er en der er ydmyg, passioneret og værdibaseret”.

”Forskning af amerikanske organisationer med en konsistent høj performance, viser konsekvent at disse organisationer er ledet af ydmyge, passioneret og værdibaserede ledere, som har mennesket i centrum og som er åbensindede og modtagelige overfor ny viden og at blive ved med at lære”.

Bliv en god leder

På AVT Business School ved vi, hvordan man underviser i god ledelse. Derfor er titlen på vores CBA netop Strategic Leadership. Samtlige af vores professorer kommer fra de bedste business schools i verden, og er med til at gøre at vi kan tilbyde den bedste ledelsesuddannelse helt centralt i København. Du vil på vores CBA in Strategic Leadership få fag som: Strategy – Achieving Agility & Growth (INSEAD), Strategy Execution (London Business School), Disruptive Innovation (Harvard Business School) og Corporate Entrepreneurship (Darden).

Samtidig vil du sideløbende få personlig træning i ledelse gennem vores Leadership Excellence Track. Det er for os opskriften på god ledelse.

Læs mere om vores CBA her

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Økonomisk tryghed – også i Covid-19 tider

Hos AVT er der altid uddannelses- og økonomisk tryghed, også i denne usikre Covid-19 tid. Bliver vi nødsaget til at ændre program eller datoer, sker det altid omkostningsfrit for dig som deltager. Samtidigt kan du som deltager på et af vores programmer altid pause eller udskyde din uddannelse, hvis din situation kræver det - også helt uden [...]
Read more
MBA Akkreditering med fokus på fagligheden

MBA akkreditering med fokus på fagligheden

AVT Business School er en officielt akkrediteret MBA-skole, der tilbyder videregående uddannelser til ambitiøse og visionære ledere. Mere end 2.000 ledere har indtil nu gennemført en uddannelse på AVT.   AVT’s MBA-uddannelse er akkrediteret af AMBA, The Association of MBA’s, der er et internationalt anerkendte akkrediteringsagentur. Akkrediteringen er et kvalitetsstempel for det faglige indhold i […]

Read more