Legater til AVT’s Executive uddannelser

Der findes flere legatmuligheder til dig, der vil læse en Executive uddannelse hos AVT Business School, og ansøgnings-procedurerne er ikke komplekse. Vi sidder klar til at rådgive dig på telefon 7020 8828.

AVT Ambassador Scholarship

AVT Business School har oprettet et legat til den ambitiøse Executive studerende, der gerne vil dele ud af sine oplevelser under uddannelsen. Du kan søge Ambassador legatet til Executive CBA op til 15.000 DKK.

Som ambassadør for AVT vil du løbende opdatere dit netværk om uddannelsen, fortælle om din nye viden og dit udbytte bl.a. via de sociale medier mm. Legatet gives fortrinsvis til Executive studerende, der ikke får finansiel opbakning fra deres organisation, men kan søges af alle. Kontakt AVT for mere information om ansøgning og forventning til ambassadør-indsatsen.

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Fondens legater er på 50.000 DKK, og der uddeles 8 legater årligt. Deadline for ansøgning ligger normalt primo juni.
Ansøgningsprocessen er ikke kompliceret. Kontakt AVT på 7020 8828 for mere information. Vær opmærksom på at det tildelte legat er skattepligtigt.

Det Maritime MBA Legat

Den Danske Maritime Fond er en privat og selvejende fond. Deres MBA legat er rettet mod erfarne ledere i virksomheder i dansk rederierhverv og Det Blå Danmark. Virksomhedernes støtte og opbakning er nødvendigt. Legatet dækker betaling af op til 50% af Tuition Fee og op til et maksimum på 175.000 DKK. Legatet uddeles til virksomheden.
Læs mere om dette legat her.

Hvad koster de forskellige programmer hos AVT?

Læs mere om priser, finansieringsmuligheder og bruttolønsordning her

You may also like

Mød en AVT’er – Jesper Kristoffersen

Jesper KristoffersenCEO i Brunata A/S ○ Færdiggjorde en CBA fra AVT i 2008 ○ Færdiggør en MBA på AVT i 2022 ○ Bestyrelsesformand og medejer af Autoparts24 - Europas største digitale markedsplads for brugte originale reservedele til biler Det er aldrig for sentJesper Kristoffersen afsluttede sin CBA tilbage i 2008, og mange år senere fik [...]
Read more

MBA-uddannelsen er et stort aktiv for mig

Michael Klöcker er 44 år og partner i et af landets største advokathuse – DLA Piper. Han er specialiseret sig inden for konkurrenceret og afsluttede sin Executive MBA-uddannelse hos AVT Business School i efteråret 2018. For Michael Klöcker gav det rigtig god mening at gå advokatvejen og derefter supplere denne med en Executive MBA-uddannelse. »Jeg har […]

Read more