Jan Jensen: Vil hjælpe ledere gennem bedre forretningsforståelse

Jan Jensen vil styrke sin support og udvikling af ledere gennem en bredere viden om forretningsledelse. En CBA giver ham en mulighed for at få et stærkere perspektiv, der vil gøre ham i stand til at byde ind med mere ekspertise.

”Du skal ikke kun lære, hvordan du styrer din forretning, du skal faktisk også tænke noget ledelse ind i det. Hos DSV tror vi på, at business leadership og people leadership går hånd i hånd. jeg håber at kunne bidrage bedre til diskussioner om ledelsesudvikling, og hvordan det kan kobles sammen med forretningsudvikling, når jeg taler med ledere rundt omkring i verden”, siger Jan Jensen, der er Global Head of Training & Education hos DSV. Han så et match mellem sig selv og AVT Business School, fordi generel forretningsledelse og ledelsesudvikling netop sammentænkes på CBA-programmet.

Supplement til HR-viden

Jan Jensen har en lang HR-karriere bag sig og har før coachet ledere. Han ved derfor meget om forskellige måder at lede på, og hvad god ledelse indebærer. En CBA giver ham en bred forretningsforståelse, der kan supplere hans viden. ”Jeg følte ikke, jeg havde behov for at læse mere inden for HR, men jeg havde brug for at nogle flere perspektiver og mere viden om forretningsstrategi og andre emner, der ligger til grund for den måde, vi driver vores virksomhed ”, siger Jan Jensen, der stræber efter at kunne bidrage med viden på områder som innovation, strategi og forandringsledelse.

Mere mandat

Han har ikke altid drømt om en CBA, men hans nuværende chef gav ham et blik for, hvad en efteruddannelse, som en MBA, kan gøre for karriereb. ”Hun har et større begrebsapparat, og det giver samtidig mere mandat, når du er med til at løfte perspektivet både ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt”.

Det er netop den gennemslagskraft, som Jan Jensen selv vil opnå og bruge, når han er i kontakt med ledere fra forskellige områder af organisationen. De har ofte ikke har den samme viden om forretningsledelse, som man tilegner sig på en CBA, og derfor ser han et stort potentiale i at kunne bidrage med den brede viden til at støtte lederne i deres arbejde.

”Det er super vigtigt for mig, når jeg taler med eksempelvis en landedirektør, at jeg forstår hans marked og de udfordringer, han har. Det, jeg bidrager med, vil blive mere kvalitativt fordi jeg tilegner mig viden, som kan være med til at løfte den enkelte leder, siger Jan Jensen, der ser frem til at kunne gøre en endnu større forskel for ledere gennem ekspertise fra fag som Disruptive Innovation og Competitive & Global Strategy.

Jan Jensen begyndte på CBA’en i september 2017.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

MBA Graduation Ceremony 2019

Lørdag den 26. oktober 2019 blev der afholdt graduation for Executive MBA Class 2019 i Børsens fantastiske lokaler. Smilene lyste om kap med Christian d. IV’s imponerende bygning, og særligt smilet på læberne af Michael Wrang Mortensen, der var blevet udnævnt til årets ”Valedictorian” og dermed også ham, der skulle holde den afsluttende tale for […]

Read more

Mød en AVT’er – Lilou Linnet

Lilou LinnetCOO i Office Club ○ 45 år ○ Er i gang med at læse en CBA på AVT Business School ○ Bor ved Amager Strandpark med sin mand og deres to børn ○ Office Club driver tre high-end kontorhoteller i København K ○ Office Clubs faciliteter er bygget op omkring kultur og historie ○ [...]
Read more