Legater til MBA

Hvis du vil læse en MBA, men har udfordringer med finansieringen, kan du ansøge en række legater, der kan hjælpe dig på vej.

 

Lindegaard Scholarship

Formanden for AVT Business School Jørgen Lindegaard har oprettet et legat til den ambitiøse studerende, der har et stort lederpotentiale. Man kan ansøge legatet til CBA’en på 15.000 kroner eller legatet til den fulde MBA på 50.000 kroner.

 

Women Leadership Scholarship

AVT Business School har lavet sit eget legat til kvinder med det formål at støtte flere kvinder i at nå toppen af erhvervslivet. Legatet er tiltænkt CBA’en for at hjælpe den studerende godt på vej med en lederuddannelse og er på. 25.000 kroner.

 

Herluf Wolthers Christensens Fond

HWC-Fonden er en selvejende institution, der støtter udviklingsfremmende aktiviteter i dansk erhvervsliv. Legatet er på 50.000, og der uddeles 10 legater.

 

Søg legater

Er du interesseret i, at søge et af de ovenstående legater, så book en telefonsamtale eller møde med os her, og hør nærmere om ansøgningsprocessen.

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

AVT Business School skaber den visionære leder

Når man tager en MBA på AVT Business School, bliver man klædt på til fremtidens erhvervsliv. Visionen for AVT er at skabe en uddannelse, der udvikler sig sideløbende med, at der kommer nye udfordringer for ledere. Derfor har de studerende nytænkende fag på skemaet, der undervises af nogle af de dygtigste professorer verden over. Kompetencer […]

Read more
MBA Akkreditering med fokus på fagligheden

Der er stor forskel på det faglige indhold på MBA-uddannelser

Akkreditering betyder overordnet, at der føres kontrol med, at en uddannelse lever op til en række fast definerede kriterier for kvalitet. Der findes andre typer akkrediteringer, men kun akkrediteringssystemet AMBA stiller krav til en MBA’s faglige indhold. AMBA undersøger institutionen, fakultetet – dvs. underviserne, programledelsen og de studerendes engagement, adgangsbetingelser, formål, udbytte og længde af […]

Read more