Hvem er Kevin McTigue – MBA-underviser på AVT Business School

Kevin McTigue er professor i marketing på Northwestern University’s Kellogg School of Management.  Her underviser han i marketing på MBA-programmet og Executive-uddannelserne.

Ved siden af stillingen som professor, er Kevin McTigue Group Strategy Director for det digitale konsulentfirma, SapientRazorfish. De rådgiver virksomheder i strategier, der er tilpasset den digitale alder. Han har desuden arbejdet syv år med Brand Management hos Hillshire Brands.

I de første ti år af sin karriere, har Kevin McTigue arbejdet med digitaler og traditionelle reklamer hos bureauer som MarchFIRST, JWT og BDOO.

Mød Kevin McTigue på AVT Business School

Du kan møde Kevin McTigue på AVT i faget Essential Marketing Principals og digital marketing. Faget indgår som en del af modulet Disruptive Leadership.

Det er vigtigt at tænke det digitale aspekt ind i en virksomheds strategi. Derfor lærer han de MBA-studerende, hvordan man lægger en strategi, der er beregnet til marketing og organisationens digitale arbejde. Han ved, hvordan man får succes med sine strategier og deler ud af sin lange erfaring med at skabe en langsigtet succes for organisationen.

De studerende lærer, hvordan virksomheder og forbrugere opfører sig, og hvilke strategier og metoder man kan bruge til at operere i et dynamisk miljø. De får en forståelse for marketing og dens værdiskabende potentiale, marketingsstrategier og værktøjer til at løse problemer forbundet med marketing.

Hvorfor ikke lære af de bedste, når man nu kan?

AVT Business School – Learning from the Best

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

AVT Business School skaber den visionære leder

Når man tager en MBA på AVT Business School, bliver man klædt på til fremtidens erhvervsliv. Visionen for AVT er at skabe en uddannelse, der udvikler sig sideløbende med, at der kommer nye udfordringer for ledere. Derfor har de studerende nytænkende fag på skemaet, der undervises af nogle af de dygtigste professorer verden over. Kompetencer […]

Read more

Legater til MBA

Hvis du vil læse en MBA, men har udfordringer med finansieringen, kan du ansøge en række legater, der kan hjælpe dig på vej.   Lindegaard Scholarship Formanden for AVT Business School Jørgen Lindegaard har oprettet et legat til den ambitiøse studerende, der har et stort lederpotentiale. Man kan ansøge legatet til CBA’en på 15.000 kroner eller legatet til den […]

Read more