Hvem er Susan Lynch – MBA-underviser på AVT Business School

Når AVT Business School udvælger professorer til MBA’en, gør vi det med omhu. Vi vil sikre, at de har relevante og nye perspektiver, der kan gavne fremtidige CBA’ere og MBA’ere.

Susan Lynch er ingen undtagelse. som adjunkt professor hos INSEAD i Frankrig, er hun en af de dygtigste  inden for strategi og organisationsforandring.

Susan Lynch har en Ph.d. i strategisk og international management fra London Business School. Hendes forskning ligger i krydsfeltet mellem strategimplementering og organisatoriske forandringer. Hun undersøger blandt andet, hvordan organisationers strategi forandres, når de vokser.

Hun har tidligere været konsulent hos McKinsey & Company i New York og Sydney, hvor hun har rådgivet multinationale virksomheder. I dag er hun hen del af Trusted Peer, der rådgiver virksomheder I at tage svære beslutninger med større sikkerhed.  Susan lynch har både en solid faglig profil samtidig med, at hun er dygtigt til at hjælpe erhvervsledere. Derfor er hun særlig kompetent til at undervise på AVT Business School, hvor undervisningen er case-baseret.

Mød Susan Lynch på AVT

Susan Lynch underviser i faget Strategy.

Susan Lynch sætter fokus på, hvorfor nogle virksomheder er mere succesfulde end andre, og hvordan strategi spiller en rolle i dette. De studerende lærer at udarbejde og evaluere strategier. De lærer ligeledes at udføre strategierne, hvor det blandt andet bliver belyst, hvordan man  som virksomhed opretholder sine konkurrencefordele.

You may also like

Mød en AVT’er – Mads Schmidt

Mads SchmidtDirector of Talent Engagement, Black Swans Exist ○ Tidligere chef for livvagterne på ambassaden i Kabul ○ Er i gang med en MBA på AVT Business School Fra Kabul til AVTMads Schmidt arbejdede i næsten fire år som livvagt på ambassaden i Kabul – og det seneste år som øverste ansvarlig for 16 medarbejdere [...]
Read more

Mød en AVT’er – Gitte S. Nikolajsen

Gitte S. NikolajsenDirector of Communications and Community DTU Science Park ○ 46 år ○ Er i gang med at læse en MBA på AVT Business School ○ Bor i Tisvilde med sin mand og deres to teenagere ○ Daglig leder for tre mellemledere og fire specialister ○ Medlem af ledergruppen i DTU Science Park ○ [...]
Read more