Inside Insights

Du står som CEO med en forretning, som oplever masser af succes - du har de helt rigtige produkter på hylderne, og du har tilsyneladende valgt den rigtige strategi for at skabe fremtidig vækst. Overnight rammer Corona-krisen, og du mister 99% af din omsætning…. Hvad gør du?

Mød to CEO’s i detail-branchen, Michael Bech og Steen Engelbrech, for hvem krisen virkelig har sat sit præg. I denne online interview-session fortæller de åbent og ærligt om, hvordan de har grebet situationen an. Hvilke learnings de har gjort sig undervejs og hvorledes deres MBA redskaber har været i spil. Hør bl.a. hvordan de har bevaret motivation, samt hvilke tanker de gør sig om fremtiden for deres forretninger.

Hvem er Michael og Steen?

Michael er CEO for Humac, som sælger Apples produkter i sine 23 forretninger og er ansvarlig for 230 medarbejdere. Steen er CEO for det internationale mode-brand ’Minimum’ der sammen med sine +50 medarbejdere designer og sælger tøj til den kvalitetsbevidste kunde - heraf 95% uden for Danmarks grænser.

Michael og Steen er begge MBA Alumner fra AVT Business School, og de glæder sig til at dele deres viden og erfaringer med dig, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vær med på dette webinar i videndelingens tegn onsdag den 16. september kl. 16:00-17:00.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvem er David J. Vogel – MBA-underviser

David J. Vogel underviser på AVT Business School’s Executive MBA. Han er førende indenfor Business Ethics og Corporate Social Responsibility (CSR) og har et professorat hos University of California, Berkeley. Han har en PhD i Political Science & Government fra Princeton  og er desuden forfatter til en række prisvindende bøger. Blandt andet “The Politics of Precaution”,  som […]

Read more

Private Policy

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their ‘Personally Identifiable Information’ (PII) is being used online. PII, as described in EU privacy law and information security, is information that can be used on its own or with other information to identify, contact, or locate a single person, or […]

Read more