Hvem er Simon Lancaster – MBA-underviser på AVT Business School

Simon Lancaster er en af verdens førende taleskrivere. Hans karriere begyndte som taleskriver for medlemmerne af Tony Blairs kabinet i 90’erne. Han har sidenhen skrevet taler for direktører fra nogle af de største virksomheder verden over.

Udover at undervise på AVT Business School, holder han forelæsninger i kommunikation på Cass Business School, Cambridge University og Oxford University.

hvemersimonLancaster

I dag har Simon Lancaster taleskrivningsagenturet BeSpoke.  Her har han kunder som BBC, Google og Ernst & Young. Når han udarbejder veldrejede taler – eller underviser i taleskrivning – trækker han på viden fra den antikke retorik og moderne teorier om reklame.

 

MBA – Leadership Excellence Track

Du møder Simon Lancaster på CBA>BBA>MBA (og kun på AVT Business School), når han underviser på faget “The Language of Leadership”. Faget er en del af vores Leadership Excellence Track.

Tracket dygtiggør de studerende som ledere, ved at de får mulighed for at udvikle sig personligt som ledere. Undervisningen skal støtte dem i at blive selvrefleksive og bedre performende, når de for eksempel skal tale foran deres medarbejdere.

På “The Language of Leadership”, lærer de studerende det hemmelige sprog i ledelse. Dem der mestrer det sprog, er dem der oftest når til tops.  Igennem hans egne personlige historier og eksempler fra store personligheder i det politiske liv, gennemgår Simon Lancaster  teorier fra den antikke retorik til den nyeste neuroforskning. Teorier, der dygtiggør de studerende i at tale sikkert og overbevisende.

Faget “The Language of Leadership” er meget aktuelt for MBA’ere. Hvis der er én ting som bliver efterspurgt af erhvervslivet, er det netop god kommunikation. En artikel fra www.mba.com  fastslår, at kommunikationskompetencer ligger i toppen af listen af efterspurgte kompetencer. Den ligger derved før kompetencer i samarbejde, teknisk know-how og ledelse. Simon Lancaster giver derfor MBA’erne fra AVT Business School en mulighed for at skille sig ud blandt andre med en MBA-titel.

 

Ted Talk med Simon Lancaster

Man får det fulde indtryk af, hvor dygtig en taler han er, når man hører en af hans taler. Få en forsmag ved at se denne Ted Talk. Her kan du se noget af det, du kan lære af Simon Lancaster på AVT Business School. De pointer Simon Lancaster taler om i Ted Talken er nogle de studerende lærer endnu mere om til undervisningen. Konkrete eksempler og øvelser giver de studerende indblik i, hvordan man bruger retoriske virkemidler.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Efteruddannelse på MBA-niveau for advokater og statsautoriserede revisorer

Erhvervskundernes krav til din rådgivning stiger i kraft med, at deres forretning og strategiske udfordringer bliver mere komplekse og udfordrende. Den digitale omstilling, nye forretningsmodeller og globale makroøkonomiske tendenser påvirker og ændrer hverdagen for erhvervslivet i en hastighed og skala, som kun få er klædt på til og kan navigere i. Du skal kunne forstå […]

Read more

En MBA formet af ekspertise  

Hos AVT Business School ved vi hvor vigtigt det er jævnligt at få nye inputs fra inspirerende mennesker. Derfor har vi opbygget vores business school med hjælp fra en komité af dygtige forretningsfolk. De giver AVT Business School råd om, hvordan MBA’en bliver ved med at uddanne dygtige og visionære ledere Professorerne Fakultetet er et […]

Read more