Hvem er Kevin McTigue – MBA-underviser på AVT Business School

Kevin McTigue er professor i marketing på Northwestern University’s Kellogg School of Management.  Her underviser han i marketing på MBA-programmet og Executive-uddannelserne.

Ved siden af stillingen som professor, er Kevin McTigue Group Strategy Director for det digitale konsulentfirma, SapientRazorfish. De rådgiver virksomheder i strategier, der er tilpasset den digitale alder. Han har desuden arbejdet syv år med Brand Management hos Hillshire Brands.

I de første ti år af sin karriere, har Kevin McTigue arbejdet med digitaler og traditionelle reklamer hos bureauer som MarchFIRST, JWT og BDOO.

Mød Kevin McTigue på AVT Business School

Du kan møde Kevin McTigue på AVT i faget Essential Marketing Principals og digital marketing. Faget indgår som en del af modulet Disruptive Leadership.

Det er vigtigt at tænke det digitale aspekt ind i en virksomheds strategi. Derfor lærer han de MBA-studerende, hvordan man lægger en strategi, der er beregnet til marketing og organisationens digitale arbejde. Han ved, hvordan man får succes med sine strategier og deler ud af sin lange erfaring med at skabe en langsigtet succes for organisationen.

De studerende lærer, hvordan virksomheder og forbrugere opfører sig, og hvilke strategier og metoder man kan bruge til at operere i et dynamisk miljø. De får en forståelse for marketing og dens værdiskabende potentiale, marketingsstrategier og værktøjer til at løse problemer forbundet med marketing.

Hvorfor ikke lære af de bedste, når man nu kan?

AVT Business School – Learning from the Best

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Webinar: Leading & Motivating in a Crisis

Live Webinar: Leading & Motivating in a Crisis With Ass. Professor, Gabrielle Adams (US) We are in the middle of a dramatic change in our working habits. Maintaining motivation and enthusiasm can be difficult, when you don’t know what the future looks like for your organization, your team and your own function. And for many […]

Read more

Mød en AVT’er – Monika Juul Henriksen

Monika Juul HenriksenAdm. Direktør i Visma Enterprise ○ Er i gang med en Executive MBA ○ Startede i januar på CBA delen - Digital, Leadership & Transformation ○ Bor i Gentofte sammen med sin mand René og deres to drenge på 10 og 13 år. Hvilken arbejdsopgave fylder mest på dit bord i øjeblikket?» Det, [...]
Read more