MBA adgangskrav

adgangskrav til MBA AVT

Adgangskravene til en MBA kan variere, alt efter hvilken Business School du gerne vil læse på. Langt de fleste MBA uddannelser har dog som krav, at man skal have en bachelorgrad og mellem 2 og 8 års erhvervserfaring. Hertil kommer det imidlertid også an på, om den pågældende skole tilbyder en MBA eller en Executive MBA.

En Executive MBA er et intensivt og udbytterigt program, der tages sideløbende med et fuldtidsjob.  Det er en generel lederuddannelse, der giver indsigt i mange forskellige aspekter af ledelse. På en Executive MBA bliver man en bedre leder både på det faglige og det personlige plan. Da en Executive MBA fokuserer på at udvikle lederevner hos den studerende, er det ofte et krav på disse studier at have flere års erhvervserfaring.

En “traditionel” MBA  er derimod et fuldtidsstudie. Det tager cirka et år at gennemføre MBA-programmet og her ligger minimumskravet på to års erhvervserfaring. Husk når du ser på adgangskrav for de forskellige skoler, også at holde med om skolen er akkrediteret.

Adgangskrav for AVT Business School

For at blive optaget på AVT Business School’s Executive MBA program, skal du opfylde følgende krav:

  • Minimum fem års relevant erfaring

  • En bachelorgrad

  • Et tilfredsstillende engelsk-niveau

Bemærk at ansøgere, der har omfattende forretnings- og ledelseserfaring, kan omgå kriteriet om en bachelorgrad.

Ansøgningsprocessen

Det første skridt for at blive optaget op MBA’en er at udfylde en ansøgningsformular. Derefter inviteres man ind til en samtale, der foregår på engelsk, som er en del af ansøgningsprocessen.

Samtalen vil handle om dine ambitioner, dit drive og om du er nysgerrig og læringsparat. For os er det nemlig vigtigt, at en studerende har den rigtige indstilling, der passer ind i gruppen af ligesindede ambitiøse studerende, der tager en MBA på AVT Business School.

Ansøgningen evalueres efterfølgende af AVT Business Schools ansøgningskomité.

Kontakt AVT Business School

Har du nogle spørgsmål til adgangskrav eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 8828 eller booke et møde med os her

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0
You may also like

Hvad er Business School Rankings

Når man overvejer at læse en MBA , er et af de parametre man skal tage stilling til, hvilken ranking et uddannelsessted har. Man vil jo gerne have en MBA af høj kvalitet. Men det kan være svært at afgøre kvaliteten af en MBA ud fra, hvad man kan læse på skolens hjemmeside. Udover at […]

Read more