Hvem er Don Kieffer – MBA-Underviser på AVT Business School

Don Kieffer er lektor på MIT Sloan School of Management og står for et 2-dageskursus ”Implementing Improvement Strategies; Practical Tools and Methods”, der tilbydes gennem MIT Executive Education.

Han startede allerede med at arbejde på fabrik som 17-årig, og har senere arbejdet i mere end 15 år for Harley- Davidson, hvor han stod i spidsen for Twin Cam 88 projektet, og blev valgt til vice præsident med ansvarets for manufactoring excellence.

I 2000 startede han konsulentfirmaet ShiftGear Work Design, der hjælper ledere forbedre arbejdsgangene I deres organisation ved hjælp af Dynamic Work Design.

Mød Don Kieffer på AVT Business School

Du møder Don Kieffer på AVT i modulet Influential Leadership. Han underviser i faget Operations Management: Building a Dynamic Management System. Han lærer de studerende at diagnosticere, forbedre, designe og lede arbejdet I en organisation.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvorfor vælge en Executive MBA?

Mange mennesker ønsker at fuldføre en MBA, men ønsker ikke at afbryde deres karriere. Executive MBA deltagere forbliver i fuldtidsarbejde, mens de studerer, samtidig fremme deres karriere og deres faglige og personlige udvikling. Executive MBA-studerende er i stand til straks at anvende viden fra klasseværelset og tilbage til deres arbejdspladser. Executive MBA kan være et […]

  • MBA
  • 02 September 2016
Read more