Morgensession med Marie Kronquist: Meditation, stilhed, mental træning & mindfullness – AFHOLDT

Marie Kronquist, En buddhistisk vejleder for topledere.

Fredag d. 22 april 2022, 8.30 – 10.00

Som leder kender du højst sandsynligt til, at det kan være svært at finde ro og stilhed i en travl og stresset hverdag. Det vil buddhistisk vejleder for topledere, Marie Kronquist, hjælpe dig med og give dig nogle værktøjer, du kan bruge i din egen hverdag. Den 22. april har du mulighed for at opleve Marie til en spændende session om mediation og om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed.

Deltagelse er gratis!

Hvem er Marie Kronquist?

Marie Kronquist er buddhistisk lærer som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed.

Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden. Hun er en del af det globale buddhistiske Shambhala netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

Tilmeld dig her.

You may also like
Stategi & ledelse webinar

Tools & Insights from AVT’s Strategy Course

LIVE Webinar - 29th June at 09:00-10:00In year 2000 some of the world’s most prestigious and biggest firms were: General Motors, Wal-Mart, Exxon Mobil, Citigroup and Enron. But no industry stands still, and other firms are now more prestigious and worth far more than those companies in 2000.How is the situation in our organization? Are [...]
Read more

MBA giver unikke værktøjer

“Skolen har givet mig nogle helt unikke værktøjer” Mie Fenger er 31 år gammel og uddannet cand.merc. For to år startede hun op på en Executive MBA-uddannelse hos AVT Business School, som hun afsluttede i efteråret 2018. Og selvom det har været hårdt, har det været det hele værd, for uddannelsen har givet hende nogle […]

Read more