Legater til MBA

Hvis du vil læse en MBA, men har udfordringer med finansieringen, kan du ansøge en række legater, der kan hjælpe dig på vej.

 

Lindegaard Scholarship

Formanden for AVT Business School Jørgen Lindegaard har oprettet et legat til den ambitiøse studerende, der har et stort lederpotentiale. Man kan ansøge legatet til CBA’en på 15.000 kroner eller legatet til den fulde MBA på 50.000 kroner.

 

Women Leadership Scholarship

AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder med det formål at støtte flere kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt CBA’en for at hjælpe den studerende godt på vej med en lederuddannelse og er på. 25.000 kroner.

 

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC-Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Legatet er på 50.000, og der uddeles 10 legater.

 

Søg legater

Er du interesseret i, at søge et af de ovenstående legater, så book en telefonsamtale eller møde med os her, og hør nærmere om ansøgningsprocessen.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

En MBA til den nysgerrige og læringsparate leder

Nysgerrighed er det, der driver os frem.  Man kan være sikker på, at nysgerrige og læringsparate  ledere efterspørges af et arbejdsmarked, der er i konstant forandring. Derfor kan det gøre en markant forskel for din karriere. Formår du at være omstillingsparat, at beholde glæden ved at lære, at være nysgerrig på ny viden og uprøvede muligheder, […]

Read more

BRAINY FRIDAY

Tilmeld dig AVT’s nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om HBR bestseller ‘THE INNOVATOR’S SOLUTION’  Til januar er der opstart på AVT’s Executive CBA uddannelse ‘Strategic Leadership’. Programmet skydes igang med faget ‘Disruptive Innovation’, som i øvrigt også kan læses som enkeltfag. Grundbogen på faget er skrevet af ophavsmanden bag begrebet ‘Disruption’, amerikanske Clayton M. Christensen, som […]

Read more