CEO Perspectives

Du står som CEO med en forretning, der oplever masser af succes - du har de helt rigtige produkter på hylderne, og du har tilsyneladende valgt den rigtige strategi for at skabe fremtidig vækst. Overnight rammer Corona-krisen, og du mister 99% af din omsætning…. Hvad gør du?

Mød to CEO’s i detail-branchen, Michael Bech og Steen Engelbrecht, for hvem krisen virkelig har sat sit præg. I denne online interview-session fortæller de åbent og ærligt om, hvordan de har grebet situationen an. Hvilke learnings de har gjort sig undervejs og hvorledes deres MBA redskaber har været i spil. Hør bl.a. hvordan de har bevaret motivationen, samt hvilke tanker de gør sig om fremtiden for deres forretninger.

Hvem er Michael og Steen?

Michael er CEO for Humac, som sælger Apples produkter i sine 23 forretninger og er ansvarlig for 230 medarbejdere. Steen er CEO for det internationale mode-brand ’Minimum’ der sammen med sine +50 medarbejdere designer og sælger tøj til den kvalitetsbevidste kunde - heraf 95% uden for Danmarks grænser.

Michael og Steen er begge MBA Alumner fra AVT Business School, og de glæder sig til at dele deres viden og erfaringer med dig, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vær med på dette webinar i videndelingens tegn onsdag den 16. september kl. 16:00-17:00.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Økonomisk tryghed – også i Covid-19 tider

Hos AVT er der altid uddannelses- og økonomisk tryghed, også i denne usikre Covid-19 tid. Bliver vi nødsaget til at ændre program eller datoer, sker det altid omkostningsfrit for dig som deltager. Samtidigt kan du som deltager på et af vores programmer altid pause eller udskyde din uddannelse, hvis din situation kræver det - også helt uden [...]
Read more

Finansiering: Start nu – Betal i 2021

Ny verden kræver ny viden Behovet for klar ledelse, innovation og nye perspektiver på forretningsmodellen er vigtig som aldrig før. Hele Danmark arbejder benhårdt for at komme styrket igennem krisen og tiden kalder på ny indsigt og nye kompetencer. Investering i uddannelse kan være en økonomisk udfordring i disse tider. Derfor har AVT valgt at […]

Read more