Hvem er Kevin McTigue – MBA-underviser på AVT Business School

Kevin McTigue er professor i marketing på Northwestern University’s Kellogg School of Management.  Her underviser han i marketing på MBA-programmet og Executive-uddannelserne.

Ved siden af stillingen som professor, er Kevin McTigue Group Strategy Director for det digitale konsulentfirma, SapientRazorfish. De rådgiver virksomheder i strategier, der er tilpasset den digitale alder. Han har desuden arbejdet syv år med Brand Management hos Hillshire Brands.

I de første ti år af sin karriere, har Kevin McTigue arbejdet med digitaler og traditionelle reklamer hos bureauer som MarchFIRST, JWT og BDOO.

Mød Kevin McTigue på AVT Business School

Du kan møde Kevin McTigue på AVT i faget Essential Marketing Principals og digital marketing. Faget indgår som en del af modulet Disruptive Leadership.

Det er vigtigt at tænke det digitale aspekt ind i en virksomheds strategi. Derfor lærer han de MBA-studerende, hvordan man lægger en strategi, der er beregnet til marketing og organisationens digitale arbejde. Han ved, hvordan man får succes med sine strategier og deler ud af sin lange erfaring med at skabe en langsigtet succes for organisationen.

De studerende lærer, hvordan virksomheder og forbrugere opfører sig, og hvilke strategier og metoder man kan bruge til at operere i et dynamisk miljø. De får en forståelse for marketing og dens værdiskabende potentiale, marketingsstrategier og værktøjer til at løse problemer forbundet med marketing.

Hvorfor ikke lære af de bedste, når man nu kan?

AVT Business School – Learning from the Best

You may also like

Masterclass – The Language of Leadership

Kom til gratis Masterclass hos AVT Business School og lær at mestre “The Language of Leadership” med en af de førende taleskrivere, Simon Lancaster (UK) Du har nu en unik mulighed for at opleve en af vores mange stjerne-undervisere, Simon Lancaster fra Oxford University. Simon er en af de førende taleskrivere og vil på inspirerende […]

Read more