Legater til MBA

Hvis du vil læse en MBA, men har udfordringer med finansieringen, kan du ansøge en række legater, der kan hjælpe dig på vej.

 

Lindegaard Scholarship

Formanden for AVT Business School Jørgen Lindegaard har oprettet et legat til den ambitiøse studerende, der har et stort lederpotentiale. Man kan ansøge legatet til CBA’en på 15.000 kroner eller legatet til den fulde MBA på 50.000 kroner.

 

Women Leadership Scholarship

AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder med det formål at støtte flere kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt CBA’en for at hjælpe den studerende godt på vej med en lederuddannelse og er på. 25.000 kroner.

 

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC-Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Legatet er på 50.000, og der uddeles 10 legater.

 

Søg legater

Er du interesseret i, at søge et af de ovenstående legater, så book en telefonsamtale eller møde med os her, og hør nærmere om ansøgningsprocessen.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er en Business School

En Business School er en uddannelsesinsitution, der uddanner de studerende inden for business administration eller management. Uddannelserne foregår på et univisersitetsniveau, hvor studerende kan opnå grader som bachelor, master og PhD.  På en Business School omhandler fagene businessrelaterede emner som økonomi, stratetgi, administiration, entrepenørskab med mere. Business Schools tilbyder ofte efteruddannelse udover fuldstidsstudier på bachelor- og […]

Read more