3 anbefalinger til din juleferie

3 gode bøger

Mangler du nogle julegaveønsker? Eller måske noget læsning til juleferien? We’ve got you covered! Her kommer tre anbefalinger fra os til dig…

“CONNECT! How to Inspire, Influence & Energise Anyone, Anywhere, Anytime” af Simon Lancaster. Få de bedste retoriske tips og tricks til at mestre The Language of Leadership i Simons nyeste bog.

“Playing to Win” af A. G. Lafley giver sit bud på nogle effektive virksomhedsstrategier og metoder, der allerede har været til stor hjælp for store brands og firmaer, og som ligeledes kan blive din vej til succes.

“The Upside of Uncertainty” af Nathan & Susannah Furr. I vores hurtige, stadigt skiftende verden er usikkerheden stigende. Vi møder det hver dag. Men de færreste af os er blevet undervist i teknikkerne til at navigere i det. The Upside of Uncertainty giver den inspiration, værktøjer og strategier, du har brug for for at trives gennem de uundgåelige plot-twists i dit liv og din karriere.

Rigtig god læselyst!

You may also like

MBA Graduation Ceremony 2019

Lørdag den 26. oktober 2019 blev der afholdt graduation for Executive MBA Class 2019 i Børsens fantastiske lokaler. Smilene lyste om kap med Christian d. IV’s imponerende bygning, og særligt smilet på læberne af Michael Wrang Mortensen, der var blevet udnævnt til årets ”Valedictorian” og dermed også ham, der skulle holde den afsluttende tale for […]

Read more