Legater til AVT’s Executive uddannelser

Der findes flere legatmuligheder til dig, der vil læse en Executive uddannelse hos AVT Business School, og ansøgnings-procedurerne er simple. Vi sidder klar til at rådgive dig på telefon 7020 8828.

Herluf Wolthers Christensens (HWC) Fond

HWC Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Fondens legater er på 50.000 DKK pr. studerende, og der uddeles 8 legater årligt. Legatet uddeles primært til ambitiøse ledere, som ønsker at dygtiggøre sig med en CBA eller MBA fra AVT Business School (studiestart 2023/2024), men ikke kan få den fornødne økonomiske opbakning i organisationen. Deadline for ansøgning er den 7. juni 2023.
Ansøgningsprocessen er ikke kompliceret. Du skal blot udfylde 1 sides motiveret ansøgning og vedlægge CV.
Kontakt AVT på 7020 8828 for mere information eller skriv en e-mail til Mette Amdi på [email protected] for at få tilsendt ansøgningsformularen. Vær opmærksom på at det tildelte legat gives til det enkelte individ og derved er skattepligtigt.

AVT Ambassador Scholarship

AVT Business School har oprettet et Scholarship til den ambitiøse Executive studerende, der gerne vil dele ud af sine oplevelser under uddannelsen. Du kan søge et Ambassador Scholarship til Executive CBA op til 15.000 DKK.

Som ambassadør for AVT vil du løbende opdatere dit netværk om uddannelsen, fortælle om din nye viden og dit udbytte bl.a. via de sociale medier mm. Dette Scholarship gives fortrinsvis til Executive studerende, der ikke får finansiel opbakning fra deres organisation, men kan søges af alle. Kontakt AVT for mere information om ansøgning og forventning til ambassadør-indsatsen.

Det Maritime MBA Legat

Den Danske Maritime Fond er en privat og selvejende fond. Deres MBA legat er rettet mod erfarne ledere i virksomheder i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark. Virksomhedernes støtte og opbakning er nødvendigt. Legatet dækker betaling af op til 50% af Tuition Fee og op til et maksimum på 175.000 DKK. Legatet uddeles til virksomheden.
Læs mere om dette legat her.

Hvad koster de forskellige programmer hos AVT?

Læs mere om priser, finansieringsmuligheder og bruttolønsordning her

You may also like

Det koster at læse Executive MBA – men har du råd til at lade være?

Når vi snakker med erhvervsledere om deres karriere- og kompetenceudvikling, så er der ingen tvivl om at ønsket og behovet for videreudvikling er tilstede. Finansieringen er den største udfordring for erhvervslederne (tiden er også en udfordring, men det bliver nok ikke mindre fremadrettet alligevel, så det bliver et spørgsmål om prioritering).  Virksomhederne har i den […]

Read more

Harvard Professor: CEO’ens storhedstid er forbi – teams bør styre

Det bør ikke være en topstyrende CEO, der har ansvaret i selskaber, men derimod et bredere ledelsesteam, der har det overordnede ansvar for ledelsen, mener Ruth Wageman, Harvard Professor, der gennem sin forskning har opstillet seks forhold, der skal guide de rette ledelsesteams på plads i organisationen.Building Leadership TeamsTiden for den store hierarkiske administrerende direktør [...]
Read more