Hvorfor vælge en CBA uddannelse?

Læser du en CBA på AVT Business School får du ikke kun viden, men kompetencer der kan give dig en række fordele, både i din personlige og professionelle udvikling.

Her er 5 vigtige grunde grunde til, hvorfor du skal vælge en CBA uddannelse:

Kvalitetsuddannelse: AVT Business School er en af de førende business schools i Danmark og tilbyder en høj kvalitet af undervisning, da vi anvender undervisere fra verdens bedste business schools. Derfor er uddannelsen også både anerkendt og respekteret af arbejdsgivere såvel som i erhvervslivet generelt.

Praktisk fokus: Om du læser en CBA online eller direkte på skolen, kan du forvente at uddannelse har et stærkt praktisk fokus. Du vil få mulighed for at arbejde med reelle case studies, og du vil lære at løse virkelige problemer, som virksomheder står over for. Det betyder at du bliver uddannet til at anvende din viden i praksis, og vil være rustet til at implementere den direkte i dit daglige arbejde.

Fleksibilitet: En CBA uddannelse kan tages på deltid. Det gør det nemmere for dig at kombinere uddannelsen med dit arbejde og dine andre forpligtelser. Du har altså mulighed for at skræddersy din uddannelse, så du kan opbygge din viden og dine færdigheder gradvist og i dit eget tempo.

Netværk: Vi giver dig mulighed for at opbygge et stærkt netværk med andre professionelle inden for dit område. De relationer du får på vores CBA uddannelse i København, kan være uvurderlige i din fremtidige karriere, og kan hjælpe dig med at finde nye muligheder og skabe nye forbindelser. Vores studerende kommer fra hele Danmark, så du kommer til at stifte bekendtskab med ledere på tværs af både byer og brancher.

Karrieremuligheder: En CBA uddannelse i Danmark kan give dig en række nye karrieremuligheder både i ind- og udland. Du bliver uddannet til at arbejde på højt niveau inden for din industri, og du får mulighed for at tage lederstillinger og andre nøglepositioner. Desuden er en CBA den første del af MBA’en – hvilket betyder, at du kan læse videre mod en MBA, hvis du har dette som mål på et senere tidspunkt.

Du kan vælge mellem tre CBA’er:

CBA – Purpose, People & Performance

CBA – Strategy, Innovation & Growth

CBA – Digital, Leadership & Transformation

You may also like

En bro mellem lægevidenskaben og forretningsverdenen

Mange forskere har svært ved at overtale potentielle investorer om, at deres research kan blive til et holdbart forretningsprojekt. Professor Henning Langberg har mødt dette problem mange gange. ”Det går ofte galt, når forskere og virksomhedsledere prøver at kommunikere, fordi de simpelthen ikke taler det samme sprog. Forskere kan ikke forstå kravene og konventionerne som […]

Read more

Harvard Professor: CEO’ens storhedstid er forbi – teams bør styre

Det bør ikke være en topstyrende CEO, der har ansvaret i selskaber, men derimod et bredere ledelsesteam, der har det overordnede ansvar for ledelsen, mener Ruth Wageman, Harvard Professor, der gennem sin forskning har opstillet seks forhold, der skal guide de rette ledelsesteams på plads i organisationen.Building Leadership TeamsTiden for den store hierarkiske administrerende direktør [...]
Read more