CEO Perspectives

Du står som CEO med en forretning, der oplever masser af succes - du har de helt rigtige produkter på hylderne, og du har tilsyneladende valgt den rigtige strategi for at skabe fremtidig vækst. Overnight rammer Corona-krisen, og du mister 99% af din omsætning…. Hvad gør du?

Mød to CEO’s i detail-branchen, Michael Bech og Steen Engelbrecht, for hvem krisen virkelig har sat sit præg. I denne online interview-session fortæller de åbent og ærligt om, hvordan de har grebet situationen an. Hvilke learnings de har gjort sig undervejs og hvorledes deres MBA redskaber har været i spil. Hør bl.a. hvordan de har bevaret motivationen, samt hvilke tanker de gør sig om fremtiden for deres forretninger.

Hvem er Michael og Steen?

Michael er CEO for Humac, som sælger Apples produkter i sine 23 forretninger og er ansvarlig for 230 medarbejdere. Steen er CEO for det internationale mode-brand ’Minimum’ der sammen med sine +50 medarbejdere designer og sælger tøj til den kvalitetsbevidste kunde - heraf 95% uden for Danmarks grænser.

Michael og Steen er begge MBA Alumner fra AVT Business School, og de glæder sig til at dele deres viden og erfaringer med dig, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vær med på dette webinar i videndelingens tegn onsdag den 16. september kl. 16:00-17:00.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

CEO Perspectives

Du står som CEO med en forretning, der oplever masser af succes - du har de helt rigtige produkter på hylderne, og du har tilsyneladende valgt den rigtige strategi for at skabe fremtidig vækst. Overnight rammer Corona-krisen, og du mister 99% af din omsætning…. Hvad gør du?Mød to CEO’s i detail-branchen, Michael Bech og Steen [...]
Read more

Webinar: Leadership in a Crisis

Webinar: Leadership in a Crisis Med Flemming Jensen, CEO, DSB Hvordan holder man sin forretning kørende i en tid præget af stor usikkerhed? Og hvilke tanker gør man sig som CEO om at vende tilbage til 'normalen' efter en krisetid? Mød manden der holder DSB på sporet og få hans perspektiver på, hvad "Leadership" kalder [...]
Read more