Hvad er god ledelse og hvordan bliver man en god leder?

hvordan bliver man en god leder AVT

God ledelse er det alle ledere stræber efter. Men hvad er opskriften på god ledelse?

Det kan være svært, at definere hvad en god leder er. Lederevner kommer i mange former og størrelser, og der kan nogle gange være helt uforudsete faktorer involveret.

Hos AVT Business School har vi imidlertid de bedste professorer, som hver dag beskæftiger sig med forskellige emner inden for ledelse, såsom strategi, organisationspsykologi og forandringsledelse.

I søgen efter god ledelse, har vi derfor valgt netop, at spørge 3 af vores professorer, hvad de personligt mener skaber en god leder, samt hvor de ser den største udfordring inden for ledelse i fremtiden.

 

Raina Brands – London Business School

“God ledelse er, at kunne lade andre være sig selv”

“Gode ledere skaber et inkluderende miljø, som tillader alle på arbejdspladsen, at være helt sig selv.

Den største udfordring der møder ledere i fremtiden er, at fralægge sig alle de populære men ineffektive praktiser, og istedet fokusere på bevis-baseret ledelse. ”

 

David J. Vogel, Berkeley – Haas School of Business

 “God ledelse, er en klar vision”

“En god leder, er en som har en klar vision af organisationens mål, strategien for at opnå dem, og hvordan succesen kan afmåles. En god leder anerkender vigtigheden af kommunikation og gennemsigtighed. Hun eller han bør repræsentere en rollemodel for de værdier, som organisationen stræber efter.

Jeg ser det som en vigtig udfording indenfor ledelse, at ballancere de individuelle behov og værdier med opnåelsen af organisationens mål”.

 

 

Edward D. Hess, Darden School of Business

”En god leder, er en der er ydmyg, passioneret og værdibaseret”.

”Forskning af amerikanske organisationer med en konsistent høj performance, viser konsekvent at disse organisationer er ledet af ydmyge, passioneret og værdibaserede ledere, som har mennesket i centrum og som er åbensindede og modtagelige overfor ny viden og at blive ved med at lære”.

Bliv en god leder

På AVT Business School ved vi, hvordan man underviser i god ledelse. Derfor er titlen på vores CBA netop Strategic Leadership. Samtlige af vores professorer kommer fra de bedste business schools i verden, og er med til at gøre at vi kan tilbyde den bedste ledelsesuddannelse helt centralt i København. Du vil på vores CBA in Strategic Leadership få fag som: Strategy – Achieving Agility & Growth (INSEAD), Strategy Execution (London Business School), Disruptive Innovation (Harvard Business School) og Corporate Entrepreneurship (Darden).

Samtidig vil du sideløbende få personlig træning i ledelse gennem vores Leadership Excellence Track. Det er for os opskriften på god ledelse.

Læs mere om vores CBA her

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvorfor vælge en Executive MBA?

Mange mennesker ønsker at fuldføre en MBA, men ønsker ikke at afbryde deres karriere. Executive MBA deltagere forbliver i fuldtidsarbejde, mens de studerer, samtidig fremme deres karriere og deres faglige og personlige udvikling. Executive MBA-studerende er i stand til straks at anvende viden fra klasseværelset og tilbage til deres arbejdspladser. Executive MBA kan være et […]

  • MBA
  • 02 September 2016
Read more

Hvem er David J. Vogel – MBA-underviser

David J. Vogel underviser på AVT Business School’s MBA. Han er førende indenfor Business Ethics og Corporate Social Responsibility (CSR) og har et professorat hos Haas School of Business, University of California Berkeley. Han har en PhD i Political Science & Government fra Princeton  og er desuden forfatter til en række prisvindende bøger. Blandt andet “The politics […]

Read more